Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Задайте въпрос на моите Ангелски карти !

Започната от Mystic, Ноември 13, 2018, 02:53:37 PM

« назад - напред »

Enona

И аз да се наредя за картите, ако може. Какво казват те за мен и моя съсед Е.?

bo

Привет, да попитам и аз. Как ще се развият взаимоотношенията между мен и К.?

Hope6

Здравейте @Mystic, наскоро започнах нова работа и въпроса ми е дали ще се задържа на нея през следващата година. Благодаря предварително.

Teomi

@Здравей Mystic,благодаря за бързия отговор 🤗.Права си в случая,че той се страхува от нещо,само дето не знам от какво.Но като говорихме на тази тема той сам поиска време за размисъл и сам си постави крайният срок да даде отговор.Аз не го притискам,в момента му пуши главата с други проблеми.Ще видим какво ще излезе.

otchaiana

Благодаря Ви @Mystic за възможността, която ни давате. Моля Ви да видите какво ще  покажат картите за мен. Това което най -много ме вълнува е как ще се развие връзката ми с човека който обичам?Благодаря ви още веднъж.

Mystic

Цитат на: Debora - Ноември 13, 2018, 03:23:52 PM
Здравей,Mystic!Моят вьпрос е следният-ще срещна ли любовта на живота си.Харесвам един мьж доста привлекателен за мен,но не се познаваме лично.Мога ли да се надявам на нещо повече?Благодаря ти предварително!!!
Излезе, че трябва да оставиш в ръцете на съдбата. Картите са хубави, освен това третата е Цялост. Има шанс.

Mystic

Цитат на: i7310291717 - Ноември 13, 2018, 03:27:55 PM
Здравейте.И мен ме вълнува само един въпрос.Човека който обичам има ли чуства и как ще се развие връзката ни.Благодаря предварително.
При теб първата карта е Гърлена чакра. На човека, когото обичаш не си се изразила напълно. Има неща, които трябва да му кажеш, за да има развитие. Втората карта сочи, че той не е от най-духовните, в смисъл земен човек е. Може да е и земен знак. Третата карта те съветва да се защитиш от собствените си постъпки, да не избухваш и да внимаваш винаги, какво му казваш като сте ядосани. Ако успееш ясно да му се изразиш, ще имате дълготрайна връзка.

Mystic

Цитат на: Wood Nymph - Ноември 13, 2018, 04:35:38 PM
Здравейте. Моят въпрос е вързан с това дали ще продължи връзката с приятелят ми? Започнахме много да се караме и напоследък не се чувствам комфортно в тази връзка. Несъзнателно започнах да се връщам назад в миналото и да си спомням за предишни връзки и по-конкретно за една.
При вас картите не мога да кажа, че са от най-хубавите. В смисъл трудни. Първо трябва да се освободите от страха в себе си, второ трябва да изтриете всичко от миналото си, поне да не се връщате назад, понеже там няма да намерите нищо полезно за настоящето си. Мечтайте за утрешния ден, там да нещата, които трябва да ви интересуват. Третата карта е гърлената, говорете, не си притискайте емоциите, излейте си душата на приятеля си, кажете му всичко, което не одобрявате и не искате. Просто се отпуснете и говорете на глас. Положението ви с приятеля ви не знам дали ще се подобри, но и да не е така, за Вас ще е по-добре да поемете дъх далеч от проблемите. Нуждаете се от спокойствие и почивка на душата. Доста напрегнатост има. Дано помине.

Mystic

Цитат на: e.galabova - Ноември 13, 2018, 04:50:22 PM
Здравей, Mystic, ако има време а една карта за мен, с въпрос:
Какво развитие на отношенията ще има през декември месец с мен и мъжа, когото обичам ?
Картите сочат, че трябва да обърнеш внимание на думите на мъжа, когото обичате. Той винаги казва смислени неща, някои метафорични, с които се опитва да ви даде знаци за чувствата си. Обърни внимание на всяка негова дума. Дори и да те ядосва понякога за някои неща, картите те съветват да си по-разбрана, тиха и толерантна. Дай му време. Декември ще имате няколко такива разговори, в които трябва внимателно да анализираш думите му. И постепенно всичко ще стане по-добре.

Mystic

Цитат на: Margarita - Ноември 13, 2018, 05:26:11 PM
Здравейте! Бих искала да попитам ще имам ли сериозна връзка и семейство?
Да, ще имаш, но първо трябва да простиш за миналите си преживявания излезе. Трябва да загърбиш миналите разочарования, прощавайки за тях на всички виновни. Едва, когаго си готова за нови предизвикателства, съдбата ще ти прати силна и голяма, мечтана любов и ще си много щастлива.

Mystic

Цитат на: Enona - Ноември 13, 2018, 06:08:27 PM
И аз да се наредя за картите, ако може. Какво казват те за мен и моя съсед Е.?
Енона, държа да напишеш конкретен въпрос.

Mystic

Цитат на: bo - Ноември 13, 2018, 06:23:01 PM
Привет, да попитам и аз. Как ще се развият взаимоотношенията между мен и К.?
Излезе, че трябва да обърнеш внимание на идеите си. Много е важно, какво очакваш от една връзка  и по какъв начин искаш да се реализират нещата. Когато имаш ясна представа точно какво искаш, ( втората карта сочи че ) трябва да се обърнеш към Бог и да го помолиш за да се сбъдне пожеланието ти. Третата карта сочи, че имаш силна нужда от земни удоволствия. Твърде нормално е. Ще имаш, каквото искаш, стига съвестта ти все да е чиста. Търпение.

Activis

@Mystic, а картите могат ли да покажат периода на развитие на всичко това приблизителни месеци. Благодаря. По принцип аз обичам да изпълнявам целите ди без значение за какво се отнасят.

Mystic

Цитат на: Hope6 - Ноември 13, 2018, 07:15:55 PM
Здравейте @Mystic, наскоро започнах нова работа и въпроса ми е дали ще се задържа на нея през следващата година. Благодаря предварително.
Освободи се от вечните си тревоги е първата карта. Втората карта Семинари и курсове означава, че тази работа ще е дълготрайна и ще ти даде много възможности за реализация, плюс това и ще те дари с опит, за да се издигнеш в кариерата занапред. Третата карта е Прережи нишките. Трябва да се довериш повече на себе си и възможностите си, не се съмнявай в тях, махни страховете.

Mystic

Цитат на: Activis - Ноември 14, 2018, 01:35:32 AM
@Mystic, а картите могат ли да покажат периода на развитие на всичко това приблизителни месеци. Благодаря. По принцип аз обичам да изпълнявам целите ди без значение за какво се отнасят.
Период няма как да сочат, Активис. Картите имат определени значения, сред които няма единицата време.