Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Спешна нужда от насока...

Започната от Elia, Февруари 15, 2019, 01:14:59 AM

« назад - напред »

Enona

Цитат на: MarisaVladi - Февруари 16, 2019, 07:37:34 PM
Enona
УВлечена съм от един мъж, който вече не виждам.
На всичкото отгоре всичко около мен се разпада.
Имам нужда от другар, помощник, любящ мъж, който да ми помога. Търся го, но не ми се получава...
Кога ще се появи точния за мен?
Така като гледам няма да намерите точно такъв мъж поне година.  По-скоро ще имаш връзка на материална основа. Ей така колкото да не си сама, но няма да си удовлетворена душевно. Все така ядосана те виждам. Ама и тая връзка ще е след 2-3 месеца.  Ще се успокоиш лека полека. Но чувството на щастие ще липсва

Activis

Това щастие ще липсва, поради това, което тя търси.... Промени мирогледа си, за да имаш успех.

Elia

Енона,срешнах се с въпросния човек ,права излезе .Изобщо не беше това ,което очаквах и абсолютно нищо към него не почуствах .Никакво привличане,никаква тръпка,химия ,нищо .
И за другия ми въпрос съм убедена ,че точно така ще се случи .
Някой тук ми беше казал ,че съм си самодостатъчна и май вече и аз започвам да си мисля ,че е така и е ин крайно врема да спра да търся ...
Сърдечно благодаря за вниманието и времето ,което ми отдели .

Мисионер

Не си самодостатъчна, не се залъгвай!
Цитат на: Elia - Февруари 16, 2019, 11:57:03 PM
Енона,срешнах се с въпросния човек ,права излезе .Изобщо не беше това ,което очаквах и абсолютно нищо към него не почуствах .Никакво привличане,никаква тръпка,химия ,нищо .
И за другия ми въпрос съм убедена ,че точно така ще се случи .
Някой тук ми беше казал ,че съм си самодостатъчна и май вече и аз започвам да си мисля ,че е така и е ин крайно врема да спра да търся ...
Сърдечно благодаря за вниманието и времето ,което ми отдели .

Activis

Мъже много... Като не е този, ще намериш друг. Но беше ясно.., че този е смахнат

Enona

@Elia... Такива сме.. Искаме постоянно да чувстваме това еуфорично чувство в началото на влюбването. Незнам как да бъдем цели, все ни трябва някой да ни допълва, да ни прави щастливи.. Но щом се раждаме сами, значи трябва да сме си самодостатъчни. Смисълът на живота не е да намерим идеалната половинка, голямата любов и т.н.

Elia

Ами не вече не мисля,че е смахнат ,просто явно има силно желание да създаде семейство и затова така действа.
Ufo ,не се самозалъгвам ,даже незнам дали вече бих могла да бъда с някого така както бях с последния .Ако бях материалистка щях да бъда ,но не съм
А при мен нещата стоят така,че този ,който ме привлича ,той не е привлечен от мен и обратното.А ако е нещо взаимно ,има причина поради която не може да сме заедно и в последствие всичко се разпада .
Затова по добре да съм сама ,трудно е но е по добре така.

Activis

@Elia няма да се сама. Твоят случай много ми напомня на моите... Харесаш някай, той не ти обръща внимание. Харесате някой, пък ти не го харесваш. Получи се връзка разпадне си. Тя се разпада поради причина, научен е даден урок, и така докато не е готов напълно човек да срещне това,  от което има нужда.

Elia

Да ,Енона така е,абсолютно съм съгласна  .Все пак има и много други неща на които да се радваме и да ни правят щастливи .Аз всъщност си имам две прекрасни същесва ,които обичам повече от всичко на света и точно това ме кара да се радвам и продалжавам напред ...живея и ще продължавам да живея заради тях .

Elia

Activis,писала съм и в една тема за близначните души .Някои хора не вярват в тези неща ,смешно им е смятат хората ,които вярват в такива за откачени .Та ,ако преди време когато срешнах този човек с който се получи онова привличане като магнит между нас ,сякаш той влизаше в моята глава и аз в неговата и усетих празнотата в себе си запълнена ,реших ,че съм го намерила вече ...е згреших .
По скоро трябва да науча някакъв урок .За съжаление толкова объркана се чувствам ..не мога да разбера какъв точно ...незнам дали въобще ще разбера и ще се науча .Често ми се случват странни неща и това не мога да разбера защо .Повечето хора ,ме смятат за ненормална  :D а може и така да е ,знам ли ...все пак се надявам празнотата някой ден да се запълни ...

Elia

Цитат на: Elia - Февруари 16, 2019, 05:39:34 PM
Прочетох ,няколко пъти написаното ,като се замислих хубавичко ,наистина е точно така .В момента ме е обзело ужасно безразличие и апатия към всичко ,дано да е нещо временно .
Енона,знам,че ставам нахална но си спомням ,че когато зададох въпрос за първи път в форума ,благодарение на твоя отговор се успокоих и изживах много хубави мигове с човека от когото се интересувах .Тогава пак така със страх и недеверие подходих ...Искам сега пак да те попитам точно за него .Много дъжа да видя какво е и твоето виждане .Знам ,че ако не искаш няма да ми отговориш ,но ако го направиш ще ти бъда много благодарна ..
В момента нещата между нас каточели поутихват, така да се каже поохладняваме един кмъм друг .Поне и аз така го усещам .Незнам дали е от това,че той в момента е много натоварен и физичически и психически и изобщо няма време и желание за мен .Очаква се до месец два да приключи с това което се е захванал и обещава тогава да ми обърне повече внимание .От една страна започна да ми е все тая ,от друга като се сетя за него ми липсва много.Тъжно ми е ,тежко ми е ,ту се опитвам да го забравя ,ту още не искам да го пусна .Според теб какво ще стане ,ще продължим или ще приключим ?
Енона,ако четеш искам да те помоля ако можеш отново да ми кажеш какво чувстваш за тези ми отношения към момента с този мъж?За да не се повтарям цитирах  ,от тогава до сега почти нищо не се е променило с тази разлика ,че в момента е малко по свободен и отново започна да ми обръща мъъничко повече внимание.Обаче е на така да се каже на приливи и отливи ,не съм сигурна ,че е така но заподозрях че е прикрит ревнивец .Струва ми се че затова се дистанцира от време на време .Като чели ми сърди за нещо или ядосва ..Дали нещо голямата разлика в възрастта го терзае .Не мога да го разбера този човек .
Очаква ли се нещо различно от досегашното да се случи между нас ?

KIARA

Има един човек в живота ми, който ми разваля спокойствието, но ми е натрапен отвън от други хора. Ще се отърва ли от това или ще живея в нещастие всеки ден?

Модератор

Спокоиствието зависи от душевното състояние. Тоава от вън ми разваля някой рахатлъка, не се отнася за вяс.

Enona

Elia, за мен този човек е много зает. Мисълта му е много заета с други неща. Не се насилва да не мисли за теб и връзката ви.

Elia

Да,много е натоварен ...опитвам се   да му влизам в полужение и да бъда търпелива ,но до кога така?
Нали все пак ако държеше да ме задържи щеще да намира време .
Явно му е все тая.
Благодаря Енона !