Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Разясняване и по задълбочено констатиране на въпроси

Започната от Activis, Октомври 25, 2018, 10:54:28 AM

« назад - напред »

Enona

Натрупаха ти се неща.... Дано всичко се развие добре. А за инсулта май не става така бързо. Лека полека, стига тя да има воля за живот. Познавам хора с лек инсулт и се отпуснаха и обездвижиха. Познавам и такива от напълно неподвижни си станаха нормални хора.

Teomi

Здравей,@Activis!Пожелавам ти от сърце процедуратс и рехабилитацията ти да мине успешно.А на баба ти постепенно,но сигурно възстановяване,защото няма да е бързо!

Activis

Благодаря ви. Да аз знам, че ще е бавно. Сага поне си отваря устата, започнала е да си отваря и другото око. Разбира, като и се говори. Ще видим с времето. Всичко зависи от организма.

Hope6

@Activis и аз ти пожелавам успешна операция.
Вярвам, че всичко ще мине леко и възстановяването ще е бързо.

Activis


Nom

Всичко ще е наред, след това и любовта ще дойде, но колкото и банално да звучи, първо здравето после всичко останало. Успех, и много  сили от мен, и аз минах през нещо подобно миналата година макар и не свързано с очите.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

За съжаление изгуби борбата. Душата и отлетя при дядо. Усещам я освободена и щастлива.

Nom

Поклон пред паетта на баба ти, мир на душата й, съболезнования, мило момче!
Не отговарям на лични съобщения!

Enona

@Activis , съболезнования...Сигурно е по-добре там...С възрастта и болестите, човек повече се мъчи. Имах чичо, който накрая не можеше да ходи. Все викаше -иска ми душата, но тялото ми не може, като затворник съм в тялото си.. Да намери покой душата й!

Activis

Благодаря. Сега се чувства добре с дядо. Освободи се, защото щеше да се мъчи на легло.

Мисионер

Съболезнования... Но и глупости са това с отлитането на душата. Найстина ли вярваш в подобни неща?

Activis


Activis

@Teomi да ти споделя. Преживех онази вече.. излекувах си душата най- накрая и се чувствам много добре и освободен. Сега желая друго момиче, но ще видим, какво ще стане във времето с нея и дали ще има по- задълбочено развитие.

Teomi

@Activis ,първо моите съболезнования за баба ти.Мислех да те предупредя още като писа,че е в болница,че няма да е задълго (обикновено след един голям инсулт следва втори и трети,който приключва нещата.Баща ми почина така),но не се осмелих.А относно второто-грешката ти е ,че се концентрираш само на едно място и ставаш като кон с капаци.Недей!Разшири търсенето така да се каже,като се появи правилната сам ще разбереш!

Activis

Не е само една, но към тази ме спира.. Затова го казах така една.... От както преодолях раздялата си отворих към новото.