Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Несподелена любов

Започната от Hristina1234, Февруари 13, 2018, 01:24:28 AM

« назад - напред »

Nom

Романтик, виждам че твоето момиче също е имало интерес към този концерт и ще бъде много щастлива и приятно изненадана. Дори и не го е очаквала.
Не отговарям на лични съобщения!

Романтик

Дано да ни потръгнат нещата, защото много я обичам.

Nom

Романтик, аз искрено вярвам че ще бъдеш с това момиче. Вярвам че тя ще ес зарадва много на тези билети, виждам как ги взима в ръцете си и те прегръща, искам да не страдаш за нея.
Не отговарям на лични съобщения!

Романтик

Здравей Firegirl, днес дисертацията мина прекрасно просто....уникално беше. Щастлив съм ,че допринесох и аз с малко..
А с момичето се видях вечерта и хареса идеята за билетите, остави ги да стоят при мен , но е ясно ,че ще дойде с мен....
Много и се зарадвах да я видя и аз, не сме се виждали от началото на месеца.
Гушнахме се няколко пъти с нея...аз не искам да упорствам много, и да съм настъпателен някакъв...може би е редно след време да я поканя да излезем отново, като някога.Ти как смяташ?


Романтик

И между другото Firegirlq знам че св.Серафим беше с нас в тоя ден, на тази защита, и съм се молил и за теб...

KIARA

Романтик, замислял ли си се, че докато вие двамата се гушкате от време на време веднъж на няколко месеца във връзка с билети за някакъв глупав концерт, това момиче прави секс с друг най-редовно и съвсем не мисли за семейство с теб?

Романтик

Добре Киара, хубаво се заяждаш с мен...Кажи на изпълнителката ,че и е глупав концерта.Аз не смятам ,че концерта е глупав!Щом няма почти билети за него вече ...
А как виждаш момчето с което прави секс, опиши ми го примерно?Има и един друг въпрос , как ще се развие според теб тази ситуация при нея, и дали този , с когото прави секс най-редовно, един ден ще поиска да е с нея?
Как виждаш нещата ти? Аз ще си имам ли друго момиче тогава, какво ще се случи със сегашното момиче?
Опиши ми ти какво виждаш...


KIARA

Няма да си сам, ако се ориентираш към някоя лелка смотана и самотна, колкото теб, която отчаяно иска да си има семейство.

Романтик

Киара ти защо така се заяждаш с мен, нещо направил ли съм ти?

KIARA

Казвам ти какво мисля. Не се заяждам. Искаш ли просто да те успокоявам с неща, които никога няма да се случат?

Романтик

А ти имаш или не ясновидски свойства?
И аз мисля много неща, например, че утре ще мине тайфун, ама то се оказва че грее Слънце.Кажи ми , аз с какво ти преча, че се държиш така???
Като я виждаш ,че прави секс с друг, моля те да ми го опишеш, на колко е години, как изглежда това момче, те ще се оженят ли, ето това...
Хайде, направи го.

KIARA

Не съм ясновидец, но тези неща са ясни и се разбират от само себе си. Хората правят секс. Нали не си мислиш, че това момиче стои и чака някой като теб? Ти я отегчаваш. С нищо не я привличаш като партньор.

Романтик

А ти откъде знаеш нещата как са? Нито мен си виждала нито нея, нито си видяла погледа и , като и казах,че ще ме оперират и три пъти настоя да дойде с мен?
Ти откъде знаеш нещата, а?
Ами прави и се секс с някого - да прави...
Ти с колко мъже си правила секс, пък дори и да си си имала някой, може и с някой друг да си правила.
Този мъж, с когото си била, с колко жени пък е правил секс дори като е бил с теб...Или сега като е с друга, с колко още го прави...
Според теб, кое има значение, някой с когото правиш секс ,или някой с когото искаш сериозни неща? Кое от двете има смисъл в живота ти?

KIARA

Опитвам се да ти кажа, че тя не иска нито сериозни, нито несериозни неща с теб. Изобщо не те иска. Ти прави, каквото решиш. Надявай се и чакай. Това е твое решение.

Романтик

Нещо с което не съм съгласен - засега иска приятелство - ако наричаш приятелството несериозно отношение!
Киара, един съвет - опитай се да си по-добра към околните и ще видиш ,че това ще ти помогне и ти да си намериш истинската половинка. Не търси начини за отмъщение, а търси начин ти да си щастлива, а това става с любов към теб на първо мято и любов към околните!
Ако моето момиче спи с друг мъж, аз не и се сърдя, нито я мразя.
Това може да е преходно нещо, пък като не е - ще си търся друго момиче/нещо , което за момента не го мисля да го правя/.