Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Разясняване и по задълбочено констатиране на въпроси

Започната от Activis, Октомври 25, 2018, 10:54:28 AM

« назад - напред »

Activis

@Enona загуби се. Какво става. Още ли съдеда се появява.

Enona

Енона е на ръба на лудостта. От близо седмица баща ми е с инсулт в болница. Няма големи надежди за оцеляване. Не че не стават чудеса. Имаше дни като замаяна бях, все едно аз се лутам между два свята, а не той.  И да, съседа е все така в съзнанието ми. Което ме подлудява. Имам си реални проблеми и реално не го харесвам като външност.
@Activis, благодаря за загрижеността и че не си ме забравил ;)

Activis

Ох тежко е положениета при теб. Инсулта е тежък. Така го чувствам. Трябва да си силна и подготвена. Знаеш аз загубих баба ми и дядо ми в рамките на три месеца... от Инсулт. Коварно нещо е това.  Дано и докторите да са добри и да дават всичко от себе си, защото аз и в двата случая бях на ръба да ги линчувам. Е как ще те забравя.

Enona

Баща ми е преместен в реанимация. Има някакъв вътрешен кръвоизлив, който влошава положението му. Даже казаха, че инсулта в момента не е страшен, а това че губи кръв, но и те незнаят какво точно става. Ще го изследват други специалисти.
А за съседа днес ми стана странно. Аз с детето играем на стадиона. Той минава покрай него  по пътя и гледа към нас. Подминава, чак извърна глава и пак гледа. Ходи къде ходи. На връщане чак се спря и стои и гледа поне 10 минути. Подпря се там на една ограда. Помислих, че още малко ще дойде да ни заговори. Освен нас имаше още 2 деца. Може пък да е спрял да се наслади на зеленината -стадион и дървета наоколо. Не ми стига, че или го сънувам, или изскача в съзнанието ми, ами сега и в реалността взе да ме озадачава.

Activis

Ох ама, че и доктори.... Реално това също е голяма опастност. Дори по- опасното. Има вече цветни снимки от които могат да разберат. Абе като го видиш тоя съсед го заговори и така.

Nom

Не отговарям на лични съобщения!

Enona

Баща ми си отиде... Била съм "съпричастна"  с чуждата болка през годините, но и на косъм явно не съм била близо до тях, защото такава болка дори не знаех че може да съществува. После идва ред на мисли "направих ли достатъчно за физическото му здраве", "направих ли достатъчно да се чувстваше обичан и щастлив последните години". А най-тъпото е че като се събраха хората на погребението аз се огледах само за моя съсед. Не забелязах даже хората. Но видях че го няма. Не чаках да е там заради мен, той е близък с брат ми. Ядосах се даже. Като свърши всичко го видях да идва при брат ми.  А през цялата седмица все се ядосвах и си виках "Баща ми няма да умре, няма да се повтаря историята на съседа, няма истина в тази тъпа история за душите близнаци". Иначе и неговия баща така - инсулт и до 7 дни почина

Activis

Съболезнования. Тежко е когато загубиш близък човек. Бъди силна. Остави го съседа, той ще си ти е в мислите, затова не отдавай такова голямо значение.

Nom

Не отговарям на лични съобщения!

Модератор



Activis

Как си @Enona ?
Знаеш ли, при мен май- започва нов етап. Започнах да излизам с едно момиче, нищо, че е даста по- малко от мен. Допада ми много. Може би защото е лудичка като мен. На два пъти излизахме и се разбрахме пак да излезем. Лошота е че аз ходя на работа в друг град и ме нама по 2-3 дена.
Хубаво е да преодолееш старото, само така може да си направиш път за новото. Но честно да ти кажа, неочаквах изобщо, че ще ми обърне внимание... и харата ни случайно са казали, получава се там, където най- малко очкакваш.

Enona

Една добра новина  @Activis :)  Дано това да е любовта, която търсиш и много положителни моменти и емоции. Верно казват, че където и когато най-малко очакваш идват хубавите неща. Ама някак незнаем как да се освободим от очакванията си и да се оставим на Вселената.
Аз по принцип съм добре. Объркано ми е едно такова съзнанието. Трябва ми здрав сън. Не ми се получава, будя се по 3-4 пъти. Стряскам се нещо насън, отивам при баща ми, задушава ме някаква мъка

Activis

Така бях и аз, когато починаха баба и дядо.. До 40 ще си така. Слид това ще отмине. Аз сега нямам очаквания, но както казваш , каквото реши съдбата. Но мисля, че си допадаме.. имаме сходни енща в характерите. Ще карам постепенно. А и то си личи една жена, кога има интерес. Но не очаквах от нея да ми обърне внимание. Тя е 1/2 Италианка, но си живее в БГ.

Два дена сънувам достта странни сънища... и като им направих разбор.. показват моментното състояние.. Нещо като ново начало, успехи от всякакво естество. Че предстоят само хубави неща. А аз чувствам спокойствието в мен вече.

Nom

@Enona а аз също те мисля, несъм те забравила.
При мен , усещам някаква промяна, като цяло този месец.
Не отговарям на лични съобщения!