Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Притесняваме един човек,но да попитам!

Започната от Nom, Октомври 24, 2017, 09:03:03 PM

« назад - напред »

KIARA

Цитат на: Firegirl - Март 20, 2018, 10:00:43 PM
Преди дни прекратихме договора основно по негово искане. Така за неопределен период от време оставам без работа, той като той иска да съди една жена, а се питам как преди аз да се поява не го е направил.

Не разбираш ли, че ти вече нямаш вземане-даване с него и няма какво да се питаш такива въпроси? Просто се концентрирай върху обявите за работа, защото това е, което те очаква в следващите месеци.

Thyanna

Аз пак ще кажа - смятам, че нямаш проблем с работата, а със себе си!
Всичко се случва в теб, а не около теб, както ти мислиш. Работа имаш, сътресенията се случват в теб, а не в работата, света, приятелите и т.н.
Не виждам реален проблем, а само такъв в твоята глава.
Всичко ще се нареди, просто го поискай.
Работа имаш, проблемите се случват в твоята глава. Пак казвам, прекалено много се дерзаеш.
Не отговарям на съобщения! Пишете във форума!

KIARA

Thyanna, тя има съвсем реален проблем - не получава заплата, издържа се със заеми. Това съвсем не е само в главата й.

Thyanna

Не мисля. Проблемът е съвсем решим и изобщо не толкова голям.
Парите не са проблем. Поне аз така виждам нещата.
Не отговарям на съобщения! Пишете във форума!

KIARA

Ако прочетеш по-внимателно темите, ще видиш, че точно доходите са проблем.

Nom

Нека да кажа за какво става въпрос - и доходите са ми проблем да. С този човек прекратихме отношения трудови преди дни, в началото на тази седмица, не по мое желание. Дълги години не намирах работа никъде. В момента съм без работа, отново изправена пред изпитание. Моето търсене на постоянна заетост е много години, повече от 10. За последните 3 години бях на няколко различни места. Исках да кажа че с този човек имахме трудово правни отношения но ги прекратихме. Това имам предивд на без работа.
Не отговарям на лични съобщения!

Thyanna

За момента това са временни трудности, нищо сериозно. Работа или имаш или съвсем скоро ще намериш. При това съвсем прилична. Ако имаш нещо странично и малко, с което се занимаваш, не мисли, че е ала-бала. Не е. Продължавам да твърдя, че парите не са основният проблем, а терзанията в душата ти. Много мислиш и от това си склонна да преувеличаваш проблема. Може би сферата, в която си работила не е твоята, на мен ми излиза, че при теб нещата са на духовно ниво, а не на материално, повтарям се вече, но обърни внимание на това. И отново - проблемът е съвсем решим, но наистина много се тормозиш, а не трябва. Всичко ще се оправи, така да се каже - дяволът е малък.
Не отговарям на съобщения! Пишете във форума!

Nom

Искам да попитам нещо в тази тема. Д.П понеже се води че няма как на омента при молбата ми да ми преведе пари поне половината от дължимото след като заради него не ми изплатиха и болничните, правили планове за завеждане на дела с В.Я жена , говорил ли е с адвокат за целта и изобщо давал ли е суми и канили се наистина да завежда дела срещу нея. Твърди че тук има уронване престижа на фирмата , обида , клевета. Знам че Тиана не е писала отдавна, но все пак да доходите са ми проблем.
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

 Не мога да заспя. Страх ме е,  Плача, заплашва ме,  приятелката му не иска да взема неговите вещи. Трябва да ги върна на нея... Нямам пари за адвокат нито да водя дела с човека който ми дължи 1000 лв. Не ги виждам тези пари, то и аз съм на нулата.
Не отговарям на лични съобщения!