Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гадаене със снимки, картини и изображения, описващи вашата личност !

Започната от Mystic, Септември 22, 2018, 08:29:18 AM

« назад - напред »

Ави

Ще е много ли нахално от моя странада те помоля ако можеш да ми кажеш още какво усещаш виждаш и т. Н. Благодаря предварително:)

Nom

Не отговарям на лични съобщения!

Ави

Благодаря Nom. Ако забелязваш съм въспитана добре и попотах. Но какво лошо има човек да разбере още малко за нещата? :)

Nom

Ами мисля,че трябва да даваме предимство и на другите. Все ми се струва,че ще имате шанс за трето дето, може  би след около година и половина. Тогава и аз искам да разбера нещо повече за себе си. става дума да има повече, хора в тази тема, не на едни и същи да се отговаря.
Не отговарям на лични съобщения!

Ави

Nom това което ми каза Mystic много ме зарадва и ми направи деня още по красив още повече да се усмихвам, но искам да разбера още малко. Като чета по разни теми един и същи човек отговаря доста пъти на друг човек който и той задава допълнителни въпроси. Защо на мен да не може?

Nom

Споконо, тя ще отговори и на всички,  в това съм сигурна. И на теб, на всички.
Не отговарям на лични съобщения!

Ави

Попринцип е така Nom и на другите трябва да се дава шанс но всеки иска да разбере малко повечко за нещата. Да найстина искам да имам трето дете но не само това ме интересува и други неща ме интересуват.

Nom

И мен ме интересува повече. Знаеш че те разбирам и съм сигурна че всеки ще има не един отговор.
Не отговарям на лични съобщения!

Ави

Дано ми отговори Nom. Да има и наще който много ме притесняват и имам моменти където съм много изнервена.

Mystic

Цитат на: Ави - Септември 24, 2018, 12:14:52 PM
Дано ми отговори Nom. Да има и наще който много ме притесняват и имам моменти където съм много изнервена.
Спокойно. Разбира се, че бих отговорила, но от време на време могат да закъснеят отговорите ми, защото не съм постоянно пред компа и нали се сещате имам си и лични къщни работи за вършене. Иначе няма никакъв проблем, та така ! В очите ви енергийно като цяло казах, че имам усещане за бебче, че дори със сини очички сладко и мъжко. Според мен ще имате, иначе без да знам нищичко за вас, нямаше да усетя точно това, че сте искали бебе пак. Не мисля, че има и съвпадения. Мисля, че ви е писано и инфирмацията ми се позволява да разбера и да ви предам.

Ави

Така е Mystic всеки си има някаква работа за вършене. :) мъжко? Тайничко се надявах да имаме още едно момиченце. :) какво искате да знаете за мен няма никакви проблеми да ви разкажа. :) А той искрено ли иска да имаме още едно бебе?
Mystic " Не мисля че има и съвпадения"
За кое какво имате предвид. Благодаря. Също така кое.......... Mystic " мисля, че ви е писано и информацията ми се позволява да разбера и да ви предам"? Кое какво?

Angel85


Angel85

Не ми отговаряйте.Благодаря.Опитах се да изтрия поста си,но не мога.

Nom

Публикувай снимка, поста няма как да си изтриеш сам, но ако искаш публикувай си снимка или нещо което те описва.
Не отговарям на лични съобщения!

no_name