Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Сънувах различни породи кучета!

Започната от Nom, Декември 06, 2018, 12:20:43 PM

« назад - напред »

Nom

В двора на къщата където живея вече 6 години, имаме куче на 5 години, порода ротвайлер. Черен сладур. Неговите години са всъщност равни на  35 при нас хората. За него има специално оградено място, съня ми е стар ив този сън това куче не присъства. Него го няма в този сън. На негово място до оградата на къщата, която гледа към улицата, има други породи кучета, големи, малки, различни цветове - имаше черно, имаше жълтеникаво, но  нито едно от тези кучета, не са лошо, враждебно настроени, нито едно не ме напада. Можеш да се доближиш да ги погалиш, не помня колко са като брой. Приятелски настроени. Надявам се и този сън да е за добро.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Като цяло съня показва. Че имаш недоброжелатели. Предателство и депресивно състояние

Nom

Като цяло си мисля че този сън показва не само депресията в която съм, загубата на приятел, но ще дойдат други. Аз така тълкувам тези домашни любимци, загубата на един приятел, но ще дойдат и други, ще се оявят и други който нямам в момента.
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

В депресия съм заради липсата на работа, някаква реализация и пари. Струва ми,се че просто имам нужда от приятели, който нямам. Благодаря @Activis !
Не отговарям на лични съобщения!