Промяна новините на форума:

Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Нова любов или нов провал...

Започната от nikolai_93, Април 24, 2015, 01:43:25 PM

« назад - напред »

kika

Много правилно разсъждавате. Щастието и любовта ще дойдат в същия ред, а защо не и ръка за ръка... късмета е на Ваша страна.
Не причинявайте на другите това, което не искате на вас да ви се случи!

nikolai_93

А ,можеш ли пак да хвърлиш едни бързи карти .Предния път беше споменала ,че виждаш някакво "було "но не знаеш точно какво е ,защото съзнанието ти е било замъглено тогава ...Дано съмненията ми към някои хора не се потвърдят. :-[ :-[ :-[

Пепито-Белия Вълк който хапе при нужда

А не съжалявай че имаш куче..понякога точно от там от кучето тръгва искрата..вярвай знам какво говоря
Бута  се каруца където коня тегли..не трябва да пречим на хората които искат да прецакат живота си по собствен и оригинален начин

kika

Ще отговоря на въпроса Ви след 10 ти. .. до тогава няма да мога ... объркана съм и картите не ми дават да ги разчитам ...

nikolai_93

Бъди спокойна, това не ми е толкова наложително, просто искам да знам "гадната душа" която мисли, че като ми прави нещо ще ме сломи и всичко ще тръгне бързо надолу.... Дано не съм те натоварил с моите излияния (просто ми е малко напрегнато от битовите скандали в нас, явно майка ми влиза в някакъв такъв неин период-троска се за нищо, вдига скандали от дреболии, дразни се с всички  ни. Нервите ми са на привършване (доста голям перииод на нервно напрежение, мога да издържа), но в последно време изпушвам направо, и ако ми изгърмят бушоните, ще окастря всеки.... Просто ми прекипява, не знам какво да правя и търпя (дано само не ми се сбъдне частта от хороскопа "посещение на съд или болница")....

nikolai_93

Kika, какво стана , взех да губя доста надежда дали въобще ще ми отговориш. Дано картите ти разкрият какво става с мен. Когато можеш ми отговори, защото вече не знам на кого и какво да вярвам.

kika

Опеделено имаш правено нещо, но не зная какво точно е. Не съм сигурна , че е от жена, може и от мъж да е. Освен ако лелята не е с къса коса... защото това което виждам е неясно. Има ритуал за пречистване и те съветвам да се обърнеш към някой вещ.

Пепито-Белия Вълк който хапе при нужда

Потърси Компетентна помощ..има нещо странно в негатива ти..Kika..възможно ли е да е автомагия
Бута  се каруца където коня тегли..не трябва да пречим на хората които искат да прецакат живота си по собствен и оригинален начин

nikolai_93

Лелята е с къса коса, пък и живота, започва да и връща полека-лека от злините и.... Завъртя собствен бизнес, но обслужва предимно роми, хвана я и тежка болест... Наскоро е питала и за баща ми(беше им бивша колежка в фирмата в която работи и историята е направо за роман), видно завижда за положението в което сме, но нека тя си носи кръста. Иначе има разни ясновидци в нашия район, аз все приказвам на нашите да отидем, но те все намират някакъв повод, обикновено паричен.

nikolai_93

Продължавам пак по темата.Сега положението е различно,понеже съм на работа и там що годе мога да работя ,да си създам приятелства ,впечатления и т.н...Имам чувства обаче към поне три жени.Ще кажа по нещо за всяка пък вие преценете ,въобще дали си заслужава да се надявам .Първата е П.,тя е на 29,хубава е,чернокоса,,даже малко к*рва си пада,занася се по всички ,но е добродушка.Пушачка като повечето персонал на фирмата.   Втората е Д.,на която някои хора са сложили прякора 'Кума Лиса',червенокоса е на 30+ ,с дете(както и П.),хубава,но подмолна,жена,която се увърта около по улегналите мъже. Третата е М.,на 50 е ,но ме привлича адски много,запазена е за възрастта си, има чувство за хумор ,добродушна като П. Също така влизам доста в сайтовете за запознаства ,където се запознах с момиче П.на 18,която не е от града,но учи тук.Може ли да има нещо между мен и последната.

Activis

С нито една няма да има развитие.

nikolai_93

Дори и с последната.Е,къде ще срещна любовта.Само аз ли съм като някой прокажен.

Activis

Абе не си само ти. А и не си прокажен. Просто не е дошъл момента.

nikolai_93

А,кога ще дойде ,досега пробвах да имам отношения с две от колежките си все дървото ядох и на двете места .Едната,която беше по голяма от мен се ожени за любовника си , другата пък се надува като "графиня"и се има за нещо си ,а не е по различна от всяка друга с лъскава опаковка.Просто съм се отчаял ,скоро правя 30 години ,и всеки ме бъзика за жена,наборите ми къде женени,къде не,но вече имат и или очакват по някое дете.Ако трябва и куче пак ще си взема,да ми се върне увереността,понеже имах овчарка,която почина на 12години,и наистина с него ми беше много добре,като го разхождам и имам като другарче.