Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Големи проблеми с документи

Започната от programistkata, Ноември 27, 2018, 09:15:06 AM

« назад - напред »

programistkata

Здравейте! Много моля за помощ... отчаяна съм. Фирмата ни трябва да подпише един договор с друга фирма, за да получим плащане от трето лице, но за съжаление собственика на друга фирма ни бави, а срока е до края на седмицата. Виждате ли нещата да се оправят и да успея да представя в срок документацията? От това зависи бъдещето на фирмата ни!!! БЛАГОДАРЯ!!!

синева

Здравейте,
ситуацията изглежда напрегната и сложна, но излиза, че документацията ще е готова за в петък. Ще има подписване на договор.

programistkata

Ситуацията наистина е много сложна, а напрежение супер голямо. Много се надявам наистина в петък да подпишем, че иначе фалираме...

programistkata

Цитат на: синева - Ноември 27, 2018, 06:07:39 PM
Здравейте,
ситуацията изглежда напрегната и сложна, но излиза, че документацията ще е готова за в петък. Ще има подписване на договор.
Благодаря, Синева!!!  Днес подписахме.
Но сега изникват нови проблеми - третата страна, от която очакваме плащане изисква един куп допълнителни документи, за които нямаме достатъчно време чисто технологично. Ще успеем ли да подготвим документацията и да си получим плащането или ще трябва да връщаме получения аванс?

синева

Все пак ми излиза, че ще успеете със сроковете и ще подготвите документацията. Вторник следващата седмица. Няма връщане на полученият аванс. Успех !

programistkata

Още веднъж благодаря за точното предсказване на подписването на днешния договор. Дано и с другите документи успея да се справя, че като знам колко хора зависят от мен и направо голяма тежест лежи на плещите ми.

programistkata

Здравей отново, Синева! За пореден път огромно БЛАГОДАРЯ!!! Днес подадохме документи, но имаме срок, в които ще ни направят проверка по документи и на място и ще се произнесат! Дали всичко ще ни е наред и в по-кратък срок ще получим окончателно одобрение и ще приключим сагата?
БЛАГОДАРЯ ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ!!!

синева

Радвам се, че нещата се нареждат при вас ! Изглежда, че  окончателното подписване ще е в четвъртък. Успех !

programistkata

Този четвъртък ли? Твърде рано е според мен, но ще видим - досега сте били абсолютно точни. А дали ще ни искат допълнителни документи или вече представените ще са достатъчни?

синева

Четвъртък може да е междинен етап и да ви поискат допълнителни документи. После излиза понеделник. Но може това да е денят, в който ще представите документите...

programistkata

И в крайна сметка - кога се очаква да финализираме всичко и да получим плащане? Поне ориентировъчно - този месец, следващия, последващия или ...??? Благодаря отново!

синева

На мен ми се дава следващата седмица, нещо в началото, понеделник-подписването ?- и още нещо- плащането ?- в сряда. По принцип ми се струва, че винаги има срок от дни за банково плащане след подписване. Нямам никаква идея за какво става въпрос във вашият случай и отговарям ориентировъчно.

programistkata

Страхотно ще е, ако стане така. Ще Ви държа в течение как се развиват нещата. Благодаря! Лека и спокойна вечер! Бъдете здрава, скъпа Синева!

programistkata

БЛАГОДАРЯ, СИНЕВА! За пореден път бяхте абсолютно точна в предсказанията си. Днес представихме допълнителни документи по искането. Сега кога да очакваме проверката на място??? И ще ни искат ли още документи? И най-важното кога излиза получаване на плащането по този договор??? БЛАГОДАРЯ!

синева

Проверка на място - тази сряда. Ще искат допълнителни документи. Плащане - след следващата седмица, във вторник.