Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Молба към Странен!

Започната от Nom, Февруари 19, 2018, 11:21:54 AM

« назад - напред »

Activis

Без значение!!! В моята тема съм написал да не се пише за сега поради причини.

Nom

Не отговарям на лични съобщения!

Activis


@PhoeNix@

Дадос,
Детската градина беше назад в миналото.
Нека ти споделя, че опита ми с потребители, нахални и интригантстваше точно колкото теб, е голям и не търпя някой да ми заповядва или някой да се прави на господар към друг в опита си да удовлетвори собствените си прищявки и да се наложи върху и срещу волята на друг.
Не съм сигурна дали освен да създаваш интриги тук във форума, имаш и друга работа, като например да си търсиш такава.
Работата с енергия изисква много сила,която ти очевидно нямаш. Толеранс обаче не е винаги в услуга на ясновидеца. Няма как да го разбереш, защото ако продължаваш да създаваш интриги с недоволството си, форума ще изгуби още десетки магове и ясновидци.
Аз обаче не отстъпвам и нямам намерение да го направя само защото на теб не ти е угодно,че има и други активни потребители освен теб.
Изключително много сдържам тона си и се старая да не се бутам в темите,които ти обслужваш. Това не е съревнование, а е форум за взаимопомощ. Ако не си го разбрала е редно да се замислиш над проблема и ти. А не само да прогонващ ясновидците.

Цитат на: Nom - Февруари 17, 2019, 10:27:15 AM
@Странен защо @Activis се прави на администратор и защо @@Phoenix@ има ужасно груб тон към голяма част от потребителите, споделяш, а тя ти отговаря надменно, дори лошо.

Nom

И за обида на потребител, съм се отнесла към администраторите. И съм властнически и господарски тон, също.
Не отговарям на лични съобщения!

@PhoeNix@

Тези констатации и това поведение ми е точно като на дъщеря ми. Айде да се стегнеш и да не се опитваш да ме затапваш с инатлък. Нито е градивно, нито говори за интелект.
Това темата " клю-клюкаря те на тати"
@Странен  моите уважения, аз си те приемам като тате на форума, ама такива изпълнения като в детската градина ми идват в повече.

Цитат на: Nom - Февруари 17, 2019, 10:59:24 AM
И за обида на потребител, съм се отела към администраторите. И съм властнически и господарски тон, също. Който иска да ми заповядва и да си властва из целя форум, защото той е нейн.

Странен

Не ме имайте като човек, които постоянно стой тук и дебне кой, какво е казал. Аз също имам личен живот и не мога да следя за всички мнения постоянно. Именно за това имаме правила. Всеки трябва да ги спазва. Ако видите нарушения на правилата ми сигнализирайте.  Проблемът е, че в споровете всеки очаква да взема неговата страна и всеки счита себе си за прав.  Поставете се и на мое място и осъзнайте колко трудно е да угодиш на всички.  Много пъти са ме обвинявали несправедливо в пристрастност и лично отношение.  Именно зареди такова мислене хората със способности си тръгват. Защото биват въвличани в клюкарщини  на лична основа и мереници кой е по-по-най...
Спазвайте правилата на сайта и сигнализирайте, ако има реално нарушаване на правилата. С клюкарски истории не ме занимавайте.
Психолог, коуч, трансперсонален психолог

Activis

@Странен, а не си ли се замислял достъпа на гостите да е малко  по- ограничен. Да не могат да четат всичко. Така ще има повече регистрирани според мен. Иначе малко клюкарска работа се получава.

Странен

Вариантите са два или да затворя форума или да е така като в момента. Средно положение няма. Теб какво точно те притесняват гостите?
Психолог, коуч, трансперсонален психолог

Activis

Мен специално нищо. Мислиш ли, че сред тях няма зложелятели. Шарлатани/ясновидци/, крадящи идей. Не че пък и ако си регистрират няма да има и такива.. Но съм забелязал, че гостите главно клюкарстват.
Това е мое мнение. Ти сам си преценяваш. Ако можеше частично щеше да е добре.

Странен

Само хората  с регистрация могат да пишат във форума, под клюкарстват какво имаш предвид ?
Психолог, коуч, трансперсонален психолог

Activis

Това го зная, че не могат. Ами четат съдбите на хората, все едно е незнам и аз как да се изразя в момента. А по този начин по трудно ще се привлекат да се регистрират и да видят за какво става навъпрос.


Activis

@Странен според мен трябва да вземиш мерки. Редно ли е един и същи въпрос да се пуска по всички теми? Мисля, че в една е достатъчно. И друг път е ставало навъпрос за това.
Видях, че някъде написа да спазвам добрия тон. Спазвам го, но нужно ли е да се прави тема със съшото заглавие на вече съществуваща?
Незнам защо всеки си мисли, че ако си зададе въпроса на пет места и направи и тема, ще му бъде отговорено на мига или ще привлече внимание за това....

Activis

@Странен как Не. Аз не започнах !!! Много добре разчете отговора ми към тази.. Няма да мълча на някаква самозабравила се патка. Тя ще ми каже на кой ще отговарям и дали е избирателно или не. Решението е изцяло мое. Когато избяга и  ..., избяга точно заради отношението на тази и на Киара. В случая мисля, че  ... беше по- важната, а не тези, където задават едни и същи неща постояннно. И като не им се отговори недоволстват или пък, ако им се отговори започват да спорят и да мрънкят... Такива потребители мисля, че вредят на форума. И ти го знаеш това. Доста хора не влизат от тези, които са гледали преди. И това е в следствие от потребители.
А сам знаеш, че колкото повече гледащи има, толко повече трафик и потребители ще има.
В случая съм много прав. А когато съм прав не мълча.


@Nom ти как точно снощи решида се включиш да се правиш на спасителка. Където пък ти не фигурираше изобщо някъде в спора. Тоя въпрос се задава сигурно за 10 ти път от тази потребителка. Защо не отговори преди.... Аз тия двуликите неща хич не ги обичам да ти кажа. Ти си точно такава с две лица!!! И съм го видял. Пред мен не минават тези номера.
И май съвета не си приела да занимаваш хората с личните си проблеми, всеки има...  А и навсякъде е маркиран форума с твойте проблеми. Точно това постоянно оплакване ти пречи. Докато не го промениш това ще бъдеш да същото положиние.