Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане с карти Таро(Големи Аркани)

Започната от Activis, Декември 09, 2018, 11:01:22 PM

« назад - напред »

KIARA

Бих помолила отново за гледане за любов. Мина известно време от последните прогнози и се чудя дали наближава промяна или нещата ще продължат по същия начин. Благодаря!

ALENA

Здравей, Активис, както си написал по горе животът се променя и идват нови възможности.Можеш ли да изтеглиш карти за мен , вълнува ме ще се появи ли в близко бъдеще човекът за мен?И аз като теб си пиша от време на време с един човек, възможно ли е да се случат нещата с него ?

Activis

Забелязвам доста хора питат този въпрос. Ще намерят ли човека... Иска се търпение и работа над себе си.

Към края на другата седмица ще тегля карти и ще отговарям.

VSV

Здравейте !
       Ще намеря ли моя партньор ? В момента определено нямам нощо сериозно Как ме виждате в личен план ?

Lady_Lora

Цитат на: Activis - Април 21, 2019, 10:52:39 AM
Забелязвам доста хора питат този въпрос. Ще намерят ли човека... Иска се търпение и работа над себе си.

Към края на другата седмица ще тегля карти и ще отговарям.
.
Activis, какво имаш предвид под "работа над себе си"? Искам да променя живота си. Осъзнавам толкова неща. Осъзнавам си грешките, ситуацията..незнам как ...

Activis

Говорех общо, за хората, които задават този въпрос. Това пък да разглиждаш грешките си спрямо някой е грешно. Отсрещния човек трябва да ти приеме такъв, какъвто си. Грешен, безгрешен, по всякакъв начин. А това да работиш над себе си е друго. Но не всеки го умее.

Lady_Lora

Да, ясно е, че говориш общо за хората. А за грешките, нали трябва да се поучим от тях. Под работа над себе си медитации, утвърждения, практики, четене на книги. Това ли имаш предвид?

Activis

Не, да разбереш, кое е важно за теб, какво искаш и как да го постигаш.  Без да правиш нещо за да се харесаш на друг. Трябва да си себе си.  Грешките са заблуда...Не без медитации и четения. Това идва от само себе си. Най- вече трябва да разбереш собствените си преоритети. Да се научиш да даваш време, без да се бърза. И дя разбереш, че всичко става по една или друга причина в точното време.

Lady_Lora

Благодаря ти! Много си прав! Ще си го повтарям това, че всичко идва в точното време и когато трябва. За мен приоритет винаги е била любовта и доверието. Без това, всичко друго губи значение.

Activis

За себе си разбрах, че не винаги трябва да се доверяваш на 100% , защото първо трябва да се убедиш и тогава да става това и пак не трябва да се има едно наум.

Lady_Lora


Живях с човек 24 години в разбирателство и доверие, бих казала и любов. Предаде ме, лъга ме, унизи ме, разочарова мен и децата. Попаднах на втори, който уж ме обичаше, а си поигра на любов.
Сега просто ще чакам любовта отново, всичко е съдба..И да вярваш или не, никога не се знае.  Никога няма гаранция, винаги има риск. Но любовта е нещо, за което си заслужава да рискуваш.

Hope6

Здравей, @Activis. Искам да те помоля да ми изтеглиш карти. Въпроса ми е - Ще направя ли сделка с някой от клиентите, с които комуникирам през последните 1-2 месеца?

lavieebelle

Здравей @Activis , въпросът ми е следния: напоследък се влошиха отношенията с майка ми , които винаги са били перфектни , без да има конкретна причина за това , може ли да погледнеш ще се подобрят ли ?

Activis

Ще обърна внимание на въпросите, когато имам възможност.

Hope6

Благодаря @Activis, извини ме, сега прочетох, че през другата седмица ще теглиш карти.
Хубави и светли празници ти желая.