Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане с карти Таро(Големи Аркани)

Започната от Activis, Декември 09, 2018, 11:01:22 PM

« назад - напред »

Activis

@Wood Nymph може би показа този човек, за който се двоумиш, но излезе карта Влюбените в обратна позиция, а така излезла картата не е оптимистична... Излиза трудности в любовта, погрешен избор, липса на решение и безсилие, което е в момента. Така обърната картата показва и прекъсване на взаимоотношения и отдалечаване един от друг. Това е, което мога да кажа аз.

Kalhari

Актавис ,благодаря ти принципно оставих нещата така,но ме човърка това,че той започна да ме търси и пише и в един момент спря без повод и нещо лошо казано.А много държа на него и бих искала да си подновим отношенията.

Angel85

Благодаря ти, много за отговора 😊 Лек ден от мен.

Activis

@Kalhari ясно ми е как се чувстваш. В такава ситуация съм и аз. Колкото и да е трудно, трябва да се оставят нещата на времето.

KIARA

@Actavis , може ли да ми изтеглиш карта за януари. Какво ми предстои през месеца?

Activis

@KIARA падна ти се Колесницата-права позиция.
Това е карта, която показва мотивация и хъс за успех. Триумф. Нужда да поемеш по своя път. Умело ръководене на група от хора. Осъзнаване на собствените възможности. Успешната развръзка зависи от обединяването с други хора, а не работа против тях. Преодоляване на проблеми след тяхното осъзнаване и приемане. Път между изкушения, път в средата – намиране на баланс. Прогрес и движение напред. Ще си поставяш цели следователно и  дейсвия, с които да ги постигнеш. Това е, което мога да кажа.

Tanitka

@Activis ,бих желала ако може да ми изтеглиш карта.Благодаря предварително

111222

Здравейте, да попитам за здравето си , брака и работата ми- какво ще стане за в бъдеще с тях.

Activis

Цитат на: dari75 - Декември 18, 2018, 10:22:20 AM
Здравейте, да попитам за здравето си , брака и работата ми- какво ще стане за в бъдеще с тях.

Прочетете правилата

Activis

@Tanitka Падна ти се Влюбените- права позиция. За тази карта мога да ти кажа следното. Красота, хармония на духовната и физическа любов. Способност да се вземат правилните решения и да се обича честно. Отговорността на обичта и емоциите. Избор. Препоръчва се по-скоро упование на интуицията и вдъхновението, отколкото на интелекта и разума. Избор между два начина на живот. Може също така да означава нова кола, нова къща, женитба, раждане на дете или смяна на работа. Това е в зависимост от въпроса, а в случая няма конкретно зададен. Тя може да означава и ситуация за избор, без да е задължително свързан с любовта. В подобен случай картата означава, че трябва  да се направи избор, решително и без връщане назад и без да оставяме за себе си никакви вратички, за да се върнем

111222

Здравейте, запознах се с един чужденец той е доктор от америка . чуваме се единствено чрез телефона . той иска да дойде при мен тук.малко ми се струва че няма да стане.

Activis

@dari75 паднаха се Провесеният и Влюбените в права позиция. Няма да навлизам в подробности, но в комбинация картите показват платонична любов и приятелство. Струва ми се, че интуицията ти е правилна

mozila

ктивис, здравей би ли изтеглил карти за това какво мисли тъмноокия ми приятел... благодаря ти и хубав ден от мен ...!

Nom

@Activis аз ще попитам твоите карти, как ще се развият нещата с връзката ми с Я. от повече от 2 години.
Човекът е с тъмна коса и брада, имам 1 година и 4 дена разлика, виждаме се предимно за секс. Аз нямам чувства към него, и повече ме дразни, но все пак той какво мисли за мен, какво чувства?
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

@mozila Падна се карта Папата- права позиция. По значение за харектеристика показва. Мъдър човек, при който можете да отидете за помощ и съвет за нематериалните неща . По- добър покровител и съветник от него няма да намерите. С него е безсмислено да се спори - той фанатично ще защити своята гледна точка, и тъжно  ще клати глава, ако не сте съгласни с него. Така че, ако вашите мнения  не са същите, или по-лошо, са диаметрално противоположни, ще останете с усещането , че комуникацията ви не е добра. Струва ми се, че той има изградени собствени негови правила и нещо в момента има застой при него