Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Ще имаме ли сериозна връзка?

Започната от pevicata, Декември 24, 2018, 03:44:41 PM

« назад - напред »

синева

pevicata вие като че ли се виждате по 1-2 пъти седмично. Има доста страст още. Не е точно влюбване, но може и да греша. Но излиза, че няма да има трайно обвързване със съжителство. Но все пак ще имате нормални взаимоотношения, взел е впредвид молбата ви.

pevicata

Синева, благодаря ти за отговора. Така е 1,2 пъти седмично се виждаме. Даже последния път остана да пренощува при мен. Така ли ще е вече, като идва. А ще се виждаме ли по често. Някаква сериозна връзка виждаш ли за по нататък с него и родителите ми ще го приемат ли?

Activis

@pevicata сериозна връзка няма да има между вас и родителите ти няма да го приемат. Чети хубаво, какво ти пише и @синева. Ако искаш да имащ сериозна връзка се преориентирай към друг човек

pevicata

Activis, приятно ми е с него. Не искам друг човек.

синева

Родителите ви няма да го приемат с удоволствие. Излиза, че в скоро време няма да има зачестяване в срещите.

pevicata

Ние се виждаме два пъти в седмицата. Снощи пак бяхме заедно, даже се уговорихме за разходка до края на седмицата. Виждам, че му е хубаво с мен! Показва го

pevicata

Притеснявам се от нещо, дано да внимава да не направим някое дете.

pevicata

Притеснявам се много от нещо, дано да внимава да не направим някое дете!

Activis

@pevicata достатъчно ти беше отговорено по въпроса. Трябва да ти е станало ясно за всичко. Как ще са нещата с този човек запаред. Незнам, нещо по- различно ли очакваш като отговор. Държанието му не играе роля за промяна на нещата.

Debora

Има сьвременни мерки за предпазване от нежелателна бременост.Цивилизованите двойки го обсьждат.Сьздаването на дете е свързано с много отговорности и ангажименти.Мьжьт вече има две,които предполагам живеят с майките си.Тяхната ли сьдба искате да имате?

pevicata

Здравейте, виждаме се с приятеля ми. Лично казах на родителите ми за него, в началото като научиха за него креснаха, панаири, но се примириха с връзката ни. Пожелаха ми късмет и сериозно да стане. Ами дано. Успокойх се вече че знаят за него. Всеки ден се чуваме с него, виждаме се. Как мислите може ли да се случи нещо сериозно с него. Какво му е мнението за мен.

Activis

@pevicata казано е доста по темата. От тук натам ти решаваш. Живота си е твой и ти сама избираш как да го живееш.

pevicata

Здравейте, излизам с моя приятел И 49г. Понякога докато говорим и ме хваща едни завъртания прави с мен. Играехме си. И ми удари главата на земята. Врата не можех да си въртя два дена. Просто от радост ми направи така, казах му заболя ме нищо ти няма каза. Вчера ходихме на разходка в гората. Той ме обижда че съм кифла, защото съм сложила червило. Докато вървяхме хвана ми косата назад и я стисна, аз казах ли ти аааа. И незнам шегува ли се. Или е такъв агресивен. Като идва в къщи защо нямаш салати. Да не е психопат. А пък има химик между нас. Но така като прави ме боли.

Saira

@pevicata ,извинявам се,че се намесвам в темата,тъй като не си отправила към мен конкретно въпроса си.
Мой съвет е да прекратиш отношенията си с този мъж.Това,което прави не е на шега,а агресия.
Ако продължава да те боли след удара главата и не мине до 2 дни- отиди веднага на лекар!
Стоя твърдо зад думите си!
Не си в безопасност с този човек!

pevicata

... главата ми мина. Не ме боли вече. Но защо се държи така. С нищо не съм го обидила. Само иска като дойде. Защо съм нямала продукти. Защо не готвя. С празни ръце идва.