Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Предсказания от Wood Nymph

Започната от НЕАКТИВЕН, Ноември 24, 2018, 09:18:40 AM

« назад - напред »

kalinna

Цитат на: ... - Декември 01, 2018, 08:30:21 PM
Умишлено те попитах с кого живее,защото той е раздвоен между теб и тях.Той иска да промени нещо в живота си,но няма куража.Иска ти да му бъдеш упора и да му помогнеш по някакъв начин,но не знае как и с какво точно.Доста се влияе от родителите си,те го обсебват и много лошо му влияят по принцип.Той не е лош човек,просто е много манипулиран от тях.Обича те,но е тяхна жертва.Много е трудно,дано си ме разбрала какво искам да ти кажа.


Абсолютно сте права за тях - според мен те го подтискат и унижават, но той е зависим, което обаче не оправдава лошото му отношение към мен. Той не се чувства добре с тях, сам го казва... На всеки 3-4 дни обаче ми прави циркове, демонстративно напускане, обиди и т.н. След което идва и всичко е страхотно. До следващата седмица. Не мога да проумея как някой страшно много ме обича, както твърди, а след един ден ме унижава и обижда безобразно. Не знам как да прекратя това, омагьосаният кръг се затяга, вече съм отчаяна. Чудя се кога ще спре това и изобщо ще спре ли...

Saira

Може да спре само ако той прекрати отношенията си с тях.Примерно да отидете в друго населено място,далеч от тях,иначе няма спасение.Нещата няма да се променят.Той не е на себе си,като обладан е.Затова не знае какво говори,какво прави,днес е един,утре друг.
Тези отношения много товарят и има вероятност вие да прекратите сама връзката си с него.В случая сте в правото си.

kalinna

Цитат на: ... - Декември 01, 2018, 08:55:41 PM
Може да спре само ако той прекрати отношенията си с тях.Примерно да отидете в друго населено място,далеч от тях,иначе няма спасение.Нещата няма да се променят.Той не е на себе си,като обладан е.Затова не знае какво говори,какво прави,днес е един,утре друг.
Тези отношения много товарят и има вероятност вие да прекратите сама връзката си с него.В случая сте в правото си.

Наистина е като обсебен, много точно го описвате... За съжаление не виждам как бихме отишли да живеем другаде, той е толкова зависим и подвластен... Това просто няма как да стане. Надявам се този ад да свърши и отново да съм спокойна и ведра. Благодаря Ви много за подкрепата и съветите!

Saira

@kalinna ,дано нещата се подредят за теб  добре.Гледай на първо място душевното си спокойствие.
Късмет и дано на Коледа има чудеса!
Поздрави!

Ines Said

Здравейте , може ли да ми погледнете как ще потръгне идната година? Тази ми беше много тежка и неуспешна. Ще се стабилизирам ли финансово ? Ще успея ли да се задържа на работа? Виждате ли нова любов в живота ми ?

Десислава9

Здравей Ууд Нимф, моля да погледнеш в картите и за мен относно един мъж в живота ми.
Той е среден на ръст с шарени коси и зелени очи,
Аз съм с кестенява коса кафяви очи и също средна на ръст.
Кажи ми моля те ,има ли този мъж чувства към мен,напоследък стана хаотичен не иска да общуваме ,а твърди че още има чувства .Отдавна имаме връзка,аз ли съм заблудената или всичко се разпада ?! Много благодаря !

Маруся иванова

Здравей ще се радвам ако може да ми гледате и на мен аз съм с черна коса боядисвам я и кафеви очи, той е с прошарена коса синю зелени очи ще се съберем ли отново скоро ще ми прости ли

ioannidis

Здравей @Wood Nymph  , преди около две седмици се запознах с една жена във фейсбук, която се казва В. и е родена на 17.12.1983. С нея си допаднахме страшно много, и искам да попитам какво показват картите за нас - дали ще имаме някакви взаимоотношения? И да попитам  и още нещо: В момента съм безработен и се намирам в затруднено финансово положение, и бих искал да попитам, очертава ли се скоро нещо в професионален план?
Благодаря предварително!

Течка14

Здравейте! Може ли да погледнете и на мен ! Имали някъкав шанс да бъдем заедно с Т.А .М Той прошарена коса ,преди-черна . Черни очи ,бяла кожа зодия Лъв .Аз кестенява коса, кафяви очи,бяла кожа.зодия Рак

mimi77

Здравейте,искам да ви попитам,очаква ли ме пътуване в чужбина,в близките месеци и ще се появи ли скоро подходящия за мен човек,а и вече искам да живея самостоятелно :)
С пъстро очи съм,зодия Овен,кафява коса-но се боядисвам червено .

Течка14

Здравейте ! Може ли да погледнете и на мен ?
Ще бъдем ли заедно с Т.А.М . Той с прошарена коса (преди -черна) Черни очи ,бяла кожа,зодия Лъв .Аз кестенява коса,очи кафяви бяла кожа ,зодия Рак

Vesi

Здрасти,Wood Nymph!Имам едно питане и ще ти бъда благодарна да ми отговориш когато имаш време :) На 14януари имам много важен изпит практически по сестрински грижи, от който зависи дали ще продължа образованието си през септември идната година.Как ще се развият нещата там,защото след пластичния имам и теория и се чудя как ще се развият нещата там?Аз съм със пъстри очи,бяла кожа,кестенява коса и съм зодия близнаци

svd

Здравейте, Wood Nymph, ако може един поглед и към моето бъдеще? Ще има ли промени в работата през 2019г. смяна на местожителство в друг град или държава, среща с любовта, какъв ще е той, вече не ми харесва моя живот, и застоя! Благодаря за отделеното време:-)( Аз съм с тъмнокестенява коса, бяло лице и пъстри очи,зодия Стрелец.)

alvena

Здравей Ууд Нимф!Може ли и на мен едно предсказание за любов?Аз сьм с кестенява коса и очи,над 40,светла кожа.Благодаря!

НЕАКТИВЕН

Здравейте на всички! Напоследък съм много заета, напрегната съм. Към края на месеца, началото на другия ще отговоря на запитванията. Моля ви за разбиране. Благодаря, лека и спокойна вечер!