Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане с карти Таро(Големи Аркани)

Започната от Activis, Декември 09, 2018, 11:01:22 PM

« назад - напред »

Activis

Дано да се случи така. Всеки заслужава да изпита истинската любов. Но жалко, че на днишно време тази любов трудно си намира заради фактори и изкривеното мислене на хората.
По принцип съм се ориентирал към едно момиче, а останалите с които бях влязъл в контакт просто го прикъснах.
Дали  би станало нещо. Гледам и тя има интерес някакъв, дано не ме лъже преценката само.

Elia

Activis,би ли погледнал и на мен?Въпроса ми е какво мисли един колега /по висше стоящ от мен/ за мен ,харесва ли ме или не ?
Ще имаме ли някакви отношения за на пред?

Leanan

Здравейте, @Activis

Ще имам ли връзка с човека, в който съм влюбена? В момента той е обвързан с друго момиче.
Благодаря Ви!

Еlora

Activis ,здравей отново!Паднаха ти се:7 жезли, 8 чаши и асо чаши.Започваме с една много хубава карта ,която показва успех, а от там радост и удовлетворение от тази комуникация.Може би гали егото ти, вниманието е засилено и то откъм двете страни, но огънят на жезлите угасва от появата на 7-те чаши-картата на самозаблудата.Дали няма да е лъжлива представата за същността на тази жена,на качествата които ти си мислиш че има тя или си преписва че има ,а може просто първоначалната еуфория да премине към разочарование!Асото накрая показва едно разтакаване на тия отношения,безсмислена емоция водеща до нищо.Да, хубава карта е и по принцип показва начало на чувство и вяра в нас,че сме пълноценни и достойни да вървим напред, но тук са не изяснени чувствата твои или нейни, възможен е изблик и наяве.Така ги тълкувам, уча се още и може много да се бъркам, ще се радвам , ако споделиш по –нататък.

Activis

Ами за сега си пишем. Аз съм я разгадал и е момиче с характер. Капризна е. Обича хубавото. Имаме общи неща. Но и разлика голяма. Нямам очаквания. Но се надявам да излезем и ще видим... Благодаря. Ситуациите се менят. Примерно след седмица, ако изтеглиш, ще видиш други неща. Аз незнам дали има првличани от нейна страна, но на мен ми харесва. А нали занеш, че вие жените ги усещате тези неща повече.

Nom

@Elle на мен ми е неудобно да питам за дългогодишния проблем с работата при мен, както и за любовта нямам човек до себе си?
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Цитат на: Elia - Април 19, 2019, 06:40:57 PM
Activis,би ли погледнал и на мен?Въпроса ми е какво мисли един колега /по висше стоящ от мен/ за мен ,харесва ли ме или не ?
Ще имаме ли някакви отношения за на пред?

За мислите му не мога да кажа.. но пък за въпроса ти за връзка се паднаха хубави карти. Влюбените и Светът в прави позиции. Картите показват, че ако се стигне до връзка, то тя ще бъде дълготрайна. Успех

Activis

Цитат на: Leanan - Април 19, 2019, 07:36:32 PM
Здравейте, @Activis

Ще имам ли връзка с човека, в който съм влюбена? В момента той е обвързан с друго момиче.
Благодаря Ви!

Картите Кулата и Магът в прави позиции показаха Нестабилност. Не мисля, че ще има нещо между вас.

Activis

Цитат на: Nom - Април 19, 2019, 09:23:12 PM
@Elle на мен ми е неудобно да питам за дългогодишния проблем с работата при мен, както и за любовта нямам човек до себе си?

Пиши си на друго място въпросите си!!!

Activis

@elle сега забелязах, че горе е 8 чаши,а долу си написала 7. Понеже аз не съм запознат с Малките Аркани, но влезнах да прочета. Асо- то излезе хубава карта и другите също не са лоши. 8 чаши е нещо като минаване през нясасъв стадии на трясформация, а в момента минавам през това нещо.
В случая времето ще покаже всичко. Нали знаеш, човек от съдбата си не може да избяга.

Lady_Lora

Activis,.  ще срещна ли човек в близките месеци, подходящ за хармонична и дълготрайна връзка?
Чувствам се много изморена емоционално. Обезверена, мнителна. А не искам да се чувствам така.
Благодаря за отделеното време и енергия!

choko08

@Activis направих си гледане при дамата, за която ти пуснах линк миналата седмица. За 25 лв. ми изпрати 45 минути видео с гледане на карти и ми отговори на въпросите за връзката ми. Удивително познава! Много съм щастлива и доволна, мога да си гледам видеото колкото си искам, лично за мен е.

Еlora

Ооо, @Activis, извинявай! Имам проблем с влизането във форума и малко се изнервям-не ми приема паролата  и всеки път  чакам меил за забравена парола,това само от вкъщи от лаптопа. Та за картите ти:6 жезли, 7 чаши и асото.Да, за асото има много суперлативи, но по-запознатите от мен го опровергават като много слаба карта-моментно настроение, безсмислена емоция.Също принципно всички жезли са страст ,ентусиазъм.. огън, ноо след чаши/вода/ много бързо загасват.

Activis

То нищо съществено няма по принцип. Не съм се втурнал. Просто за сега е само едно писане от време на време. Ако се стигне до излизане, тогава ще се види натам.

Byba

Здравейте! Бих желала да попитам дали ме очаква връзка в скоро време? Общо взето това е нещото, което ми липсва в живота! Предварително- благодаря!