Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Гледане само за работа

Започната от @PhoeNix@, Февруари 17, 2019, 10:59:01 PM

« назад - напред »

Мариана

Цитат на: Nom - Април 15, 2019, 08:25:03 PM
Новото е по добре,  нов късмет е това, ново начало. Струва ми се по добре.
Благодаря ти!Поне що се отнася до продължителност ще е по-добре.И двете са сезони,но едната е с по-дълъг период

Galina@93

Здравейте! Преди време ви попитах за една позиция за докторантура в Швеция. Казахте ми, че шанса да ме изберат е малък. Все още нямам резултат за тази позиция. Сега искам да ви попитам за една друга позиция, за коята кандидатствах и дали имам шанс за нея. Аз съм студентка последна година на магистратура в Дания и кандидатствах за докторантура също и в моя университет. Искам да попитам дали имам по-голям за шанс за тази позиция? Аз съм с инициали Г на 25. Благодаря!

Nom

@Galina@93 и по въпроса за докторантурата, общо за двата въпроса по темите имаше отговор.
Мисля,че ти бях писала че  всичко е въпрос на късмет, след като до кега даедното не са се обадили ги отпиши, това е знак че  не са те одобрили.   докторантура в Швеция и Дания наистина се обърквам,  кое е по висша степен на обучение кое  не, езащо и двете са докторантура. Въпрос на късмет е щом за Швеция нямаш отговор значи не са те одобрили.
Не отговарям на лични съобщения!

Galina@93

Извинявам се, може би не съм обяснила много добре. И двете са по високи степени на обучение, но едната  за която кандидатствах е в моя университет в Дания, а другата е в Швеция. За тази в Швеция ви бях питала преди, за нея кандидатствах края на февруари и трябва да получа отговор най-късно другия месец, а ако ме повикат за интервю трябва да е най-късно до края на този. За докторантура в моя университет в Дания кандидатствах преди седмица и исках да попитам за нея имам ли някакъв шанс, тъй като за тази в Швеция вече се обезнадеждих и аз, след като не съм получила обаждане до сега.

Activis

@Nom аз се обърках от отговора ти, какво остава за другите. Да ти припомна, че беше писала, че ще и се обадят...

@Galina@93 още тогава ти отговорих, че няма да стане за там. На сегашното място също ще бъде трудно. Има много силни кандидати. Не усещам да си напълно перфектна за да се получат нещата, тъй като местата са доста ограничени.

Galina@93

Така е, казахте ми, че шансовете са минимални, и за това имах все пак някаква надежда, но ще трябва да ги отпиша тези опции за сега явно.

Nom

А аз вярвам,че шанс за докторантура имаш и че ще успееш!
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

От кота вярваш, от, както се изпонаписаха още неща, и излеезе съвсем друго...

Айде стига вече с тези неща. Кога един път ще застанеш и ще признаеш, че научкваш... за пореден път те ловя.....
Не се заяждам, ако това си мислиш, като не си сигурна не пиши изобщо небивалици. Колкото да си пишеш...

VSV

Здравейте !
       От дълго време работя в тази фирма, но откакто се смени мениджмънта преди нова година нещата тръгнаха на зле ... Реших и си подадах предизвестието си за напускане , но нямам друга намерена работа Ще успея ли да си намеря друга работа веднага ? Какво бихте ме посъветвали относно търсенето на нова работа ? Какво виждате и мислите вие по въпроса ? Благодаря предварително

Nom

Ще е трудно, няма да успееш веднага, до есента със сигурност ще успееш.
Прегледай Св-то си, кандидатствай смело, ако е нужно и ако имаш проблеми с чужд език можеш да се пробваш ако имаш  възможност да до научиш. Аз лично не харесвам Св европейски формат, по нестандартно и оригинално.
Ако имаш възможност до обогати знанията си.

Не отговарям на лични съобщения!

VSV

Благодаря  ти  NON  но аз живея, работя и уча в Лондон

D.V 1

ЗДРАВЕЙТЕ,много бих искала да ми се отвори възможност да работя дитанционно - тоест нищо допълнително но за сега удрям все на камък .дали въобще ще  имам шанс в близко бъдеще.
.

Nom

@D.V 1 недей да се захващаш дистанционно, аз работя по този начин, и е много трудно, освен ако не си графичен дизайнер, или нещо подобно, но самата аз се занимавам с това над 2 години и е много трудно.
В близко бъдеще ще намериш позицията която ти е необходима. До юни, най късно юли месец.
Не отговарям на лични съобщения!

Nom

Ако знаеш чужд език, можеш да опиташ с преводи, писане на текстове,  обработка на снимки асмо идея ти давам.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

Аз примерно съм се регистрирал в различни платформи за анкети. Вярнно не е нещо, кой знае, какъв допълнителен доход, ама пък капка по капка... вир става.
Но Дистанционна работа, трябна да е много сигурна за да не се притесняваш.