Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Задайте въпрос на моите Ангелски карти !

Започната от Mystic, Ноември 13, 2018, 02:53:37 PM

« назад - напред »

Activis

По скоро е нещо на психическа основа от негова страна. Но тук не може да се помогне, както каза Ном.

veroni

Здравейте !
На 28 март  ми предстои тест за работа в НОЙ за длъжност инспектор по осигуряването я ще го издържа ли и ще ме назначат ли на работа. И в понеделник минах на събеседване в Радио Видин за длъжност касиер домакин . Ще започна ли работа на някое от двете места и дали ще бъде постоянна работата.

pevicata

Здравей. Аз съм Н. 38годишна. Искам да ми хвърлиш карти за И. 49 годишен. Ще се сдобрим ли? Ще имаме ли пак интимни отношения. Ще пожелае ли да ме потърси, да се видим? Благодаря ти предварително!

Али

Имах връзка, която приключи преди повече от година. Има ли шанс този човек да присъства в живота ми- дори само като приятел. Много държа на него. Мога ли нещо да направя това да стане реалност?

даянаа

Здравейте, преживях трудна раздяла с човек, който мислех, че ще остане докрай.. но не се получи поради необясними за мен причини.. та мисълта ми е дали ще срещна човека за мен и колко време би отнело..

Olivie

Здравейте аз съм О и много харесвам едно момче С. Напоследък доста се сближихме и въпросът ми е дали той има чувства към мен.

DeYo

Здравей, @Mystic ! Моят въпрос към твоите карти е само един - докога ще съм сама в земния си път? Близо от 6 години не мога да случа на партньор и вече сякаш се отчайвам.
Благодаря!
Когато добрият случай почука на вратата, покани го да остане за вечеря!

Eva1

Здравейте, загубих кученцето си - бяло дългокосместо чихуахуа. Търсихме го в района, не видяхме никъде убито животно или следи от кръв, обаче го няма вече месец. То е на 6 г. и ако го изпуснат ще избяга и ще се прибере - знае пътя към дома. Но дали ще успее? Ще се върне ли?

D.V 1

Здравейте, преди известно време бях уведомена че ще получа пари от наследствен имот. До този момент нищо .Дали ще стане скоро сделката ? Благодаря !
 

Модератор

Цитат на: D.V 1 - Юни 25, 2019, 08:50:50 AMЗдравейте, преди известно време бях уведомена че ще получа пари от наследствен имот. До този момент нищо .Дали ще стане скоро сделката ? Благодаря !
 
Ще стане, но не толкова скоро колкото ви се е искало.

bebeshok

На мен какво показват картите за човека с който съм в момента ще продължим ли заедно, ще заживеем ли с него заедно ,?

mimozanikolova


veronik1

Може ли да разбера чувствата ми към Иво споделени ли са ,ще има ли нещо повече от закачки от време на време ::)

teri

Ще се съберем ли с бившия ми приятел?

Mimia

Здравейте ..от половин месец съм разделена с детето си бащата не ми го дава ,ще заведа дело за родителски права искам да разбера ще се проточили много ще успея ли да си върна детето и като цяло какво ме чака стрували си чакането и болката която търпя това някога ще свършили