Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Обратна връзка към ясновидец

Започната от Activis, Февруари 17, 2019, 01:57:18 PM

« назад - напред »

Nom

Срещата мина добре, рядко чувам нещо добро за себе си на интервю за работа, но добре ес почувствах, бях открита, директна както се опитвам да съм. Хората дори казаха че са положително настроени към моята кандидатура, а и за ърви път може би попадам на среща, а която са поканени още 4 човека.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Вчера ти казах, че ще мине спокойно и без напрежение..

Gabriel

Здравейте, може ли да попитам за отношенията ми с 1 приятел(Красимир 26.03.1996г.) Мога ли да му имам доверие, да разчитам на него, след като комуникацията е много трудна помежду ни..има ли бъдеще това приятество или не?
Чувствам се объркан след поредица от лошо отношение спрямо мен?

Activis

Четете поне заглавията на темите за какво се отнасят.

Сам си отговорил на въпроса си. По начина по който са описани нещата.

Activis

Нека се ползва тази тема... да не се пълнят темите с излишни неща, а да си останат за това, коета са предназначени.

Nom

Ами отрицателна обратна връзка.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Нещо не ти разбрах смисъла на отговора! По принцип подканих другите участници.

Nom

Досега само @Phoenix успя горе долу да познае,  свързано с хобито ми, но ти до тук нямаш сбъднала се прогноза, много са не сбъднатите.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Аз не съм ти и давал прогноза. Не съм казал нищо, което да съм го твърдял, че ще стане.  Затова има много голяма разлика в нещата. Разграничавай ги малко. Уж си веща, ама май нещо куца....Но има неща, които са така. Но не ми се занимава да споря.
Мисля, че едно от последните неща, които излезаха пак имаше нещо вярно... Не те карам и да ми вярваш.

Nom

Чакай, просто исках да кажа че няма твои сбъднати прогнози било то за работа, било то за любов.
Всичко е относително, а и ясновидството не е точна наука.

Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Ами аз да калкото си спомням един път картите бяха добри и показаха "Шанс", а никъде не съм казвал почваш работа. Има разлика, затова казвам.

Galina@93

@Activis и @Nom, искам да ви споделя относно предсказанията ви за моята докторат тура в Швеция. В петък си обадих до университета да попитам кога ще излязат резултатите и ми казаха, че вече са приключили с интервютата и окончателните резултати ще излязат тази седмица, тоест щом не са ми се обадили за интервю, не съм избрана. За другата докторантура още нямам резултат, но там ще има в следващите 3седмици. Тя е в моя университет и повече пасва на специалността ми, а кандидатите също са по-малко. @Activis, знам че ми беше казал че и за нея ще е трудно, но си позволявам да питам отново какво усещане имате сега, тъй като това е последния ми шанс, а е нещо което много искам наистина. Извинявам се и благодаря предварително и ви желая, хубав ден!

Activis

За онова място ти казах още в самото начало, че няма да стане. До колкото си спомням Ном ти каза, обратното после си измени мнението...
Сега за това място отново ще бъде трудно. Шанса ти варира някъде до 30%. Доста хора са. А и не усещам да си напълно перфектна, а те гледат и това.С една дума, трябва ти страшен късмет. Успех и ако не стане не се отчайвай!

Galina@93

Благодаря! Да, определено е така, 30% не е висок шанс. Може и за добро да е в крайна сметка. А развитие тогава в някаква друга сфера след завършването ми дали се очертава скоро или ще мине известно време?

Nom

Стискам ти палци за това място, 30 процента са си 30, но ми се струва че е възможно, а и според чашката ти за кафе, да има външна намеса и помощ от мъж, който ще те подкрепи, и е възможно да ит помогне за да учиш докторантура в твоя университет. 
Не отговарям на лични съобщения!