Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Сънувах посланик на Дявола

Започната от Enona, Януари 10, 2019, 08:30:36 AM

« назад - напред »

Enona

Сънувах, че съм на улицата ни. Мрачно време. И гледам към къщата на Съседа започнали строителни работи. Ще правят бетонни стени за ограда. И на мен ми стана гадно, че няма да мога да го виждам като минавам през там. После се озовах в нещо като гето - мрачни изпочупени сгради, боклук. Бях с някой, мисля че дете, не съм много сигурна моето ли беше. Търсехме тоалетна. Там някъде видях мъж, като пропаднал алкохолик - брадясал, мръсен, раздърпани дрехи. Изражението му беше ехидно, надменно. Той ме заговори, каза: Дявола каза, че ако искаш ще ти каже какво да направиш за да го имаш... Това относно съседа. Тръгнах си от там. Не чувствах страх. 

Nom

@Enona не ми харесва този сън, приличами на обсебване.
Но иначе означава,че благодарение дна добри приятели, ще успееш да намериш работа и да се издигнеш.
Бъди по скромна и умерена в действията си, и не взимай прибързани решения.
Инати те спъва, ината ти спрямо друг човек те спъва и ти пречи.
този просяк Алкохолик в съня е Демон, който е готов на всичко и ти предлага услугите си за да си със съседа.
Добре си направила че си тръгнала.
Не отговарям на лични съобщения!

Enona

И аз буквално тълкувам съня си. Че този демон ми предлага съседа. В реалността аз не искам съседа. Както винаги съм казвала предпочитам да спрат вълненията ми по него вместо да имам връзка с него.  Но пробвам разни ритуали да извикам сродната си душа (по-скоро душата близнак ми трябва) и при тях не ми пука ангел или демон ще ми помогне честно казано. Отделно на няколко пъти преди сън съм молела Вселената, Господ и т.н. да ми кажат защо са тези вълнения по съседа и тогава съм сънувала, че аз много съм се молила за него да го имам.... Та се чудя през цялото време съседа ли викам в живота си? Той ли е сродна душа и т.н. Аз не чувствам чак такава специална връзка с него.