Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Какво е бог, кой е той?

Започната от Nom, Декември 15, 2018, 02:55:38 PM

« назад - напред »

Nom

Всеки нормален човек си е задавал поне веднъж въпроса какво е Бог. Той е нематериален, Той е дух. Като дух Бог е неосезаем, вечен, безсмъртен, неизменяем, необхватен, всезнаещ, всемогъщ, въздесъщ. Той е най-известният човек на света. Щом знаем името му, знаем и същността му, тогава го познаваме напълно. Днес обаче Бог е нещо загадъчно и неясно. Бог - това е самият живот. Той е бил наричан с много имена, сред които: "Зевс", "Юпитер", "Брама", "Аллах", "Ра", "Один", "Ашур", "Изанаги", "Виракоча", "Ахура Мазда, "и" Великият Дух ". На латински: Deus, на гръцки: Θεός, на санскрит: Ishvara, на арабски: Allah. Той е не само homo habilis (сръчен човек), не само homo sapiens (разумен човек), нито пък само homo erectus (изправен човек). Той е също така homo passus (от passion - страдание, страст) - страдащ човек. Бог е очевидна реалност, а човекът - той е любимото Божие творение. Ако запитаме хората как си представят Бога – каква е формата и какви са чертите му ще получим много и различни отговори. Всеки, който не го е виждал, не може  съответно да каже как изглежда той. Ето какво ще Ви разкажа, за първата си среща с него:
Беше 26 март тази година, "Бях на място от което повече биха се уплашили, и повечето биха се уплашили, когато чуят думата операция. Срещата ми с него, с Бог, ако мога  така да го нарека се случи след 14.00 като час в същия ден, когато от тъмнината, в която бях аз по време на собствената си операция, изплува един ясен образен на мъжка фигура с брада и кестенява дълга коса. Това се случи докато аз самата изплувах от тъмнината. Знаех къде съм и знаех какво се случва, неговият образ изплува от едно кълбо бяла светлина, а малко преди аз да отворя напълно очи, той изчезна". Облечен е в чисто бяла, дълга до петите му бяла роба, като рокля с дълги ръкави.
Всеки човек носи в себе си Бога, той е частица от Него. Няма безгрешни. Исус е Бог. Раят е мястото, където Бог обитава, по точно казано негоият дом, а до него се стига вървейки по каменна пътека, и дървен мост над бистра, небесно синя река, място, изпълнено с бяло-розови облаци, които плували в черно-синьо небе. Там вие се чувствате не само човек, там вие чувствате огромна свобода, усещате напълно себе си, сякаш някой е свалил огромен товар от вас.Безкрайна зеленина, където болката и страданието нямат никакво значение. Там някъде ред Вас в  края на дървения мост, се вижда планински хребет, и някъде там близо до върха, се намира самият Бог.
Не отговарям на лични съобщения!