Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Поява на нов мъж

Започната от sunshine, Декември 31, 2018, 02:13:27 AM

« назад - напред »

sunshine

Здравейте! Искам да попитам за едно момче с което от две седмици си пишем непрекъснато. Аз не искам връзка с него обаче. Но искам да разбера какви са истинските негови намерения към мен, влюбен ли е, ще се влюби ли в мен, защото след като леко го отблъснах по едно време взе да показва, че все едно сме само приятели обаче не спира да ми пише и даже да иска да се видим пак уж просто ей така като приятели, и ми дава смесени сигнали, не мога да разбера. Искам да знам какво мисли, чувства. Какво ще стане ако приема и се видя с него. Въобще какво иска от мен и какво ще се случи за напред. Каквото виждате ми кажете. Той се казва Кристиян, на 31г. 

sunshine

Ако може Ном да се включи

sunshine

Много се извинявам, но някой може ли да ми се включи? Това момче, за което писах по горе в последните дни ми каза, че ме харесва, но аз не отвърнах и прекратих комуникация с него. Омръзна ми да съм все сама вече. Няма ли да намеря любовта и аз през 2019???

синева

Кристиян не е влюбен, по - скоро е флирт. Вие нямате никакви чувства към него. Излиза, че няма да има връзка меду вас.

sunshine

Да, точно така. Аз и не искам връзка с него. Искам с някой друг, нов. Но както ми написахте в един друг пост - ще има нещо към края на лятото. Дано най-накрая да се появи някой с живота ми. Имам нужда от любов

синева

Цитат на: sunshine - Януари 08, 2019, 10:38:25 PM
Да, точно така. Аз и не искам връзка с него. Искам с някой друг, нов. Но както ми написахте в един друг пост - ще има нещо към края на лятото. Дано най-накрая да се появи някой с живота ми. Имам нужда от любов
Най-красивата любов е тази, която пристига в точното време :-)

Activis

Ще се намеся... Интересно ми е защо питате за някой,  за който казвате, че не искате връзка...
Едно е да искаш, но друго е, какво можеш да предложиш

sunshine

Защото ми стана интересен човека. От един град сме, а никога преди не бяхме се засичали и общували и той изведнъж се появи в моя живот и започна рязко да иска да се вижда с мен, големи комплименти и т.н. А аз знам от близки доста кофти неща за него. Та от семейството ми забраниха категорично общуване с него. Но все пак ми беше приятно да си попишем известно време и това е. Исках само да знам наистина ли ме е харесал и какво мисли защото в началото аз му казах ясно, че не желая нищо общо за връзка с него и той така уж се съгласи, уж да сме били само приятели но така и не спря да ми пише и да ме подканва да се видим. После пък пак си призна, че ме харесва по онзи начин и така. Аз вече му казах да спре да ме търси. Та това е. Има и още едно момче от тези дни - Мирослав, където много харесах, писа ми веднъж, но той е разведен и с дете. Нямам престава има ли наистина интерес към мен.

синева

С Мирослав излиза, че той проявява само интерес и няма да има развитие между вас.

sunshine

Ясно. Сигурно защото разбра, че уча в друг град и няма как да стане между нас. А виждате ли човека с който ще имам връзка в бъдеще какъв е? И наистина ли ви се дава да има нещо след края на това лято или ще е пак някакъв флирт просто?

sunshine

Ще помоля пак Синева да погледне, ако не е много нахално. Става въпрос за последния ми коментар. Какво може да ми каже за нова любов

синева

По принцип отговарям с доста резерви на този тип въпроси, тъй като не са конкренти и са в далечно бъдеще, но се надявам ще имам обратна връзка за познаваемостта... Излиза запознанство в сайт за запознанство, около 32-35 годишен, който си търси сериозна връзка. Пак август месец за среща, но пък първият контакт е към юни.

sunshine

Благодаря много за отзоваването Синева! Ще дам обратна връзка като мине този период. Надявам се, че ме очаква нещо по-сериозно като връзка вече :)

синева

Може би ще има още време да го разнищваме този въпрос надълго и нашироко тука ;-)

sunshine

Охоо, значи няма да съм доволна, ако ще се налага да разнищваме и то дълго и широко. Не ми се иска