Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Работа и личен живот

Започната от Margarita, Ноември 23, 2018, 08:15:52 AM

« назад - напред »

Margarita

Бих искала и вашето мнение...но явно наистина няма как да ми помогнете.

Activis

@Margarita ако не си помогнеш ти самата, няма как да станат нещата. Приеми го това.

Nom

@Margarita аз отдавна съм си казала мнението и то много пъти.
Не отговарям на лични съобщения!

Margarita

Помагам си, но не достатъчно. Нямам много социални контакти, пречи ми и това, че съм по-затворен човек. Просто ме интересува за в близките месеци, дали ще срещна някого.

Nom

@Margarita аз съм минала 30-те, също съм по затоврена, по скоро затворена, много рядко излизам, без работа съм, нямам контакти.
Не отговарям на лични съобщения!

Margarita

Честита Нова Година! Пожелавам много здраве, щастие и любов.
Може ли и на мен да направите обща прогноза за 2019 година? Аз съм жена със светла кожа, зелени очи, кестенява коса. Благодаря предварително.

Saira

@Margarita ,За много Години!
Пожелавам ти здраве и късмет в Новата Година,а Любовта да я срещнеш в най-скоро време!!
Задай въпрос към конкретен ясновидец .Така зададен въпроса ти не посочва кой искаш да ти направи прогноза.
Поздрави!

Margarita

Въпросът ми е отправен към Вас,  .... Интересува ме какво ме очаква в личен план?

Saira

@Margarita ,ще погледна и за теб при първа възможност.Напиши ми отново характеристиките си,моля те.

Margarita

Аз съм жена със светла кожа, зелени очи и кестенява коса, под 40 години.
Благодаря.

Saira

@Margarita ,здравей! Извинявам се за забавения отговор.
Сега прогнозата: Годината ,като цяло за теб ще бъде добра,по-различна от миналата.Дори мога да кажа,че ще имаш повече контакти.Предстои ти запознанство с двама младежи.Единият е кестеняв с кафеви очи,с който скоро ти предстои разговор /който може и вече да познаваш/,защото е доста близо до теб.Другият е кестеняв,но със светли очи.В един момент ще трябва да избираш между двамата,но мога да ти кажа,че пъстроокият е по-надежден и чувствата му ще са по-силни.До месец най-много  ще получиш известие от път/от др.населено място/,което ще те натъжи донякъде.Две жени една черноока и по-светла мислят за теб с добро и ще искат да ти помогнат в нещо.Към лятото ще успееш да постигнеш нещо,за което мечтаеш/твое желание ще се сбъдне/.В момента си доста потисната,дори си поплакваш.Струва ми се ,че се чувстваш по-зряла за годините си,сякаш си младо момиче,а носиш "стара душа".Имаш ли подобно усещане?
Това е което мога да ти кажа засега.

Margarita

Благодаря за прогнозата.
Да, имам усещането. Чувствам се наистина по-зряла за годините ми. Кестенявият с кафеви очи е може би този, за когото Ви питах. Видяхме се отново, но сме само познати. В обкръжението ми няма мъж със светли очи, надявам се да срещна и да се запозная. В някои моменти съм потисната и да, поплаквам си. Трябва да гледам по-оптимистично на живота. Зарадва ме това, че ще имам повече контакти. Нуждая се от тях.

Saira

Да, ще имаш контакти и ще се запознаеш с двама младежи.Единият съм сигурна,че не го познаваш все още .Ще се радвам да се похвалиш с хубави новини към лятото.
Поздрави!

Margarita

Здравейте,  ...!
На картите показа ли се смяна на работата ми тази година?

Saira

@Margarita ,да,ще имаш и друга възможност.