Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Дали направих добър избор на школа ?

Започната от choko08, Март 16, 2018, 02:46:42 PM

« назад - напред »

choko08

Избрах си една школа по чужд език, измежду три варианта. Курса е доста скъп, а не обичам да чета коментари в нета, защото не винаги са реални. Дали съм направила добър избор и ще ми помогнат ли там да науча език ? Да не са шарлатани ...  Трябва да работя в бъдеще с този език и се притеснявам дали ще успея?

Teomi

Важното е курса да е интензивен,а не 2 пъти седмично.Ако можеш си намери книги на езика,най-бързо се учи.Дори да не разбираш написаното,граматиката се запечатва подсъзнателно.

choko08

Ще бъдат индивидуални уроци, именно , за да са по-ефективни. Не знам дали ще попадна на добър преподавател. Това ми се иска да имам късмет с метода.

Тара

Аз съм попадала на индивидуални уроци, уж интензивен курс - като си получиха парите, интензивното се проточи 8 месеца. А накрая се оказа, че аз ходя и преподавам, а не те на мен. Едната от преподавателките, дори ме учеше на грешни неща и това го установих чрез самостоятелна работа и проучване, намиране на отговорите от учителския комплект. Дори не се подготвяха за урока и всичко беше през пръсти. Да не те стресирам, дано си попаднал на хубаво място.

choko08

Още не съм заплатила. Но добре, че споделяш Тата. Супер ще е ако, ,Nom ,има усещане да ме насочи. Странното, че ми пратиха входящ тест по  ..., някак несериозно сякаш. Не е ли редно да ме изпит ат на място.

Nom

Добре, ще се произнеса. Съветвам ви да  не приемате. Струва ми се че реално за тия пари няма да поучите нищо кой знае какво. Малко измамно ми се вижда. Нещо тези не ми харесват,усещането ми е за измама.
Не отговарям на лични съобщения!

choko08

Лелелле, хубаво, че питам! Ами аз нещо не мога да се ориентирам на кой да се доверя, там е проблемът - някои школи за нищо не стават, други които стават не работят уикенда. Не знам как да постъпя....

choko08

Благодаря за съветите :), благодарение на тях се насочих към частен учител на свободна практика и съм много доволна от обучението.

Тара

Много се радвам  :D Иначе можеше да си загубиш и време и пари за нищо. Успех в обучението!

Roza

Незнам дали тук е подходящ моят пост, за което се извинявам. Писала съм доста тук за моя живот и днес вече окончателно се разделихме с мъжат, с които живеех. Дано това решение да е за добро и да бъда вече по спокоина и живота ми да тръгне към по добро.

Nom

Роза решението Ви е за добро наистина. Той не чувства повече нужда да е с Вас, чувства все едно му пречите и го притискате. Постепенно ще тръгнат kещата на към подобро за Вас до края на годината.
Не отговарям на лични съобщения!

Roza

Дано,Firegirl стига толкова обиди да съм понасяла от негова страна. Е единствено което имаме дена на 2г.6м.Може малко сега да. ми е трудно но мисля че ще се справя. 

Nom

Виж всеки се сблъсква с трудности. Скоро ще отмине лошото, а ако си готова може да му простиш и да продължите заедно. Опора за теб  Роза ще е детето, то ще ти дава сили да вървиш и да се бориш.
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

След трудностите винаги идва нещо по добро и по хубаво. Вярвам че съвсем скоро ще се появи човекът който ще те обича, много много искрено и силно, а ти ще си щастлива много. Незнам но ми се струва че наистина скоро всико ще е сън за теб
Не отговарям на лични съобщения!

Roza

О не - компромиси се дават до едно време. Не бих му дала втори шанс.Firegirl ти ми беше казала за раздялата с него,но не си спомням какво ми каза за предстоящо запознанство.