Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Въпрос за работа

Започната от Mini :), Март 08, 2018, 03:48:20 PM

« назад - напред »

Activis

Не е казано от вкъщи. Може някакво офисче да се наеме. Жалко е че това изисква средства. Контакти се създават с времето. Лошато е че не всеки ти мисли доброто и трябва човек да се пази много.

Nom

Търся мястото, където ще мога да се развивам, търся постоянна заетост. Това е не постоянно, няма средства за да наема офис,техника,оборудване, то и за храна нямам.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Щом в твоя град ниеможе, пробвай на ново място друг град. Може това да е решението на проблема. Трудно е когато човек не получава финансиране.

Nom

Не отговарям на лични съобщения!

Nom

За друг град да отидеш, пак няма как да стане при мен, то пак са си средства. Които нямам, и там още по трудно ще намериш работа.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Лошо е. Всеки човек има различни проблеми. Ти с работа, аз с любовта. И  на мен ми е много тежко и незнам как ще се спрявя.. Не виждам изход от товя ми състояние.

Nom

Аз нямам никакви средства в момента, което е тъпо. Към момента няма работа,нямам постоянни поръчки, с две думи никакви. Това е сериозно,  обаче.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

 Зямисляла ли си се да практикуваш това което сега првиш на под друга форма. Трява да има изход от тази ситуация.

Nom

Имам една мечта - кариерно израстване ,това е моя мечта, според теб какъв е изхода за човек с икономическо и инженерно образование и чужд език. Ще се радвам ако си прочел темата, която ти изпратих тоест пуснах ти я тук.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Да прочетох я .  Трябва да имаш развитие, образовянието е голям трамплин. И аз имам инж.  образование и доста време чаках, докато почна по специялноста си. Беше мъка успях, с помощ но не успявам в друго... все едно съм наказан...

Nom

Не, защото искам да използвам образованието си. Знам какво имаш предвид. https://ufoport.com/forum/index.php?topic=717.0  в тази тема съм написала защо не искам да се занимавам с преподаване на чужд език. Защо нямах право никога да ползвам болнични и отпуска?
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Прочетох един пост на Странен, той кязвя за пътуване.. дали сте готова, явно това е ключа, а теб не те се иска това нещо

Nom

Върнах се от пътуване, едва вчера, за мен не е това ключа. Имам дома,безработна съм, тъжна съм. Не мога да оставя мястото, където живея, аз съм в голям град, но както и да е. Работа,  кариерно развитие, явно никога няма да имам отново работа. 
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Ще имаш. Не губи вяра. Ще се появи когато не очакваш ни най- малко. Ти си добра жена.

Margarita

Продължавам да работя в магазина. Доволна съм. Надявам се да се задържа там за по-дълго време. Ще постигна ли успех?