Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Предсказания от Wood Nymph

Започната от НЕАКТИВЕН, Ноември 24, 2018, 09:18:40 AM

« назад - напред »

Tanitka

Здравейте@ Wood Nymph.Ще бъда благодарна ако погледнете и за мен.Аз съм с тъмна коса,кафеви очи,зодия Овен,приятеля ми е кестеняв,кафеви очи,зодия Водолей,как ще се развият нещата между нас.Благодаря ви предварително

otchaiana

Цитат на: Wood Nymph - Ноември 25, 2018, 11:56:10 AM
Цитат на: otchaiana - Ноември 24, 2018, 04:41:02 PM
Здравейте @Wood Nymph , моля ви да ми гледате и на мен за любов. Аз съм изрусена по рождение кестенява, със сини очи, зодия близнаци. Той е зодия риби, сега е прошарен но е принципно тъмно кестеняв с пъстри очи. Много Ви Благодаря предварително.
В миналото си сте се сблъскали с лош мъж (тъмна коса и тъмни очи). Разкрили сте нещо за него и сте се разделили.
В настоящето картите показват притеснение от намесата на трети човек в отношенията. Ще се разделите, но ще започнете нещо ново. В новата връзка ще има леки препятствия но като цяло ще сте щастлива.
В бъдеще ще пътувате за да осъществите отдавна уговорена среща с мъж(светла коса и тъмни очи). Той ви е само приятел и ще ви предпази от ваш лицемерен приятел.
@Wood Nymph много Ви Благодаря за всичко. Вие сте поредната,която ми казвате, че ще се разделя с човека който обичам и с който имам връзка. Незнам как бих започнала друга връзка. Аз се чувствам ужасно и не искам да имам връзка с никой друг. Моля ви кажете ми кога го виждате да се разделим и защо? 

даянаа

Здравейте, допитвам се до вас във връзка с личен план. С кестенява коса съм, кафяви очи, приятеля ми също е с кафяви очи и малко по-тъмна коса (към черна), зодия везни сме. От доста време сме заедно и всичко вървеше нормално дори мислех, че сме си един за друг, но тези дни той се промени изведнъж.. Казва, че проблемът е на психическа основа. Държи се много дръпнато от мен поради неясни за мен причини и бяхме пред раздяла.. (дори в момента не знам в какви отношения сме точно). Страх ме е да си помисля, че ей така може всичко да приключи, защото ми се иска той да е човекът за мен.. Опитвах и опитвам да правя всичко, за да е добре, но не знам колко се получава, а и ако той не се старае за нас, не знам какъв ще е смисълът.. Дали ще се наредят нещата.. Време ли е нужно? Дори не съм сигурна, че ме обича още, а не бих искала да го губя. Иска ми се и той да прави нещо, за да бъдем заедно, а не да се отказва.. Как ще се развият тези отношения или по-точно как да се запазят..?

Enona

Ще може ли пак да ми гледате @Wood Nymph? Този път конкретно за един човек. Моя съсед Е. От година и половина едни мисли и вълнения по него имам. Започнаха след 6 месечно сънуване всяка нощ на този човек. Преди това не съм го заглеждала, и след това не го заглеждам, ама нещо все ми се натрапва в мислите. Чак ми се случва да се припознавам в други хора да го виждам.Та чак и в чужбина като бях. А и той е странен - като е с други хора се прави на разсеян, като е сам така ми се усмихва, та чак блести. Мисли ли този човек за мен? Какво ни свързва? Нещо в бъдеще ще имаме ли - приятелство, връзка?  Понеже веднъж ми е гледано, не бързам, когато имаш възможност и желание.
Аз съм с кестенява коса, пъстри очи, бяла кожа, зодия Близнаци.
Благодаря предварително

Ави

Здравей @Wood Nymph. Много се извинявам за причиненото безпокойствие от мен. Искам да те помоля, ако можеш да ми погледнеш на карти дали ще имам парични постъпления - голяма сума пари и кога горе долу. Благодаря ти предварително. :)

malinkarosi

Добър ден @Wood Nymph, тези дни внезапно се влошиха отношенията ми с мъжа, с който мислех,че ще останем заедно и занапред, Може ли да ми кажете какво ме очаква в следващите 3 месеца според картите ви?
Аз -Тъмно кестянява коса, бледа кожа, кафяви очи, зодия Везни, а той светло зелено- сини очи, с кестенява коса, по-мургав от мен Водолей. Искам да знам за  себе си какво да очаквам в любовта и какво мисли той за нашите отношения, защо ги прекъсна и ще ме моли ли за втори шанс ?

НЕАКТИВЕН

Цитат на: Русева - Ноември 25, 2018, 06:28:06 PM
Цитат на: Wood Nymph - Ноември 25, 2018, 05:56:07 PM
Цитат на: Русева - Ноември 24, 2018, 11:27:52 PM
Здравей @Wood Nymph  :)
Аз съм на 24г. със светли очи, коса и кожа, зодия Овен. Интересува ме какво мисли за мен Н. с тъмна коса и очи, зодия Лъв на 21г. ?
За вас са изказани много клюки. Картите показват, че сте неспокойна. Клюките идват от тъмна жена. Тя ви прави много мръсно. Не мога да разбера какво точно мисли за вас. Излиза ми пътуване. Вероятно е на това пътуване да се създаде любовна авантюра.

Благодаря, а може ли да ми отговорите какво мисли или чувства за мен човекът за който питах - Н. тъмна коса и очи, 21г. зодия Лъв ?
Има симпатии, не сте му безразлична но не мога да кажа нищо повече.

НЕАКТИВЕН

Цитат на: Margarita - Ноември 25, 2018, 07:08:13 PM
Мечтая да създам семейство. На картите показва ли се дали ще имам дете?
Картите ми показват семейство и дете, но връзката с бъдещия ви мъж няма да е стабилна и ще се разпадне от намесата на други хора.

НЕАКТИВЕН

Цитат на: Tanitka - Ноември 25, 2018, 11:12:09 PM
Здравейте@ Wood Nymph.Ще бъда благодарна ако погледнете и за мен.Аз съм с тъмна коса,кафеви очи,зодия Овен,приятеля ми е кестеняв,кафеви очи,зодия Водолей,как ще се развият нещата между нас.Благодаря ви предварително
В миналото ми излизат двама светли мъже, като първият ви е измамил и сте се разделили. С втория сте имали връзка, но нещата са били напразни.
В настоящето ви чакат любов и щастие с приятеля ви, но картите ми показват, че той е ревнив и подозрителен. Това нещо ще доведе до караници и промяна в отношенията. Ще намерите как да му обясните че нещата не стоят така както той си ги представя и ще се сдобрите.
В бъдеще трябва да се пазиш от твой светъл приятел. Нищо притеснително относно приятеля ти. Ще сте щастливи.

НЕАКТИВЕН

Здравейте. Ще отговоря на всички, но понеже нямам време а са останали още 6 човека, моля ви, докато не приключа с тях не пишете защото става изключително трудно и не мога да смогна с всички. Пишете ми към петък-събота, тогава съм по-свободна. Благодаря!

Feq

Цитат на: Wood Nymph - Ноември 25, 2018, 06:00:51 PM
Цитат на: Feq - Ноември 25, 2018, 11:16:41 AM
Може ли карти и за мен - въпросът ми е защо не ме потърси Петър! Светла кожа, коса , очи!
Излиза ми, че Петър е вършил нещо неприятно за него и е подтиснат.
Благодаря, вероятно е така!

НЕАКТИВЕН

Цитат на: Angel85 - Ноември 24, 2018, 09:30:20 PM
Здравейте, Wood Nymph.Ако може да ми кажете очаква ли ме в скоро време, забременяване ?В сериозно връзка съм от дълги години.С кестенява коса съм ,светъл тен, кафяви очи.Мъжа ми е с черна коса,по тъмен от моя тен и също кафеви очи.Аз съм зодия Близнаци,той Скорпион.Освен за връзката и развитието ѝ, искам да попитам и за работа.Усещам интриги срещу мен,но не знам поради каква причина? Ако може да ми кажете дали ще приключат ядовете ми на работното място  и какво ме чака там?
В миналото ми излиза някаква неискрена постъпка от страна на тъмен мъж с тъмни очи и коса. Разделили сте се, а после сте му дала втори шанс. Има също и възрастен човек, вероятно болен.
В настоящето  ще имате дребни спорове около клюки. Нещата ще се оправят след доста кратко време, но като цяло излизат много клюки и интриги. Клюките идват от светла жена. Дете не виждам, излиза че друга руса жена, ваша позната ще забременее. Но ще сте заедно и занапред. В работата трябва да си внимателна за да избегнеш нежелани спорове.

zlatina

Здравейте, Wood Nymph!
Ако имате време и за мен да погледнете. Въпросът ми е: застоят в работата ще отмине ли скоро и как ще се развива личния ми живот, тази връзка има ли бъдеще? Аз съм с тъмно кестенява коса, кафеви очи, зодия Лъв, а той с тъмно кестенява коса, зелени очи, зодия Козирог.

Angel85

Да разбирам че на този етап в смисъл скоро няма да забременея,или че въобще няма да имаме дете? И тези спорове около клюки с мъжа ми ли ще са или на работа?

Activis

Цитат на: Angel85 - Ноември 27, 2018, 05:39:14 PM
Да разбирам че на този етап в смисъл скоро няма да забременея,или че въобще няма да имаме дете? И тези спорове около клюки с мъжа ми ли ще са или на работа?

Дете ще имаш!!! Ще се появи, когато най- неочакваш. Такива неща не мисли. Навярно си ходила на изследвания и всичко е наред.