Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Какво е бъдещето ми на това място?

Започната от Nom, Февруари 23, 2018, 12:48:32 PM

« назад - напред »

Романтик

И аз Ном да ти кажа, че ще се помоля в мислите си на св.Серафим за теб! Не съм в София , за да напиша там.
Но знам ,че той ще ме чуе. Във вторник ще помагам в защитата на дисертация в един ВУЗ на тема именно за него.
Не съм сигурен ,че той не ти помага именно да намериш точната работа, понякога не знаем дали дадено нещо, което ни се случва и което ние си мислим ,че не е добро, не е всъщност , за да намерим след това по-доброто.
Според мен най-важната ти задача е операцията, а чак след това е и работа.

KIARA

Можеш да се справиш с поръчката до 22-ри. Планирай и организирай работата и всичко ще мине добре. Не губи енергия в притеснения.

Nom

Аз съм се помолила на св.Серафим за работата, той знае къде съм и знае останалото.
Не отговарям на лични съобщения!

pralina


Nom

Работя върху субтитри на един документален филм, но ми е много тежко, заради здравето, лягам си по малко през деня. Дано успея до сряда да довърша останалото.
Не отговарям на лични съобщения!

Романтик

Във вторник в 13.00ч. на защитата на дисертацията в университета, зная ,че светеца ще е при нас и ще се помоля да е всичко ок при теб,Ном.

Nom

Ще отговоря сама на въпроса си като заглавие на темата - Бъдещето ми е неопределено.
Не отговарям на лични съобщения!

KIARA

Nom, не се притеснявай от бъдещето дори и да не можеш сега да предвидиш какво ще е. Очаквай го с позитивна нагласа. Ще преодолееш здравословния проблем и скоро след това ще намериш стабилна работа. До есента всичко при теб ще е наредило.

Nom

Киара, защо мислиш че искам лятото да съм без работа. Винаги съм била позитивна, незнаеш колко ми е тежко, а имах много много амбиции. Всичко свърши, нямах надежда. И нямам, сега ще е много много трудно.





Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Мъчно ми е,ако се беше реализирала онази поръчка за 4000 щеше всичко да е наред. Така поне още 2 месеца щях да имам работа, но вече нямам. Днес всичко приклююи, остана спомена.
Не отговарям на лични съобщения!