Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Работа и личен живот

Започната от Margarita, Ноември 23, 2018, 08:15:52 AM

« назад - напред »

Margarita


Saira

@Margarita ,моля ,няма за какво!
Ще очаквам да се похвалиш!
Поздрави!

Margarita

Надявам се да се сбъдне прогнозата и наистина да имам повече контакти. Ще се похваля.
Вълнува ме това, че съм все още необвързана, мисля много за семейство. Иска ми се да ми се случат хубави неща за в бъдеще. Уча се да бъда по-търпелива. Дано скоро срещна любовта.

Saira

@Margarita ,харесва ми начна по който разсъждаваш вече.Определено има промяна в теб относно отношението ти към нещата...Ще казваш не "Дано " да се  случат,а ТРЯБВА да се случат!
Когато си уверена ще постигаш това към което се стремиш,има ли колебание  и неувереност ще стоиш на едно място.
Межди другото днес се присетих за теб,че отдавна не съм те засичала.Как си иначе?

Margarita

Добре съм, благодаря. Заета съм покрай работата ми. По-оптимистична съм. Взимам решения сама, напоследък не се колебая много и искам да бъда по-уверена. Бях се затворила, но постепенно се отварям към света и ще продължавам да го правя.

Saira

Радвам се за теб! Усеща се разликата!

veroni

Здравейте ще ми гледате ли въпроса ми  е свързан с нова работа , Кандитствах за деловодителка  и сега чакам да ми се обадят - дали ще започна работа скоро по тази позиция и ще се развият ли добре нещата за мен.

Saira

@veroni ,ще ти гледам,но тук темата е на @Margarita , и да не я размиваме,моля те пиши в другата  за гледане.Там ми напиши характеристиките си и навършени години.

Margarita

Бих искала след време отново да ми гледате на карти, въпросът ми е: Ще имам ли семейство и дете?

Margarita

Здравейте, Nom!
Може ли да ми отговорите? Ще имам ли сериозна връзка в бъдеще?

Nom

Маргарита, повече няма как да ти помогна. Някъде из темите имаш отговор и на този въпрос. Аз също не съм сериозно обвързана към момента, питането на едно и също през определен период от време не помага, това ти е фикс идея , и да се влюбиш за секунди, ама за секунди да усетиш тръпката, и да разбереш че това е мъжа за теб, и сериозната връзка. Не искам да се карам и не го правя, но наистина бъде търпелива, имаш работа, дом, това са малките радости в живота, и аз не съм обвързана наистина, но любовта ще дойде, не е нужно постоянно да питаш и да ес вълнуваш за нея, тя  ще дойде.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

@Margarita толко пъти ти е отговорено и казвано... Ще имаш, но още не му е дошло вримето. Няма смисъл от едни и същи въпроси....

Nom


@Activis  На секундата, влюване, на секундата семейство и деца, на секундата да усетиш че това е мъжа до теб и за теб, на секундата да си с него, всичко на секундата, обяснила съм и много пъти, най добре не й отговаряй. Тя все още е дете макар и може би на 27,но всъщност всички ние се така, и аз не съм обвързана все още сериозно. Работа, дом за част от малките ценности, за любовта има време. Само че тя иска всичко наведнъж и всичко на секундата и изведнъж на момента,  разбирам я, но с питане едно исъщо няма как да стане, с огрмоно търпение, което тя няма.
Не отговарям на лични съобщения!

Margarita

Добре, разбрах. Ще се постарая повече да не питам.

Activis

@Margarita тези неща не стават хоп и хайде. Както се вика от вратата за краката. Иска се търпение, търсене също, не да се седи ида се чака. Няма да дойде от небето нищо. Пробваш с един,двама, трима и все ще попаднеш на някой. Но, ако търсиш истинската любов и мислиш, че я има ще си останеш цял живот сама..