Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Сънувах, че мета целия под на работното си място

Започната от mery_j, Февруари 15, 2019, 09:35:44 AM

« назад - напред »

mery_j

Здравейте!Тази нощ сънувах шефа си(от втората ми допълнителна работа).Сънувах,че съм на работа ,аз и други хора имаше около мен,като мои колеги бяха, но не ги помня.Сънувах ,че работя и шефа ми се мотаеше около мен.Започнах да мета навсякъде много усърдно,а той ми каза:"аа ,започна да се сещаш да метеш".Спомням си и някакви премествания,размествания на места..някакво движение имаше...Какво означава съня ми?

Nom

Сън, който вещае проблеми на работното място, и в семейството. В работата ще има човек който ще ти помогне да  се справиш с възникнали трудности, не бива да позволяваш никой да се намесва в работата ти. Външен човек се опитва да създава проблеми, но ще получиш помощ за тяхното разрешаване.
Не отговарям на лични съобщения!

mery_j

Здравей Nom! Благодаря за отговора.
Ще бъда предпазлива,още повече ,че при мен все някой се опитва да се намесва  в работата и  да ми създава проблеми.Не разбирам защо е тази злоба към мен.Ще разкажа за евентуално бъдещо развитие ,дано да се размина леко.Хубав ден!

mery_j

Здравей Nom!След скарване с вече бившият ми шеф,напуснах работа.Ето го сънят :)

Nom

Не отговарям на лични съобщения!