Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане на карти

Започната от Tanitka, Август 27, 2018, 07:58:05 PM

« назад - напред »

Roza

Цитат на: ... - Септември 13, 2018, 08:53:57 PM
Roza,щастието е относително понятие,не вярвайте на 100% на това,което виждате и чувате :) А що се отнася до годините,никога не е късно за хубавите неща,а още по-малко за любов и споделеност.Следейки темите във Форума виждате всеки има грижи и проблеми,къде е пълното щастие?!
Разликата е само в това-един получава всичко наведнъж,друг по малко,един на по-млади години,друг на по-зрели.Никога за нищо не е късно,сама ще се убедите.Безкрайно ще се радвам ако след време ми пишете,че съм била права  :)
... - права сте много, но понякога когато ти се струпат много лоши неща наведнъж си казваш защо. Дано всички твои прогнози се сбъднат.

Saira

svh, в момента чувствата от ваша страна са по-силни.Ще се спречкате с трудност за реализирането на ваше желание,което ще ви разочарова.Мислите за венчило.Мъжът за който питате вероятно е бил или е все още семеен;излиза му и финансов проблем.За момента не се дават значими събития около вас .Пред него стоят неща  за решаване,едва тогава може да се надявате на по-голямо внимание от негова страна.
След известно време може да хвърлим отново едни карти,за да се проследи хода на нещата.

svh


Margarita

Много моля ако е удобно да ми гледате на карти.

Nom

Бъди търпелива. Има доста хора, включително дори и аз.
Не отговарям на лични съобщения!

veronik1

Цитат на: ... - Септември 12, 2018, 12:54:16 PM
veronik1,бях обещала да ви гледам и държа да спазя обещанието си.Ето следното,което излиза за вас: Доста сълзи сте пролели,разочарованията,които сте имали са доста.В момента около вас излизат двама мъже,и двамата са над 40 г.Единият е черноок,а другият кестеняв.Кестенявият мъж е с доста проблеми/той смята и да пътува някъде/,при него има намеса и черноока жена.Черноокият мъж е по-подходяща партия за вас и има чувства,ако продължите отношенията с него ще сте по-добре.Ще преживеете и разочарование от кестенява жена с пъстри очи,донякъде доста ще ви натъжи.Излиза ви и малък делови проблеми,но ще приключи добре.
Благодаря ..., остава да разбера кой е този черноок мъж   ::)

Saira

veronik1,черноокият мъж,ако не го познавате,то скоро ще се запознаете с него,защото излиза много близко до вас.Под черноок разбирайте с тъмни очи,косата може да е и прошарена вече,но е бил с тъмнокестенява коса...Ако ви се падне такава партия,не се колебайте-ще бъдете добре с такъв човек :)

Saira

Margarita,няма да ви пропусна,но ще ви гледам следващата седмица.Днес няма да гледам.

veronik1

Цитат на: ... - Септември 14, 2018, 02:19:00 PM
veronik1,черноокият мъж,ако не го познавате,то скоро ще се запознаете с него,защото излиза много близко до вас.Под черноок разбирайте с тъмни очи,косата може да е и прошарена вече,но е бил с тъмнокестенява коса...Ако ви се падне такава партия,не се колебайте-ще бъдете добре с такъв човек :)
Благодаря! Дано да го позная като го видя ????

alvena

И аз искам да се наредя в чакащите ако може!Блгодаря!

pralina

... , би ли ми гледала на карти, когато имаш възможност? Жена над 40 години с тъмна коса и очи и светла кожа. :)

Rumyana

Здравейте, може ли да видите ще имам ли разговор с Г. И кога ще е ?

LilyMarleen

 ..., пак ще Ви помоля да ми гледате - аз съм на 38, с кестенява коса и пъстри очи, а мъжът на 30, русоляв, също с пъстри очи. Има ли шанс да се оправят отношенията ни? Ще бъдем ли заедно? Благодаря Ви!

Течка14

... хвалете едни карти и на мен . На 42г съм бяла кожа кестенява коса кафеви очи

Yuly_81

Здравейте ...! Може ли да ми гледате и на мен? Аз съм жена на 37 с бяла кожа, сини очи и  кестенява коса. Благодаря