Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Сънувах,че искам да викам!

Започната от Nom, Януари 09, 2019, 07:12:12 PM

« назад - напред »

Nom

На  скоро сънувах този сън.
Бях в една друга къща където съм израстнала, а там сега живеят родителите ми, само името ми е на табелката на вратата. Кухнята е светла, има нови мебели като маса за столова, и малък разтегателен диван. Спомням си в съня,че исках да викам по някого, и споменавах обидни думи към брат си, може би в яда си. Но не съм била ядосана в този сън на нито един от родителите си, баща ми дори ми говореше шеговито. Не ме плаши такъв сън, надявам се да е за добро.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

@Nom последно време се чудя, защо публикуваш стари сънища, а не ги публикуваш след като са сънувани. Честото сънуване едва ли показва нещо важно. Въпросът, ако се сънува рядко и се появи нещо.. Мисля, че за себе си усещаш дали съня ти значи нещо важно за теб.

Nom

@Activis има един момент, в кото като публикувам сън след като е сънуван той не се тълкува. Това не ме притеснява,че не всеки може, а и понякога не помня сънищата си след като съм ги сънувала.
Не отговарям на лични съобщения!

Enona

Няма кой да ти ги разтълкува @Nom. Останах с впечатление, че само ти тълкуваш сънищата

Activis

Няма нищо. Важно е да се публикува навреме. Защото от преди време няма смисъл.

Nom

Позволявам си да тълкувам собствения си сън. Този сън според мен означава,че нечия тайна скоро ще бъде разкрита напълно. съня вещае някаква новина която сънувалият ще научи в близко бъдеще.
Не отговарям на лични съобщения!