Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Ще имаме ли сериозна връзка?

Започната от pevicata, Декември 24, 2018, 03:44:41 PM

« назад - напред »

pevicata


pevicata

Може само да се виждаме само за разтоварване. Защото ни е хубаво на двамата. Аз се привързах много към този човек. Имаме голямо привличане двамата,приятно ми е с него. Дано е осъзнал, че не желая да чувам за тройки и други подобни работи. Той каза, че повече няма да ми намеква, дано си държи на думата. Аз се привързах към него, но незнам той дали. Ще продължим ли да се отдаваме взаимно? Аз съм Н 38г.,а той И. 49 годишен

Activis

@pevicata трябва да ти е станало ясно вече от отговорите. Колко пъти трябва да повториш едно и също.... Ама вие грам не четете.  ... ще излезе права. Едно и също нещо нявсякъде...

pevicata

Всичко чета Активис. Разбирам всички какво ми казват

Debora

Вие явно се привьрзвате лесно.Няма лошо но ако е само за забавление.На мен не ми вдъхва доверие този човек.Явно сте самотна имате нужда от някого.Поислете си какво е общото Ви с този човек дали гледате в една посока имате ли общи  цели.Искате ли дете и какво ще е неговото бъдеще.И все вьпроси от този род....За мен дьржанието му е обидно.Пробва дали ще му мине номера.Остарява и иска да експериментира.И все пак решението е Ваше.

Activis

Защо продължаваш да питаш тогава едно и също... Ти си решаваш, какво да правиш с живота си в крайна сметка. Ако така ти харесва давай..

pevicata

Да, самотна съм. И се нуждая от някой. Но от този човек не очаквам нищо сериозно. Само се отдаваме на страстта и това е. Докато намеря някой сериозен.

pevicata

Здравейте, много добре се държи с мен. Дано е така занапред. Усещам, че започва да се привързва към мен. Не ми говори за други работи. Снощи показа с действия, че държи на мен. Много е силно привличането между нас. Дано все така да е, но родителите ми много ми се месят. Звънят ми по телефона и той като е с мен, аз ги лъжа,че съм сама. Защото ако научат, че имам някой ще проучат миналото му. Ще ме отдалечат от него. Ще се примерят ли с него. Ще го приемат ли в семейството. Стига да е сериозен спрямо мен.

Activis

Едва ли биха го приели някога, каквото и да става. Ти си малко наивна внимавай.

pevicata

Този човек усещам, че влага чувства във всичко. Започва ли да се привързва към мен

Activis

Отначало всичко е с розовите очила. Не взимай прибързани решения. Наблюдавай ситеацийте. Не се хващай като уавник за сламка. Провокирай го, изпитвай го и му гледай реакцията му за всяко нещо.

pevicata

Според вас изпитва ли нещо към мен

Dessssss

Здравейте,не знам дали трябва да задам въпроса си в този форум. Имам приятел,който е много нервен,много се обичаме,но от време на време,когато се скараме много и ми казва край и не се търсим с дни/седмица. Та въпроса ми е дали ще ме потърси?

синева

Dessss към петък е възможно пак да се свърже с вас.

pevicata

Синева, кога ще се видим с моя приятел? Срещите ни ще станат ли по-начесто?