Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Предсказания от Wood Nymph

Започната от НЕАКТИВЕН, Ноември 24, 2018, 09:18:40 AM

« назад - напред »

Angel85

Activis да всичко по принцип ми е наред , физически слава Богу .Само един дърпащ се мъж ,ми е проблема.Но се стреснах , като прочетох ,и понеже съм жена за която тази тема е болна, привърнала се във фикс идея тема направо се депресирах. Та дано да става дума за скоро време,а не за по принцип 😊

Activis

Виж и на мен това ми е мечтата, но аз още не съм намерил подходящата жена. Мъжът ти може да смята, че не се чувства готов за такава крачка. Това винаги е проблем ,когато единия е готов , а другия не. Мисля, че сте говорили на тази тема. Но ти трябва да го натиснеш точно и ясно

НЕАКТИВЕН

Цитат на: Angel85 - Ноември 27, 2018, 06:06:31 PM
Activis да всичко по принцип ми е наред , физически слава Богу .Само един дърпащ се мъж ,ми е проблема.Но се стреснах , като прочетох ,и понеже съм жена за която тази тема е болна, привърнала се във фикс идея тема направо се депресирах. Та дано да става дума за скоро време,а не за по принцип 😊
За в момента не виждам дете. На по-късен етап е напълно възможно.

programistkata

Здравейте! След многото ми проблеми във фирмата, искам да попитам и за себе си нещо - ще имаме ли скоро с моя мъж друго дете и какво ще бъде бъдещето ни като семейство? Благодаря!

Roza

Wood Nymph ще ви помоля много ако може и за мен едни карти. Преди около месец и половина се запознах с мъж. Харесваме се но се питам дали ще бъдем заедно като двойка и да живеем заедно.Много желая това да стане. Аз съм зодия Дева кафеви очи и кафява коса,бяла кожа. Тои е Лъв сини очи и черна коса бяла кожа. Ще ви бъда благодарна за отговора ви.

mozila

Здравейте! Бихте ли погледнали и за мен.. Аз съм жена- светло кестенява коса, пъстри очи. Под 40..
Можете ли да ми кажете какво виждате за бъдещето ми по отношение на работата и любовта? По отношение на работата очаква ли ме скоро добро предложение?
По отношение на любовта ме интересува развитието на отношенията ми с мъж с буква О.тъмен- какво мисли за нас... И мъж с буква С.светъл. под 40 години са.  С кого виждате бъдеще? 
Благодаря предварително за отделеното време!

sunshai

Здравейте аз съм жена с кестенява коса кафяви очи и зодия риби.Той е с кестеняви прошарени коси като малък косата ме е била червена.Кафяви очи и зодия водолей.Имахме 5 годишна връзка но от 2 месеца сме разделени.Интересува ме той ще се върне ли при мен и има ли друга жена в живота му.Благодаря ви предварително

KIARA

Цитат на: Wood Nymph - Ноември 25, 2018, 11:35:07 AM
Цитат на: KIARA - Ноември 24, 2018, 03:44:14 PM
Здравей, @Wood Nymph! Може ли и на мен да гледате за любов. Кафява коса, кафеви очи, зодия Водолей. Ще срещна ли скоро човек, с който чувствата ни да са взаимни и какво да направя, за да се случи?
В миналото картите показват че сте имала връзка с тъмнокос и тъмноок мъж. Друг пъстроок се е намесил в отношенията ви чрез измама. Започнала сте кратък флирт.
В настоящето ще имате нова любовна връзка. Руса ваша приятелка, която ви завижда ще се опита да я развали.
В бъдеще ще бъдете с рус мъж със светли очи с който ще имате дете. Вестта ще ви стресне. Възрастен побелял мъж ще ви подкрепи и ще ви даде добър съвет. Жената(тъмна коса и светли очи) която е до този възрастен човек обаче, ще е против тази връзка.

@Wood Nymph , бих искала да ви помоля за повече насоки за връзката, която виждате, че ще започна в настоящето. Какъв ще е човекът и как да го срещна?

svh

Здравей @Wood Nymph,
възможно ли е и на мен да гледате :)?
Аз съм жена под 40 с тъмна коса, тъмни очи и светла кожа. Интересува ме как ще се развият отношенията с мъж над 40 тъмни очи, тъмна коса и светла кожа.

Хриси.Христова

Здравейте може ли да погледнете и за моите отношения с човека който имахме връзка,но нещо бяхме се разминали сега той отново търси някакъв контакт ,но нещо е колеблив ,Не смее да поеме крачка към мен трудно говори за чувствата си и желанията си!И аз след скарването ни не смея да поема крачка къде от страх къде от гордост .Искам да знам през следващата година ще успеем ли да имаме контакти и отношения по-нормални и сериозни от сега .Аз съм зодия рак,светло лице ,кестенява коса и пъстри очи той е стрелец,със светла кожа,кестенява коса и кафяви очи.Благодаря Ви!

Cvete

Здравейте @Wood Nymph!
Ако имате възможност бихте ли гледали и на мен. Аз съм жена на възраст над 40 години, светла кожа, светлокестенява коса, сиво-зелени очи, зодия Близнаци. Интересуваме развитието на отношенията ми с мъж със същите като моите характеристики, зодия Овен, както и отношенията ми с по-възрастен мъж с по-тъмна кожа, тъмнокестенява/прошарена коса, кафеви очи, зодия Рак. Ще успея ли да забременея и да родя дете през следващата година?
Благодаря предварително!

kalinna

Здравейте, ще съм Ви благодарна, ако гледате и на мен - аз съм на 38, с кестенява коса и пъстри очи, а приятелят ми е със светла коса и очи. За пореден път ми разиграва циркове, тръгва, после се връща... Говорим, обсъждаме проблемите и след 3 дни е същото... Има ли изобщо някаква перспектива? Защо се държи така? След като не иска да е с мен, защо се връща? Моля за помощ и съвет, защото вече не съм на себе си от тези психоатаки... Благодаря предварително!

Saira

@kalinna ,извинявам се че се намесвам,но с кого живее приятеля ти,когато не е с теб?

kalinna

Цитат на: ... - Декември 01, 2018, 06:29:06 PM
@kalinna ,извинявам се че се намесвам,но с кого живее приятеля ти,когато не е с теб?


С родителите си. Имаме изключително трудни отношения, прекъсвани многократно, но той винаги ме търси и всичко почва отначало. Не мога да разбера какво очаква и защо не ме пуска. Изключително трудно ми е да приключа тези отношения, просто не се получава.

Saira

Умишлено те попитах с кого живее,защото той е раздвоен между теб и тях.Той иска да промени нещо в живота си,но няма куража.Иска ти да му бъдеш упора и да му помогнеш по някакъв начин,но не знае как и с какво точно.Доста се влияе от родителите си,те го обсебват и много лошо му влияят по принцип.Той не е лош човек,просто е много манипулиран от тях.Обича те,но е тяхна жертва.Много е трудно,дано си ме разбрала какво искам да ти кажа.