Прогноза за 2019

Wood Nymph · 1053

veroni, i7310291717 и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен синева

 • Мъдрост
 • ****
  • Публикации: 679
Отговор #60 -: Януари 16, 2019, 10:04:57 pm
Лятно цвете излиза, че понастоящем работиш, но заплатата като че ли не те задоволява и си търсиш от време на време обяви за работни места. Като че ли ще напуснеш сегашната ти работа за нова позиция в началото на лятото.


Синева, благодаря за отговора! Моят въпрос като че ли е свързан със сегашната ми работа, но ако се отвори възможносту защо не?
Няма точно да има повишение през новата година. Търсиш без да търсиш, неориентирано. Харесва ти там където работиш понастоящем, разбираш се с началниците. Дава се автономна позиция, може би да не работиш точно в колектив. Благодаря за обратната връзка.Неактивен Cvete

 • Интуиция
 • **
  • Публикации: 87
Отговор #61 -: Днес в 05:56:29 pm
@Синева, здравейте!
Ако имате възможност бихте ли направили прогноза и за мен за 2019г. по отношение на работата и любовта. Ще се подобрят ли атмосферата и отношенията в настоящата ми работа?
Ще успея ли да се преместя на по-подходяща работа?
Ще намеря ли сили да се разделя с мъжа, с който живея? Отношенията ни са много проблематични и не намирам смисъл във връзката ни, още повече, че след толкова опити така и не можах да забременея. Усещам и опити от негова страна да съботира процеса. Той е с буква Д.
Вярно е, че ми каза, че има вероятност да възобновя отношенията си с Т., но  бих искала да питам дали ще съумеем да изградим трайна и стабилна връзка по между си? Доколко мога да разчитам на него? Можеш ли да видиш дали ще се видим скоро?
Благодаря пледварително!Активен Leanan

 • Потребител
  • Публикации: 5
  • Пол: Жена
Отговор #62 -: Днес в 08:22:20 pm
Здравейте,
Бих искала да разбера какво ме очаква в личен и професионален план до края на годината.
Относно професионалният аспект – много харесвам работата си, екипа с който работя е страхотен, може би единственото нещо, което ме притеснява е колежка с буква Б. Отношенията ни не са много „топли“ и се притеснявам, че бих могла да загубя работата си заради нея.
Колкото до личният (любовният) аспект – в момента приключих връзка с мъж, с буква Д, който се оказа обвързан. Интересува ме до края на годината, дали ще срещна нов човек и ще имаме връзка.
Благодаря ви! 


SimplePortal 2.3.7 © 2008-2019, SimplePortal