Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Работа и личен живот

Започната от Margarita, Ноември 23, 2018, 08:15:52 AM

« назад - напред »

Saira

 @Margarita ,този човек няма сериозни намерения и чувства към теб.Може да ти предложи само нещо мимолетно,но не мисля че това те удовлетворява.Ти искаш семейство и човек до себе си.
Контактувайте си,но  не е точния човек.

Activis

@Margarita не трябва да бъдеш толкова наивна. Не всички, които се държат добре искат нещо сериозно. Това са играчи, за бройка. А щом си излезнала един път и не се е повторило след ден два, значи, сама трябва да си направиш извода.

Saira

Ето @Activis  ти го казва в прав текст,аз исках да съм по-тактична относно "обожателя" :)
Не всеки,който те сваля иска да се ожени за теб.

Margarita

Днес един мой познат ме потърси. С него само виртуално сме общували. Говорим си, че трябва да излезем, да се запознаем наистина. Ще ме покани ли на среща? Преди една година се запознахме чрез интернет. Доста е зает и ангажиран. Проявява интерес към мен. Интересува ме ще се случи ли тази среща и какви намерения има към мен? Той е със светла кожа, кафяви очи, черна коса.

Activis

@Margarita постъпваш като дете вече. Излез виж и сама прецени. Така ще откриеш отговора си за себе си...

Margarita

Питам, защото нещо ме спира да изляза. Имала съм срещи от интернет, които не водеха към сериозни отношения. А този човек преди време ме покани, след това спря да ме търси и отново се появи. Не мога да се доверя. Иска ми се в реалния живот да общувам повече, но не се случва. Няма как да срещна някого. Не и в скоро време. Опитвам се да не бъда толкова затворена, но няма промяна при мен в личен план. Трябва да бъда по-търпелива.

Activis

Ето сама си си направила извода, че този човек Не става. Но опитай, излез и ще видиш как ще протече срещата.

Margarita

Колко време още ще бъда сама и необвързана?

Saira

@Margarita ,според теб въпроса ти адекватен ли е?
Кой може да ти посочи ТОЧНО време и как може да стане това?
Всичко това да се случи зависи САМО  от теб.Говорили сме безкрайно много пъти и @Activis  ти е отговарял и аз и всички останали ясновидци.

Activis

@Margarita ти си неразрешим случай. Каквото и да ти се каже ти си знаеш едно и също. Проблема е в теб самата. Потърси психолог, и друг път съм го споменавал. Но от както влизам, въпроси те са ти едни и същи и всичко останало. Знаем, че си необвързана и искаш любовта, но в същото време нищо не правиш. Мъжа няма да дойде сам да ти почука на вратата. Пробваш с един, двама и колкото е нужно докато не намериш. Но не мисли, че всеки един ще е готов да се ожени за теб. При вас жените е малко по- лесно с намирането на половинка.

Margarita

Не е така, че нищо не правя. Излизам по-често, общувам повече. Била съм на психолог. Помислих, че картите могат да посочат някакъв период от време. Не мисля, че всеки един ще се ожени за мен. Търся подходящ човек, но ми е трудно. Нямам късмет в любовта.
Съжалявам ако съм досадна с въпросите ми.

Activis

Картите трудно ще пасочат период. Ами понякога я има и тази част от живота. Все ще се появи. Не си на преклонна възраст за да се притесняваш. Имаш още доста години пред теб

Saira

@Margarita ,картите не посочват време и място на действието.Ти си само на 26 години и казваш,че нямаш късмет в любовта.Любовта не идва в години,когато пожелаем и при всеки човек е различно.Един се задомява на млади години ,друг на по- зрели.Не мога да разбера защо си така припряна и нетърпелива.Това е съдба....и всеки ден да питаш и да разпитваш,каквото има да става ще става,когато е "драснато " да стане.С изказвания от рода,че "нямаш късмет в любовта" съвсем си заключваш късмета и предизвикваш негативизъм в живота си.Затова никога не го казвай това. Спри да се сравняваш с останалите,всеки си живее неговият си живот.
Излизай и се забавлявай,не погубвай най-хубавите си години в тягосни мисли и отчаяние.Нищо фатално не е станало. @Activis  правилно ти е казал-не си на преклонна възраст,за да се тормозиш толкова.

Margarita

Nom, здравейте!
Може ли да ми гледате за любов? Хората, с които общувам са ми само познати. Ще срещна ли подходящ човек в близките месеци?

Nom

Хората преди мен са си дали мнението. @Margarita
Само с искането ти няма да стане, и с подпитване тук там, аз няма как да помогна, други преди мен са ти отговорили.
Не отговарям на лични съобщения!