Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Допълнително обсъждане от тема "Гледане на карти" със ...

Започната от malinkarosi, Ноември 23, 2018, 08:33:20 PM

« назад - напред »

malinkarosi

Обсъждана тема днес@malinkarosi:
@... , здравей - виждам,че си затрупана с въпроси и сигурно ти е натоварено. Не знам дали моят въпрос е важен след днес, защото съм дълбоко объркана, ще се радвам на две думи от теб, когато има тази възможност. В последния месец опитах да разбера на къде вървят моите отношения с мъжа, за който ми гледа и зададох въпроси към него  ще има ли развитие за нас - днес получих отговор,че " няма да се виждаме, защото държа на теб, съжалявам " ... ( може би е осъзнал,че не може да отговори на очакванията ми ).
Бих искала финално и окончателно да науча от твоите карти - всичко приключи ли с него и зашо той постъпи така  ?
С кестенява коса и кафеви очи съм ,на 30г. Той е светло зелено- сини очи, с кестенява коса на 38г.- аз съм по-бяла от него. Аз нищо не отговорих, просто видях написаното и изтрих.

Отговор от @...
@malinkarosi ,той е притиснат от финансови проблеми, и доста притеснен.Това,което ти е казал е вследствие от положението в което се намира.Намери начин да се срещнете  и да говорите.Тогава ще обсъдите пречките,които има ,за да сте заедно,а и той ще бъде наясно относно твоето виждане за  нещата.В случая има премълчани и неизказани неща от двете страни-сега е момента да се изясните и да решите.Настоявавай за среща!

malinkarosi

Аз нямам представа какви финансови беди има той, за лични грижи с роднини знам,че има, но те не са от днес. Много ми е мъчно,че се стига до тук, и се опитвам да разсъждавам реалистично. Той е голям мъж - може да вземе решение и той избира проблемите си пред мен. Не избира да сподели, нито избира да положи усилия да сме заедно. После не дава никакво обяснение какво значи "държа на теб" , ама си тръгвам? Може ли някой да държи на някой и да си тръгне ? Ако се намеся в неговото решение, това няма ли да е като просене на любов от човек, който не иска да я дава ?


Saira

@malinkarosi ,този човек е много слаб,лесно се манипулира,лесно се отказва и лесно се влияе от чуждото мнение.В живота си винаги е вземал решение под натиска от някой друг или обстоятелства,които да го принудят да действа.Ти не може и не трябва да обвиняваш себе си затова,че той е такъв и постъпва така.Би трябвало след толкова време заедно да си го опознала поне от малко,но явно не си могла.Когато един човек държи на друг,той никога не би се отказал ,би пожелал той да бъде част от живота му.Този мъж ако е имал истински и сериозни намерения към теб, то е трябвало да ги усетиш.Може би не си вникнала във връзката ,била си заслепена от чувствата си.Сега ако той откаже категорично среща с теб ,за да говорите,трябва да си напълно наясно,че иска категорично да сложи край.За мен той е под влияние на настроението си,тъй като има проблеми и не може да се абстрахира от тях.Пак повтарям струва ми се,че има и финансови проблеми,които ще се опитва да реши.Явно има някакви планове,затова тези му планове,свързани с теб  не се покриват с новите.

malinkarosi

Да, отказва се лесно, винаги поставя своите проблеми в мой ущърб. Мислех,че това ще се промени,че проблемите ще минат и ще се прояснят нашите отношения. Аз не бих се отказала от него, но той ме принуждава с действията си да забравя за него. Аз мога да настоявам за среща, но се питам какво ще спечеля с това ? Не можем да сменим характера и чувствата на някой, той се отказва от мен и аз няма да се лепна да го моля за още доза несигурност. Много е вероятно да има финансови проблеми. И чак, когато го притиснах да сложи картите на масата си каза,че няма да се получат нещата.

Saira

Това за срещата го казах,за да си наясно дали това е категоричното му решение,защото по-горе ме питаше дали това е краят на възката ви.Искам и друго да  подчертая,че тези твърде сериозни неща се обсъждат лично очи в очи,не се пишат.Ако те е уважавал поне малко е трбвало лично да говори с теб,но явно и за това не му е стигнал куража.Аз съм категорично против да му се молиш едва ли не и не те съветвам да го правиш.
Постъпи така,както чувстваш нещата.Води се само от собственото си усещане.
Живота не започва и не свършва с един човек!

malinkarosi

Реших да оставя нещата до тук, върнах му отговор какво означава да държиш на някого, според моите виждания. И приключвам с мисълта за това, не ми харесва как се чувствам и не искам да се чувствам така. Благодаря за анализа @... , беше ми студен душ да си напомня някои факти и да продължа напред.

Маруся иванова

Ще се радвам ако можете да ми гледате и на мен благодаря ви предварително интересуваме да ли ще се върне любимия ми понеже се разделихме преди два месеца той се казва Бянко а аз Маруся

Saira

Маруся,здравей!
Напиши ми твоите и неговите характеристики- цвят на очите,коса ,тен на кожата и възраст.

Reni8

Siara Здравейте и аз ще пиша тук може ли да ми гледате на карти бяхте  ми казали да ви пиша, но явно има доста чакащи преди мен. Аз съм със тъмна коса и светли очи  и кожа на 31 г, а момчето е с тъмна коса и очи със светла кожа на 29 г. , ще имаме ли любовна връзка и кога , той има ли чувства към. И за работата ме интересува на 01.12 имам голяма изява с моите деца , дали ще се представят добре и естествено аз ще се развивам ли нагоре като кариера. Благодаря ти.

Маруся иванова

Синю зелени очи бяла кожа са неговите а мойте са руса коса но я боядисвам черна с кафеви очи