Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Задайте въпрос на моите Ангелски карти !

Започната от Mystic, Ноември 13, 2018, 02:53:37 PM

« назад - напред »

Activis

Цитат на: Tanitka - Ноември 28, 2018, 03:00:01 PM
Питала съм каавото ме е интересувало,личния ми живот включва и приятеля ми,т.е питала съм конкретно за него
Това е така. Въпроса е как човека отсреща, ще разбере нещата. Личния живот много неща обхваща... Да в първият въпрос.

bo

Mystic привет отново. Може ли пак да ми хвърлиш едни карти, относно момчето с което се запознах. Той е К. Със сини очи тъмна коса

Cvete

Здравей,  Mystic!
Можеш ли да хвърлиш и на мен карти, но ме вълнуват няколко теми:
Как ще се развият отношенията ми с мъж с буква Д, прошарена/тъмна коса и тъмни очи? Очаква ли ме раздяла в близко бъдеще с него?
Ще мога ли да забременея и родя дете през 2019год.?
Как ще се развият отношенията ми с мъж с буква Т, светлокестенява коса и пъстри очи?
Очакват ли ме сериозни проблеми в работата?
Извини ме, ако въпросите са много, и ако трябва да задаваме само по един въпрос, моля, пиши, за да не злоупотребяваме в бъдеще.
Благодаря предварително.

eli

Цитат на: Mystic - Ноември 26, 2018, 03:34:55 PM
Сегаа, време е и аз да ви питам на всички, които умеете да гадаете, било то на карти, на Таро, без значение. Какво бъдеще се очертава през новата 2019 год. за мен и моят любим мъж ? Ще има ли промяна в отношенията ни към по-добро ? Ще се радвам на различни гадателски мнения, за да мога да сверявам доколко си пасват с истинските случки.  ... ми беше гледала, на която от сърце и благодаря ! Сега желая и вие да се опитате, използвайки най-важното средство - интуицията ви. Като четете тези редове, много е важно какво се появява в мислите ви ей така от нищото - това е интуиция. Очаквам Ви ! :)
Здравей, ето каква прогноза имаш от мен:
Той е тип човек, който предпочита всичко материално пред духовното, способен да загърби всичко заради пари.Ти си практична жена, упорита, постоянна, която търси и се стреми към резултати. Сякаш само ти мислиш за двама ви и отношенията задълбочено.
Имали сте планове, но и  някакви пропуснати възможности между вас двамата, заради пари. Връзката ви е в дилема сега, има някакви колебания от твоя страна, сякаш се двоумиш между двама мъже. Опитваш да намериш всички "за" и " против" за вашите отношения. В бъдеще ви се дава да обсъдите отношенията , ще бъдете неуверени, но ще положите усилия да вкарате в ред това между вас, защото сега и двамата не може да се синхронизирате и да определите желанията си. Накрая като резултат излиза,че ще има успех, но не бъде прекалено амбициозна в изискванията си, ако иска да си с този човек, защото може да останеш разочарована.

valia 98

Цитат на: Mystic - Ноември 26, 2018, 02:47:16 PM
Цитат на: valia 98 - Ноември 18, 2018, 08:48:57 PM
Здравей! Завършвам висшето си образование през следващата година, накъде след това- ще бъда ли на работата, за която кандидатствам или пък магистратурата е удачния избор?
Ще имате много успешна реализация по тази област, пък магистратурата ако желаете можете да завършите и докато работите. Картите показват Слънце по пътя ви, ще оберете плодовете на вашия труд.






Благодаря за отговора! Весели празници и до нови срещи!

ioannidis

Здравей @Mystic , преди около две седмици се запознах с една жена във фейсбук, която се казва В. и е родена на 17.12.1983. С нея си допаднахме страшно много, и искам да попитам какво показват картите за нас - дали ще имаме някакви взаимоотношения? И да попитам  и още нещо: В момента съм безработен и се намирам в затруднено финансово положение, и бих искал да попитам, очертава ли се скоро нещо в професионален план?
Благодаря предварително!

Roza

Цитат на: Roza - Ноември 26, 2018, 10:48:37 PM
Цитат на: Mystic - Ноември 26, 2018, 02:38:47 PM
Цитат на: Roza - Ноември 17, 2018, 08:53:31 PM
Здравей Мистик - интересуваме дали имаме бъдеще като двойка с цел брак с мъж ( сини очи и черна коса с букваМ ),аз съм с буква М ( кафеви очи и коса).Ще ти бъда много благодарна за отговор.
Картите показват, че имате предпятствия. Има неща, които застават по пътя ви. Всичко оказва влияние. Егото на въпросния мъж, една друга жена, която бди около вас, Вашите вътрешни съмнения около това и прочие. Ще има шанс ако се оттървете от съмненията и окажете любов с действия към въпросния мъж. Кажете му всичко, което таите в себе си и ще се получи. За да не се влияе от други хора, трябва да ви има пълно доверие.
[/quote

Mystic- препятствия колкото си искаш. Ние сме от скоро, но след друго все се случва нещо. Незнам какво да направя тъй като тои направи тежка катастрофа,в болница писа ми че е претърпял и сега нямам връзка т.к тел.му са изключени и на скайпа ме блокираха. За жената има такава или сестра му която не ме зачете че се интересувам от брат й които е в болница тъй като нейната най добра приятелка беше приятелка на въпросният мъж,които е остави заради мен или същата бившата.Сега незнам какво става дали ще ми звънне и защо ме блокира някои/тои или сестра му тъй като в нея беше тел./.Ти може ли нещо да ми кажеш по този въпрос или да се отказвам от него.Може ли също да ми кажеш дали ще ме потърси - тъй като много държа на него.

Али

Вие се появявате, когато имам най-голяма нужда от помощ! Въпросът ми е: ще възтановя ли отношенията си с моя  колега, с който изживях невероятно красиви мигове? Отчаяна съм! Все още работим заедно, но отношенията са много лоши. Мога ли да направя нещо, за да ги възтановя отново както преди  или поне да са нормални, служебни?

veroni

Здравей за работа  потребители на форума искам да попитам ще имам ли предлжение през месец декември  добре платена, кога го виждате и къде.

ket

Цитат на: Mystic - Ноември 17, 2018, 05:03:26 PM
Цитат на: ket - Ноември 14, 2018, 06:54:56 AM
Здравейте😊преди няколко месеца се запознах по работа с интересен мъж😊привличането е взаимно, струва ми се ... флиртът е чудесен, но и двамата сме много ангажирани, с различни професии ... харесват го и други, въпреки свадливия му характер, та ... ще имам ли връзка с този мъж или както до сега, нещата ще приключат преди да са започнали?
Здравей,  картите посочват, че има шанс за тази връзка, просто трябва да си малко по-настоятелна и смела. Този човек има силно влечение към теб, сега е моментът да се възползваш. И ако го направиш, се очертава дълготрайна връзка.
Здравей отново, Mystic! Последвах съвета на твоите Ангелски карти и му споделих, че ми е интересен и бих искала да го опозная и извън работното му място. Истина е, че той подхвана темата и с поведението си насърчи по-смелото ми поведение до степен, че в следващите дни си мислех, че за първи пит ми се случва с мъж да сме толкова откровени за чувствата си. Притеснението ми е, че от тогава / вече десет дни/ не сме се чували - вярно е, че и двамата сме много ангажирани, за момента - той  повече от мен. Молбата ми е, ако е удобно да попиташ пак картите какво предстои в отношенията ни. След това почти двуседмично мълчание, моите притеснения са дали не съм била прекалено смела и това да го е отблъснало. Просто не мога да си обясня мълчанието му. Казвам си, много е ангажиран, ама това оправдание ли е?

НЕАКТИВЕН

Цитат на: Mystic - Ноември 14, 2018, 01:14:55 AM
Цитат на: Wood Nymph - Ноември 13, 2018, 04:35:38 PM
Здравейте. Моят въпрос е вързан с това дали ще продължи връзката с приятелят ми? Започнахме много да се караме и напоследък не се чувствам комфортно в тази връзка. Несъзнателно започнах да се връщам назад в миналото и да си спомням за предишни връзки и по-конкретно за една.
При вас картите не мога да кажа, че са от най-хубавите. В смисъл трудни. Първо трябва да се освободите от страха в себе си, второ трябва да изтриете всичко от миналото си, поне да не се връщате назад, понеже там няма да намерите нищо полезно за настоящето си. Мечтайте за утрешния ден, там да нещата, които трябва да ви интересуват. Третата карта е гърлената, говорете, не си притискайте емоциите, излейте си душата на приятеля си, кажете му всичко, което не одобрявате и не искате. Просто се отпуснете и говорете на глас. Положението ви с приятеля ви не знам дали ще се подобри, но и да не е така, за Вас ще е по-добре да поемете дъх далеч от проблемите. Нуждаете се от спокойствие и почивка на душата. Доста напрегнатост има. Дано помине.
Здравейте. Мина се 1 месец откакто писах. Казах му всичко което имах да му казвам. Той като че ли не разбира. Вслушва се в думите ми и това продължава до известен период и после пак същото. Не издържа. А като заговоря за раздяла той започва да ми обещата разни неща и да ме моли. Не знам какво да направя.

Pisobella

Здравейте,
Въпросът ми е: Съпругът ми щастлив ли е в брака ни?

Благодаря

Божидарова

Здравейте, искам да попитам защо той се държи отдръпнато и постоянно ми се кара единия ден ми помага говори ми на другия ден точно обратното, ние работим заедно.И другият ми въпрос е има ли хора който не са искрени към мен и искат да ми направят мръсно

Nom

Скъпа @Mystic
За  съжаление така и никой не пожела да ми подаде ръка за работа  през декември месец, така и не започнах никъде този месец,  колкото и много да ми се искаше това.
Не отговарям на лични съобщения!

TaNeR89