Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

От седмица насам сънувам все морето....

Започната от Mystic, Септември 25, 2018, 05:13:30 PM

« назад - напред »

Mystic

Значи от седмица насам вече сънувам морето в различни сънища и са много ясни. Например преди 6 дена море с много вълни, преди 5 дена ядосано море с много вълни,  преди 3 дена сънувах тъмно дъждовно време, спокойно и чисто море, но самото време беше мрачно. Една лодка там потъна. После идват хора и я теглят нагоре и вадят от водата. Междувременно аз съм настрани и наблюдавам край брега, мястото е непознато. Миналата нощ на 23 септ, сънувах мъж и жена, които са ми непознати в реалността. Жената беше много елегантна и бяха много високи на ръст. Бяхме на брега на море, пак спокойно беше морето. Но странен сън беше, защото пътувах във времето с помощта на този мъж и тази жена, освен това, бягайки от тях. В смисъл в съня усещах, че са лоши и искат от мен нещо, което не искам да дам и ако дам ще се разболея. И така се върнах в около 15 години назад. Пак бях край брега, но на по-сигурно. Имаше пояс зелен и голям за да плувам. Лежах върху пояса. Това са ми сънища от цяла седмица насам, все с море... Какво мислите ?

Mystic

Преди тези сънища сънувах, че съм в някое помещение и влизам там. Още при влизането си ми се появяват картини какво се е случило там. Една жена с три деца преди доста години биват нападани . Децата ги убиват пред очите на майката, правят ги на парчета. Такава мъка усетих у тая жена, такава обърканост, такова нещо е, че я води до побъркване. Самоубива се и тя. Но съм в помещението и усещам присъствието и. Има начин как да и помогна, затова не излизам оттам. Близките ме викат, но отказвам да излизам. Помещението е в гора място като изоставена къща мнооого остаряла. Всичко така усетих, че като се събудих се разплаках. Още ме държи това. Помня им лицата... едното дете наричаше Мери майката.  Сънят не беше като сън, а все едно наистина присъствах там, аз бях там.

Nom

На път си да направиш съдбоносна грешка. Предстоят ти грижи,а след тях по добри дни. Лошото е че тук виждам нещо което ще приключи с нежелан за теб край. Тези мъж и жена искат да ти помогнат, трябва да се пазиш от измами, и от лъжи. Очакват те промени, които ще настъпят много бързо. Очаква те дълголетие.
Не отговарям на лични съобщения!

Странен

@Mystic сънуваш море защото имаш много страхове за бъдещето, колкото по големи вълни виждаш на сън толкова по неуверена и уплашена си. Хората с които си била на морето те карат да се чувстваш комфортно, търси повече компанията на такива хора в реалния живот!
Психолог, коуч, трансперсонален психолог