Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане на кафе онлайн във вторник и петък

Започната от Странен, Март 02, 2015, 06:23:05 PM

« назад - напред »

Ники


Nom

@Ники човек от срещуположния пол ще ти поиска помощ, а ти трябва да помислиш дали да у поонеш или не. тази взаимственост в бъдеще е възможно да прерастне в по сериозна връзка, доколкото виждам в чашата и от нея те очаква влюбване. Зли очи и завист  около теб. Внезапно ще се случат непредвидени обстоятелства за теб, трябва да се пазиш, защото е възможно да изпаднеш в беда, а ако това наистиа се случи, ще успееш да излезеш от затудненото положение с чужда помощ.
Не отговарям на лични съобщения!

Ники

Благодаря то аз съм си влюбена ама май не споделено а завистници колкото искаш . Благодаря ви още веднъж 🤗

Activis


mozila


Nom

@mozila не ясна  чаша ,но има човек който  те обича, и иска да ти помогне за твоето добро развитие в професионален план, както и човек окло теб е възможно да ти върне стар дълг. Успехи  в любовта, човекът който те обича ще ти поиска помощ, а от теб зависи дали ще му я дадеш. 
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

@mozila на дъното на чашата ти има късо подстриган мъж, две жени, вдички са тъжни и нещо като поп, поне шапката му наподобява на такъв. И пред тях все едно лежи човек надолу с глава.  Отдясно на дръжката има един ясно изразен господин с брада. Вижда ми се доста аристократичен. Но в горната част има две тъмни сенки, които ми се струва, че едната държи кръст, и са до подобие на гроб. От тези снимки, това видях. Макар, да не са снимани добре.

Nom

Освен това, предстои някакво  приключение, най вероятно пътуване със семейството ти @mozila,
Очаквате промяна в живота благодарение и на семейството ти и на любовта на живота ти. Обича те човек, който не проявява любовта си пред околните, а само пред теб.
Не отговарям на лични съобщения!

mozila

Благодаря ви! @Nom този, който ме обича тъмен или светъл е, вижда ли се? И тази помощ скоро ли ще е? За пътуването е под въпрос още. @Activis  за аристократичната осанка, която видя в действителност познавам точно такъв човек.
  Аз също от време на време се хващам да гледам... но на себе си не виждам много ... Хубава вечер!

Activis

@mozila  трябва да се съсредоточиш повече. То има начин на гледане. От ляво и от дясно. Едното е минало другото бъдеще, гледа се от към дръжката. Незнам но този аристократ не е млад. Аз също не мога да тълкувам, но виждам разни неща. В интернет има на едно място, как е правилно да се гледа и какво да се пряви, като се изпие кафето.
Държи се с дясната ръка и се пие от към дръжката. След като се изпие се завърта чашата от ляво на дясно, но леко. След което похлупваш с чиния и обръщаш. Чака се известно време да се поотцеди и след това обръщаш...

Activis

На мен този мъж за който питаш ми се струва, че е светъл късо подстриган

mozila

Да, прав си по възрастен е. А за гледането всеки си има свой начин, от интернет може да се вземе насока само, всичко е интуиция, според мен..Благпдаря ти, ще пробвам тези дни..  Хубава вечер!

Activis

За гледането да. Но това е правило. Всеки вижда различно иначе. Описах ти накратко, какво се прави. На дъното на чашата е моментната ситуация, а по стените е бъдеще и минало. Чашата си се хваща като дръжката е от към тялото.

mirela


Activis