ioannidis и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Activis да всичко по принцип ми е наред , физически слава Богу .Само един дърпащ се мъж ,ми е проблема.Но се стреснах , като прочетох ,и понеже съм жена за която тази тема е болна, привърнала се във фикс идея тема направо се депресирах. Та дано да става дума за скоро време,а не за по принцип 😊
Цитат на: KIARA в Ноември 24, 2018, 03:44:14 pmЗдравей, @Wood Nymph! Може ли и на мен да гледате за любов. Кафява коса, кафеви очи, зодия Водолей. Ще срещна ли скоро човек, с който чувствата ни да са взаимни и какво да направя, за да се случи?В миналото картите показват че сте имала връзка с тъмнокос и тъмноок мъж. Друг пъстроок се е намесил в отношенията ви чрез измама. Започнала сте кратък флирт.В настоящето ще имате нова любовна връзка. Руса ваша приятелка, която ви завижда ще се опита да я развали.В бъдеще ще бъдете с рус мъж със светли очи с който ще имате дете. Вестта ще ви стресне. Възрастен побелял мъж ще ви подкрепи и ще ви даде добър съвет. Жената(тъмна коса и светли очи) която е до този възрастен човек обаче, ще е против тази връзка.
Здравей, @Wood Nymph! Може ли и на мен да гледате за любов. Кафява коса, кафеви очи, зодия Водолей. Ще срещна ли скоро човек, с който чувствата ни да са взаимни и какво да направя, за да се случи?
@kalinna ,извинявам се че се намесвам,но с кого живее приятеля ти,когато не е с теб?