Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Да погледнем в бъдещето

Започната от синева, Февруари 02, 2019, 10:48:11 PM

« назад - напред »

Lusinda

Здравей Синева!
В момента преживявам най големия ад в живота си ! Семейството ми се разпада!
Името ми започва с буквата Д , на 34г., с тъмно кестенява коса съм и кафяви очи , мъжа ми започва с буквата И , на 36г. , с тъмно кестенява коса и сини очи.

Sun

Здравейте, Синева аз съм жена с буквата А родена на 15.04.Преди време ви питах за смяна на работата и вие казахте,че е възможно към м.Май.Според вас по - добра ли ще бъде тази работа от сегашната ми?Да рискувам ли, каква ще бъде?

Nezabravima

Здравейте Синева ,
С приятеля ми не се разбираме напоследък?
Ще продължим ли връзката и има ли друга жена около него
Благодаря ви предварително

Ani3636

Здравейте Синева, искам да попитам нещо което ме тревожи отдавна имам здравословни проблеми и детето ми често боледува. Знам че не отговаряте на въпроси за здраве и се извинявам, но съм много притеснена. Дали ще се стабилизират нещата скоро, понеже трудно издържам вече. А съм на 38 г, детето ми е на 8  г.
Дали ще се успокоя скоро, за да тръгнат нещата на някъде в положителна посока ли ще е?
Благодаря.

Течка14

Миналата година излизахме с колегата ми Т . Но той се отдръпна изведнъж .Дали има шанс за сериозна връзка.

lipan

Здравейте, Синева

Бих искала да ви помоля да попитате как ще се развият нещата при мен в личен план до края на юни?

Благодаря предварително и прекрасен ден!

Мариана

Здравей!В семеен план нещата не вървят добре .На път съм да взема решение как да продължа,но ме спира въпроса с работата.Искам да знам  дали ще имам сигурна работа.И как ще се развият отношенията ми с мъжа с когото се срещам.

Teomi

@Phoenix ,пиша ти в тази тем,да не обърквам другата.Имам 2 конкретни въпроса.Мечтата ми е да имам дете.Първия въпрос е ще стане ли това,а втория е по естествен начин,или чрез донор ще стане (ако стане).Мисля като се прибера налято в БГ да ходя по клиники😓

Kalhari

@синева,Здравейте искам да попитам за 2 неща които ме вълнуват и куцат.В момента активно търся друга работа,на тази която съм в момента е много тегаво и изнервящо парите не постоянни .Та ще успея ли скоро да намеря работа по заплатена и по спокойна?И другия въпрос е личен от доста време съм сама скоро ще имам ли връзка с по чести контакти.Понеже последната ми е на прилив и отлив и се виждахме много рядко.Аз съм Х.на 35г.със кестенява коса и пъстри очи!

Калинка

Здравейте! Бих искала да знам сестра ми ще замине ли за България? Тя сега в Гърция. Казва се Р.

Ники

Здравей имам 2 въпроса ще имам ли дете от Г. 06.12.74г.и ще сменя ли местоработата си . Благодаря ви предварително . Аз съм с тъмна коса и тъмни очи 10.12.76г

zlatii

Здравей, Синева!
Мога ли да помоля да погледнеш и в мойто бъдеще, какво ме очаква до края на годината? :-\

Nom

Не разбирам защо някой потребители питат едно и също когато и падне.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Така е няма ред, а и синева не влиза от доста време. Аз затова написах, в темата ми да не си задават въпроси, да си трупат излишно.

meribiskvitka

Цитат на: meribiskvitka - Февруари 08, 2019, 07:19:13 PM
Цитат на: синева - Февруари 08, 2019, 05:26:40 PM
Цитат на: meribiskvitka - Февруари 06, 2019, 06:38:34 PM
Здравейте, казвам се Й. моля да отговорите и на моите въпроси:
- как ще се развият в бъдеще отношенията ми с В. - 45 г.
-Ще ме потърси ли отново - ако да - в какви срокове?
- как ще се развият в бъдеще отношенията ми с Р. - 45 г.
- ще си сменя ли работата през тази година? ако да - в какви срокове и каква сфера? 
- ще имам ли същите здравословни проблеми?
- с кой от двамата ще живея в бъдеще?
- в каква насока ще се развият нещата при мен през тази година?
Благодаря предварително
Излиза че връзката с В. е в кризисен период и ще имате някакъв  бъдещ контакт, но като че ли няма да има развитие впоследствие. Малко изстинали са взаимоотношенията ви. С Р. изглеждат нещата приятелско-влюбени и като че ли няма да има начало на нещо с него в любовен план. По-скоро ще има начало на нещо ново към лятото.
В професионален план настоящата позиция не ви удовлетворява най-вече финансово и като че ли сте в малък колектив. Нещо свързано с числа и счетоводство, но като че ли не е основата дейност. Излиза че ще смените работата тази година към май месец. Няма да е повишение, а смяна на фирмата. Здравословният проблем изглежда че е нещо хронично.  Ще се опитам да задълбоча ако желаете да ими дадете обратна връзка...


Благодаря за отговора, а има ли шанс новата ми работа да е свързана с работата на В?В каква област ще бъде?  За здравословния проблем - ще го имам ли отново? В какъв срок ще бъде контакта ми с В?
Извинявам се ако съм досадна. Преди известно време ви попитах дали има шансове с В да работим отново заедно.Ще съм ви благодарна ако ми отговорите.