Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Раздвоена и объркана

Започната от Mquu, Юни 23, 2017, 03:54:29 PM

« назад - напред »

Mquu

Здравейте сигурно доста момичета са попадали на моето място. Та имам си приятел от няколко години но от преди да го познавам тръпка ми е друго момче което така и не успях да изтрия от мислите си, нали уж казват че щом не спираш да мислиш за някой значи трябва да си с него. Той също преди време ми сподели че има нещо към мен, но е с друга. Дали някога ни се дава да изживеем любовта си, като връзка или просто няколко прекарани заедно дни..  Имам нужда да изживея тези чувства който не стихват в мен. Според вашите способности имаме ли шанс за нещо за напред заедно?

Nom

Този човек на сила е задържан от друга жена. Той трябва да се бори, но го притискат с вмияния за да е при другата. За момента не виждам  бъдеще с него. И за двама Ви е много трудно в момента. Трябва да му покажете чувствата си не да ги криете.
Не отговарям на лични съобщения!

Mquu

Няма как да му призная тя постояно е с него и телефона му следи.. Затова се моля да се осъзнав той и да я остави и сам да ме потърси...дали ще стане някяога

Nom

Доста трудно. върху него е правено въздействие, до края на юни не виждам раздяла.
Не отговарям на лични съобщения!

В.Стоянова

Изненадващи срещи,но само до там.Не се показва никакво развитие...
Не отговарям на лични съобщения !

Mquu

Значи няма да бъдем заедно така ли да го разбирам...

Mquu

Щом е прАвено въздействие няма ли някакъв ритуал...нещо което мпга да направя..да се чисти :(

Nom

Аз така ги усещам по мнение в друга тема. Намате бъдеще, по скоро другата нещо е напраеила. На него не му е нужен ритуал, а истинска и чиста любов от Вас.
Не отговарям на лични съобщения!

Mquu

А как да му я покажа ..... Ако му пиша дали ще реагира?

Mquu

сега видях колата му стой зад нас явно ще излезе отнякъде и цялата се разтреперих.......... не знам как да постъпя към него ако му пиша се притеснявам тя да не види кажете ми какво да направя ;( наистина го обичам и искам да сме заедно

Nom

Това е  добър знак, нещата се подреждат съвсем правилно. Помислете добре, и ще намерите веринят ключ към него. Към този мъж.
Не отговарям на лични съобщения!

Mquu

 Не знам обаче кой е верния ключ .... Незнам как да постъпя

Nom

Помислете, и не показвайте страха си. не бързайте, а се оставете да ви води сърцето Ви. То ще Ви покаже верният път.
Не отговарям на лични съобщения!

Mquu

Предпочитам да изчакам той да ме потърси но дали това ще се случи?

Phoenix

Не мисля,че той ще ви потърси. Моето мнение е,че и двамата имате път който да извършите, докато приключат/се изчерпат тотално отношенията със сегашните ви партньори. Не виждам да продължат дълго отношенията, нито твоите със сегашния ви партньор, нито неговите с жената. Жената е властолюбива, А той се чувства задушен от обсеващото и поведение, но все още намира обич, заради което е с нея.  Не мога да кажа кога точно ще се случат раздели. Но със сигурност ще имате доста случайни срещи, от което ще се възпламенят още по-силни чувства и интерес между вас. Как да му пращате любов - простичко е, мислете с любов за него. А при някоя от срещите искрите между вас ще направят останалото. Но! Голямо чакане ви чака. Успех. Търпението е по-силно от меча на самурая.
Не отговарям на лични съобщения.