Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Дарба

Започната от Калинка, Януари 28, 2019, 10:53:20 PM

« назад - напред »

Калинка

Здравейте казали са ми че имам някъква дарба която ще разбера каква е след време но аз не го вярвам това а вие бихте ли могли да ми кажете дъли  е истина и ако имам каква е тя

Activis

Всеки има някакви способности за които не подозира. А ти това сама трябва да го усетиш. Зависи това, кой ти го е казал...

Калинка

Каза ми го един човек който предвижда неща но не знам... Аз не го вярвам

Activis

Би трябвало да ти е разяснил, какво точно трябва да е щом вижда...

Калинка

Той ми каза че ще разбера след време но още не разбрах

Activis

Значи би трябвало да го усетиш сама. Инстинктивно. Или да се случи нещо и да отключи това нещо. Всеки човек има нещо в себе си, но трябва да знае как да го използва.

Калинка

Значи ще трябва да чакам...
Добре благодаря ви много!!

Activis

Живота е пред теб. Млада си още.

Калинка

Надявам се само да стане по скоро и да разбера вече защото съм малко нетърпелива 😇😇😇

Activis

Знаеш ли, кое винаги пречи на човека. Нетърпеливостта. Трябва да се дава време на нещата да се случват от само себе си в точния момент. Доста още трябва да почакаш, поне според мен.

Калинка

Добре благодаря ви за съвета ще го имам на предвид и ще се постарая да чакам. Но след това което ми казахте разбирам че каквото и да правя ако не му е времето няма да разбера.

Saira

@Калинка ,здравей!
Напиши ми на коя дата си родена/без месец и година/,само датата.

Калинка


Saira

@Калинка ,хубаво е да се насочиш към професия с която да помагаш на хората.Професия,в която се изисква ум,търпимост и себеотдаване...най-подходяща е учителската.Ако имаш заложби за някаква"дарба",то тя ще се развие след 35 годишна възраст.В живота си имаш кармичен урок,който трябва да усвоиш,а във Любовта е възможно да си с два брака,или две деца/.Един приятелски съвет към теб- да се вслушваш повече във "собствения си глас" и по-малко да се влияеш от чуждото мнение.
.

Калинка

 ... много ви благодаря за гледането и за съвета бихте ли могла да ми кажете повече за личния ми живот как така ще съм с 2 брака моето мнение винаги беше и още е че не искам да сключа брак с някой който не съм влюбена и не обичам... бих искала също да знам какво означава кармичен урок. Какво ще е първото ми дете момиче или момче и защо дарбата ми ще се развие след 35 годишна възраст? Офф много ли питам? Извинявайте ако е така но много искам да разбера за всичко това което ви попитах.