Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане на кафе онлайн във вторник и петък

Започната от Странен, Март 02, 2015, 06:23:05 PM

« назад - напред »

Nom


ЦитатВсеки ти говори Nom защото така излиза , и при мен и при другите почти едно и също се показва. Или нищо не става от нас и грешим в гаданието , или наистина при теб ще се получат нещата ...
Сменете плочата,тази я научих. Вече ми омръзна. Мъж пък помощ за работа бля бля 

Я виж чашата на Желка да не се сърди. 
Не отговарям на лични съобщения!

S

Цитат на: Желка - Юли 01, 2022, 10:37:58 AMЗдравейте, ще помоля някой да ми погледне чашката!Какво ме очаква в личен и в служебен план?Благодаря ви  от сърце!
Желка, чашата е много бледа. Какво е кафето турско ли? Това което виждам е че някой ще се прави на влюбен в теб, но ти ще усетиш това и ще успееш да се отървеш от този човек. Съжалявам, но не мога да видя нищо друго.

DarkSl

Цитат на: Nom - Юли 01, 2022, 06:28:34 PMСменете плочата,тази я научих. Вече ми омръзна. Мъж пък помощ за работа бля бля

Я виж чашата на Желка да не се сърди.
не мога да видя нищо в чашата й. Много е бледа ...

S

Здравейте, може ли да ми погледнете чашката? Благодаря предварително за отговора.

S

В чинийката има много интересна фигура. Много често започна да се получава затворен пръстен, а преди не се случваше. Дали означава нещо?

Желка

Цитат на: S - Юли 01, 2022, 09:44:06 PMЖелка, чашата е много бледа. Какво е кафето турско ли? Това което виждам е че някой ще се прави на влюбен в теб, но ти ще усетиш това и ще успееш да се отървеш от този човек. Съжалявам, но не мога да видя нищо друго.
Благодаря S другият път ще
 направя от нашето кафе!

Nom

Не искаш да скъсаш нишката със ситуации,който ти носят болка. Крачка напред, страхуваш се но е време. Осъзнай случващото се. Вътрешен конфликт, възникващи те първа проблеми. Рухване на идеали, цели и планове. Имаш нужда от почивка, усамотение, размисъл.  Липса на дипломатичност, прекалена агресия в действията. Слабост и неспособност за справяне в трудни моменти. Незачитане на чуждо мнение. Лъжи и интриги, конфликти! 
@S
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

За @DarkSl нямам време нито да чакам, нито имам търпение и желание, да.чакам.лъжата че някои ще дойде и ще ми помогне за работа. Никой не идва. От5 години. 
Никой не се е появил. Безсмислено е да казвам. Никой не сее сетил за мен за мен. И никой не ме.иска. Нямам какво повече да кажа. 
Не отговарям на лични съобщения!

S

Цитат на: Nom - Юли 02, 2022, 07:07:08 AMНе искаш да скъсаш нишката със ситуации,който ти носят болка. Крачка напред, страхуваш се но е време. Осъзнай случващото се. Вътрешен конфликт, възникващи те първа проблеми. Рухване на идеали, цели и планове. Имаш нужда от почивка, усамотение, размисъл.  Липса на дипломатичност, прекалена агресия в действията. Слабост и неспособност за справяне в трудни моменти. Незачитане на чуждо мнение. Лъжи и интриги, конфликти!
@S
С две думи нищо хубаво. Благодаря ти за отговора, Ном.


Nom

Не отговарям на лични съобщения!

S

DarkSl, може ли и ти да ми погледнеш чашката?

Nom

Не отговарям на лични съобщения!

S

Цитат на: Nom - Юли 02, 2022, 12:43:59 PM@S с Таро съм ти тълкувала чашата.
Как така с Таро? Не се ли гледат фигурите, ако ги има?

Nom

ЦитатКак така с Таро? Не се ли гледат фигурите, ако ги има?

Да,но картите ми помагат и тук. Както и интуитивна. Не всеки може да види всички символи. 
Не отговарям на лични съобщения!

DarkSl

ЦитатDarkSl, може ли и ти да ми погледнеш чашката?
Спорове , проблеми с колеги и е личният живот. Приятели които държат на теб и роднини ще ти помогнат да се стабилизираш. Не вземай прибързани решения , бъди по - внимателна с думите които използваш , за да не засегнеш някого и да се стигне до излишно напрежение и спорове. Тревожиш се за нещо незначително, може би за здравословен проблем с теб , или някой от близкото ти обкръжение, тези тревоги ще отминат . Предстои ти получаване на сума пари ( няколко символа го показаха) . Предстои ти запознанство с мъж с инталив характер . Любов и щастие ( отново няколко символа ги посочват)