Ники и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
@Mystic Kак ще се развиват отношенията ми през 2019 с момчето в което съм влюбена, оставаме ли заедно ? Ще се случи ли да живеем заедно в общ дом ?
Цитат на: Mystic в Ноември 14, 2018, 02:41:49 pmЦитат на: Tanitka в Ноември 14, 2018, 10:38:10 amСайра,ще ти бъда благодарна да погледеш за отноленията със сегашния ми приятел,имаме ли бъдеще,какво ще е занапред при нас.Благодаря ти предварителноСайра има собствена тема. Не знам дали тук в моята чете !Цитат на: Activis в Ноември 14, 2018, 02:31:53 pm@Mystic ти вчера каза, че ще бъдем заедно. Поне така показаха картите. Но другото, което ме интересува е дали в действителност сме един за друг. БлагодаряАктивис, не мога да кажа, че сте сродни души и че сте напълно един за друг, но самата любов като я има, ще победи и различията и те ще останат без значение. А между вас има любов.
Цитат на: Tanitka в Ноември 14, 2018, 10:38:10 amСайра,ще ти бъда благодарна да погледеш за отноленията със сегашния ми приятел,имаме ли бъдеще,какво ще е занапред при нас.Благодаря ти предварителноСайра има собствена тема. Не знам дали тук в моята чете !
Сайра,ще ти бъда благодарна да погледеш за отноленията със сегашния ми приятел,имаме ли бъдеще,какво ще е занапред при нас.Благодаря ти предварително
@Mystic ти вчера каза, че ще бъдем заедно. Поне така показаха картите. Но другото, което ме интересува е дали в действителност сме един за друг. Благодаря
Цитат на: ninom в Ноември 14, 2018, 12:31:48 pmЗдравейте.Човека ,когото обичам има ли чувства към мен и как ще се развие връзката ни.В общ план ще бъдем ли заедно в бъдеще.Благодаря предварително.Да, ще бъдете заедно още дълго и ще сте в хармония. В личен план проблеми няма да имате.Излязаха картите Умереност, Кристали и Архангел Рафаил. Всичко е наред.
Здравейте.Човека ,когото обичам има ли чувства към мен и как ще се развие връзката ни.В общ план ще бъдем ли заедно в бъдеще.Благодаря предварително.