Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане за отношения

Започната от NewMe, Февруари 11, 2019, 10:02:02 PM

« назад - напред »

Nom

https://ufoport.com/forum/index.php?topic=5380.0

Можете да зададете въпроса  си в тази тема която съм Ви казала по горе.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Абе хора като влизате в този форум не четете ли темите?

ALENA

Цитат на: ALENA - Март 12, 2019, 04:35:07 PM
Много моля, може ли да погледнете при мен.Общувам с един мъж Х., да очаквам ли развитие на отношенията?
Ако може някой да погледне ще съм благодарна🌸

Betyy

Здравейте! Мога ли да помоля някого от вас да ми каже дали имам някакво бъдеще с мъж с буквата "Д"?
Той е малко по-голям от мен, наскоро се запознахме, но за съжаление се оказа семеен.Проблема е,че аз съм доста принципен човек в това отношение и не се занимавам с обвързани мъже,камоли семейни...,но между нас има голяма химия, усещаме я и двамата,за първи път изпитвам такова силно увлечение към мъж,който е семеен и съм много объркана.Все още се старая да се държа настрана, но той постоянно търси контакт с мен по всякакъв начин.Моля Ви, кажете ми какво ме очаква с този мъж?

elena1973

Съпругът ми е на 46 години M.B. черна коса / сиво / и черни очи.Aз Имам кафява коса и кафяви очи Е. П.
Той е албанец. Има проблеми с Шведския миграционен съвет.Ще получи ли документите си?
Трудното положение у дома е защото имаме проблеми с парите. Той няма работа.Ще бъде ли по-добре за него скоро?. Благодаря ви много за вниманието.

Activis

Защо задавате един и същи въпрос във всяка тема?

Марина

Здравей можете ли да ми кажете да ли имам съвместен живот с Алекс  който се виждам благодаря предварително

Марина

Здравей искам да попитам  от 1 месец поддържаме връска въпросът ми е дали ще сме заедно с това момче в по серьозна връска благодаря предварително

Lusinda

Здравейте , @Phoenix@!
При мен събитията отново са двузначни . Реших да оставя И да си изживее авантюрата и ако е рекъл Господ , сам да се върне . Тишината беше точно 3 дни ,на 8 март се появи с цвете , на Сирни Заговезни дойде на обяд и си взехме прошка , дори и на кафе ме покани , но не се прибира в къщи . Толкова съм объркана ! Приказките му са едни , а действията говорят съвсем различно . Вече не виждам нищо хубаво в този живот!
Цитат на: Lusinda - Март 07, 2019, 01:29:24 PM
Здравейте , @Phoenix@!
Каза ми да те държа в течение . Разбрах , че мъжа ми се вижда с друга жена , казвам вижда , защото до колкото разбрах , връзката им опира до кафе и най вероятно секс . Аз направо се съсипах , не знам какво да правя , изпускам почва под краката ми , имам чувството , че всичко се разпада . Преди няколко дни , стана голям скандал . Казахме си какво ли не , и хубаво и лошо . По моите наблюдения , реакциите му бяха неадекватни - на въпросите ми отговаряше с нападки . Родителите му , присъстваха на скандала , но просто мълчаха . От тогава минаха 3 дни , през който сякаш всички се успокоихме , разговорите ни станаха тихи и спокойни , но не знам , дали още подържа връзка с тази жена , понеже аз се намесих и и казах , че ще кажа на родителите и , от който тя крие , и за който ме увериха , че няма да приемат такава връзка . Снощи свекъра дойде и ми каза , че ще се отдръпнат от сина си и ще го оставят да си блъска главата сам , а щели да помагат на мен с каквото могат . Но аз не знам , как да изляза от тази дупка . Изпитвам страх ! Искам си семейството обратно ! потъвам..........
Цитат на: Lusinda - Февруари 23, 2019, 01:47:21 PM
@Phoenix@,благодаря ти за вниманието !
Искрено се надявам здравословните ти притеснения да за напразни и да си добре!
Надявам се и мъжа ми да се върне , за да си отгледаме децата заедно , в този етап от живота ми , само те са важни и много ме боли да ги гледам как страдат за него . Ще бъда търпелива , ще стискам зъби , само да си дойде . А за свекърите ми , гледам по малко контакт , защото виждам , че думите ми се преиначават и става по зле..... Още веднъж , БЛАГОДАРЯ за вниманието!
[quote author=@Phoenix@ link=topic=5380.msg53664#msg53664 date=1550856106]
Благодаря ти!
Определено му дай време и се опитай да го разбереш. Вие ще сте заедно във всяка една ситуация и това е момент, в който да се изправите заедно като семейство и да преминете заедно през това. Говори с родителите му и постави ясни граници! Майка му с неговата властност може да съсипе както семейството ви, така и него самият. Да си затваря устата, нейната отговорност е била до 18годишна възраст! Тя трябва да се научи да го подкрепя а не да го моделира както и е скимнало.
Този негов бунт е свързан и с трансформация. Помагай му. Изтрий всяка негативна мисъл и просто го разбери, подкрепяй го, но не го притискай. Той просто трябва да знае,че ти и децата го обичате и сте неговата подкрепа във всяко отношение. Вярвам,че ще намериш правилният начин и че след време ще сте си заедно пак.

Той обича децата ти и не се е откъснал от тях.
Стискам палци, орисвам ви да сте си пак заедно.


Цитат на: Lusinda - Февруари 22, 2019, 06:05:25 PM
Здравейте, @Phoenix@ !
Права сте!Той е много затворен човек,не споделя,тай всичко в себе си . Последната година , не му вървеше в работата и аз бях тази , която издържаше семейството , за това и се спречкахме , защото му го казах... Признавам си,аз съм голяма мърморана,а майка му е много власна жена.През тези два месеца,аз опитах какво ли не,родителите му и те го натискаха да се прибере.Единственото , което спечелихме е неговото озлобление и крачката да се изнесе на квартира.Стигна се до там и да не се интересува и от децата си.Аз осъзнах,че така проблема се задълбочава и реших да спра да го търся,обаждаше му се само сина ми,но това няма как да му го забраня.След 5 дни мълчание от моя страна,той (мъжа ми) ме потърси.Да ,  търси ме заради децата ,но пак е нещо.Вчера дори бяхме заедно с децата на вън.Аз си мълча и не знам какво да кажа,да не го озлобя.Но в него има промяна,изглежда по смирен,гледа ме и в очите,а до скоро не го правеше.За мен промяната му е към добро!
[quote author=@Phoenix@ link=topic=5380.msg53582#msg53582 date=1550685535]
Здравей,
Мъжа ти има нужда от почивка. Сякаш е блокирал. Обича ви, но нещо му е дотежало и сега е доста объркан. Излиза ми нещо за пари?
В момента доста мисли и сякаш чака нещата да започнат да се разплитат и развиват по някакъв начин. Очаква нещо да се случи и то при него.
Много добре разбирам,че на децата това се явява като голяма трявма, но според мен трябва да му дадете време и да бъдете търпеливи. Получил е и доста сериозен натиск от страна на родителите си и това също е допринесло до неговото бягство. Това може да доведе и до по-сериозно задълбочаване на проблема. Дори до окончателна раздяла. :(
Според мен ако си достатъчно търпелива, той ще се появи за да говорите. Дай му време, но в никакъв случай не го манипулирай с децата. Не го притискай. Той бяга от нещо и търси изход.

Моля дръж ме в течение.

Цитат на: Lusinda - Февруари 20, 2019, 11:57:34 AM
Здравейте , Името ми започва с Д , на 34г.,с кестенява коса и кафяви очи . Мъжът, с който живях почти 11г.,започва с буквата И , с кестенява коса и сини очи . След един спор между двама ни , той си тръгна от вкъщи , отиде при майка си . Разбира се родителите му се опитаха да оправят отношенията ни и той за да не му досаждат се изнесе на квартира . Имаме две деца , които сме искали много . Няма го вече почти два месеца . Децата ми страдат , аз страдам ,но той не иска да се прибере . Не знам какво да правя вече . Моля ви , помогнете ми!
[/quote]
[/quote]

Nom

@Марина тази връзка е още в самото начало. Има несигурност и в двете страни, предстои доказване на Алекс дали наистина иска да бъде с Вас. Предстои среща, а за съвместен живот е много рано да се говори. Няма пречки да бъдете заедно.
Не отговарям на лични съобщения!

ALENA

Благодаря предварително! Общувам с мъж , Х. се казва, има ли възможност тези отношения да се превърнат в стабилна връзка?За втори път се появява този човек в живота ми.

Betyy

@Nom , a твоето усещане по моя въпрос малко по-горе, какво е?

Nom

@Betyy отговорт на този въпрос се крие в чашата ти от кафе и моето  тълкуване на нея.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Според моето виждане тези неща няма да са с този мъж. Той няма да остави семейството си.

Activis

@Марина задавайте си въпросите малко по- разбираемо. За мен няма да се стигне до съвместно съжителство.