Промяна новините на форума:

Лична консултация с  психолог и достъп до закритата база стува еднократно 16 евро. За поръчка изберете тази тарифа в PATREON .

Main Menu

Гледане на кафе онлайн във вторник и петък

Започната от Странен, Март 02, 2015, 06:23:05 PM

« назад - напред »

Nom

И двамата ще се опитате да стабилизирате отношенията си. Втори шанс ще си дадете. Искали сте раздяла, колебание от негова страна е имало дали да продължите. Но е решил да продължите. И двамата трябва да се борите един за друг. Ти повече влагаш усилия в отношенията.Ви. @k7170k 

Nom

@k7170k за съжаление по една чаша от кафе трябваше да имам успех с един проект. Ти го беше тълкувал. За съжаление проекта е неуспешен. Страшно много ме натъжи това. След всички положения усилия и загубени нощи. Добри пари ама....

Anonim01

Здравейте, ето и моята чаша. Ще помоля,ако  желаете да ми я разтълкувате. Благодаря Ви!

Anonim01

Последните снимки са чинийката и желание, дали ще се случи. Благодаря!

Nom

Незнам защо пускате снимки на чинийките като се гледат чашките. Не се тълкуват чинийките. Но тук има моментни трудности но благодарение на предприемчив.духще постигнеш щастие и.балнс изцяло и в личния живот и в любовта. Много скоро ще усетиш че.нещата бавно тръгват на горе. Сякаш сега си в безизходица. @Anonim01 

mariasimovalazarova

Здравейте въпросите ми са как ще се развия като видеоблогър, ще си намеря ли скоро работа, как ще прекарам на Коледа и Нова година и имам ли мъж който да ме харесва. Благодаря за тълкуването на чашата!

Morena

Цитат на: mariasimovalazarova - Декември 09, 2022, 06:26:07 PMЗдравейте въпросите ми са как ще се развия като видеоблогър, ще си намеря ли скоро работа, как ще прекарам на Коледа и Нова година и имам ли мъж който да ме харесва. Благодаря за тълкуването на чашата!
Мария, какво стана днес на събитието?

mariasimovalazarova

Цитат на: Morena - Декември 09, 2022, 07:04:44 PMМария, какво стана днес на събитието?
Не взех награда, взе я журналистката Полина Паунова, дано някой ми разтълкува чашата.

DarkSl

Цитат на: mariasimovalazarova - Декември 09, 2022, 06:26:07 PMЗдравейте въпросите ми са как ще се развия като видеоблогър, ще си намеря ли скоро работа, как ще прекарам на Коледа и Нова година и имам ли мъж който да ме харесва. Благодаря за тълкуването на чашата!
Задаваща се любов , израстване в кариерата , успех . Благодарение на търпението си ще добиеш популярност в дадена област . Покрай теб има хора които могат да клюкарствата и интриганстват по теб. Възможни са финансови затруднения .

mariasimovalazarova

Цитат на: DarkSl - Декември 10, 2022, 01:13:12 PMЗадаваща се любов , израстване в кариерата , успех . Благодарение на търпението си ще добиеш популярност в дадена област . Покрай теб има хора които могат да клюкарствата и интриганстват по теб. Възможни са финансови затруднения .
Благодаря за тълкуването Ном. Лека вечер!

Nom

@mariasimovalazarova 
Трудно ще постигнеш успех. Въпреки това продължавай ,ще има хора който ще ти пречат и ще клюкарстват. Въпреки това ще успееш. 

Nom

Eй така от любопитство, нямам конкретни въпроси.
Благодаря. 

DarkSl

Цитат на: Nom - Декември 13, 2022, 06:20:28 PMEй така от любопитство, нямам конкретни въпроси.
Благодаря.
Ще научиш новини които си очаквала и такива които не си . Любов , поява на мъж в живота ти, продължителна и щастлива връзка! Много трудно ще постигнеш желаната цел. Ще получиш помощ от някого. Ще се наложи дълго да се съпротивляваш , но в крайна сметка ще постигнеш целта си. Бъди мнителна и не се доверявай на непознати хора , защото може да се появи някой който да ти навреди!

k7170k

Цитат на: Nom - Декември 09, 2022, 01:31:56 PM@k7170k за съжаление по една чаша от кафе трябваше да имам успех с един проект. Ти го беше тълкувал. За съжаление проекта е неуспешен. Страшно много ме натъжи това. След всички положения усилия и загубени нощи. Добри пари ама....

Nom, съжалявам за проваления проект. Дано това да е последното разочарование и от тук нататък само хубави неща да ти се случват!

Nom

Не търся съжаление но благодаря за думите и тълкуването.