Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

въпрос за специален за мен човек

Започната от Mini :), Март 20, 2018, 05:56:13 PM

« назад - напред »

Mini :)

Здравейте!  Бих искала да ми помгнете ако виждате ясновидци в групата :)  и бих желала само те да ми отговорят,  без отговори от "обща култура" благодаря предварително.
Има един специален човек в живота ми когото не мога да забравя. Снощи го сънувах. Въпреки че имам личен живот,  той ми е в главата..
Има ли този човек (Б. М. - 17.4.94)  Чувства към мен и симпатии и мисли ли да ме потърси,  ще ми пише ли,  дава ли ни се някаква среща?  Многоо искам да ме потърси и да изжвея чувствата сдържани в мен... Какво виждате?  :'(

Enona

Аз виждам Не реализиране на мечтите ви, свързани с този човек.

Mini :)

Ще съм благодарна да чуя мнението на Дадос или Тара :)  хубава вечер

Nom

Аз не виждам реална среща, виждам да ви обърне гръб. Сънищата не означават това което са, според мен вероятно ще се скарате с  него. Този мъж не желае да е с Вас, виждам нежелание.
Не отговарям на лични съобщения!

Thyanna

Не виждам бъдеще, ненадеждни отношения. Може би само секс. Няма смисъл.
Не отговарям на съобщения! Пишете във форума!

Тара

Това, което ми показват картите за теб е, че твоите чувства са замрели към човека до теб в момента и също така ми показват новозараждащи се чувства от твоя страна към друг човек. Твоите надежди са свързани с това да ти се предостави възможност за среща с човека, за когото мислиш. Вариант на развитие: възможно е да се развият вашите отношения, но не се дава нищо сериозно за момента. Резултата е, че ще успеете да отстоите вашите позиции, това към което се стремите, ако положите съответните усилия. Запитайте се и уточнете за себе си към какво точно се стремите. Ако сте сигурни какво точно искате ще имате възможността да докажете доколко сте сериозни по отношение на стремежите си. Дава ми се карта бъдеще - отношения с човек на сериозна позиция (ръководна), по-възрастен от вас. Има двама персонажи, които се показват на две от позициите - човек зодия везни и човек зодия скорпион (незнам вашите зодии) - единият като индикатор за проблема, свързан с въпроса, другият като основа за настоящата ситуация. В заключение: може да има развитие на ситуацията при проявено постоянство от ваша страна, необходимо е да си изясните чувствата, които изпитвате и да не прибързвате с изводите. В момента, това, което ми се показва не са силни чувства от ваша страна, все още чувствата са в зародиша си.
 

Mini :)

Здравей Тара, Да за онзи за който питам мисля че там мога да имам само ненагажираща връзка,  но за мен е нещо защото бих могла да изживея чувства си и да продължа.  Той е зодия Овен.  Аз съм Козирог.
А това което си ми написала за ръководния пост.... Не знам мисля че може да е новия ми шеф,  но не му знам зодията. Името му е Кенан.. Исках и това да попитам мисля че виждам интерес но може и да греша.... Сега с това което ми написа се озадачих доста.     
Като цяло не разбрах за първия дали има шанс да мв потърси или не.... 

Тара

Не мога да кажа кой, кого ще потърси. Но ако си си поставила за цел да се случат срещи между вас картите ми показват, че има такава възможност и тя е доста вероятна. Моят съвет е да обмислиш внимателно всичко, преди да вземеш окончателно решение за себе си. Няма как да се ориентирам за това дали този човек на определена позиция е този, когото визираш ти, но щом се сещаш за него вероятно е така.

Mini :)