Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Youtube гадания

Започната от Enona, Март 14, 2019, 04:14:32 PM

« назад - напред »

Enona

Аз нали съм една такава "специална" и само питам Вселената (Господ) и те чинно ми отговарят. Пак след едни въпроси -ми изскочи клип в youtube за гадания. Наредени са няколко карти, ти си намисляш какво те интересува, избираш си карта и по-нататък в клипа ги разчитат. Предварително заснет клип, не отговарят на живо. После видях, че има много клипчета с различна тематика, различни въпроси. На английски, незнам дали има на български. Избрах си аз, естествено с въпроси за съседа, нали само той разваля перфектния ми живот. Всичко точно си описа жената. Примерно, че не вярвам в духовна връзка, а си мисля, че просто полудявам; че нямаме физически контакт и никога не сме имали; начина по който се чувствам и т.н. Изненадах се. Някои гадатели и на живо толкова не могат да познаят. За минало и настояще излезна всичко както е. За бъдеще нищо определено не каза, всичко зависело кой какви решения ще вземе след време.  Някой от вас пробвал ли е? Какво мислите като цяло?

НЕАКТИВЕН

Enona, може ли линк към това видео?

Nom

@Enona не бих вярвала, би вярвала  на себе си, но за мен всичко което се случва с теб изобщо не е добре.
Незнам, опасно, подозрително и всякакви такива ми идват в главата. Човек не трябва ад вярва на всекиго.
Не отговарям на лични съобщения!

Activis

В тези клипове говорят доста общо като цяло. А при теб играе подсъзнанието.

Мисионер

Качете клипа, нека го видим за да преценим.

Enona

Точно същия клип не го намирам. Пък и мисълта ми беше общо за всички такива клипчета от рода на "pick a card".  Ако Вселената иска да ти каже нещо, защо не по този начин. Все пак и тук при реален контакт не винаги има познаваемост. Както писа Activis, общо говорят, но все пак  не ми излезна, щастлива любов със сродна душа, а това което аз си мисля - че просто полудявам ☺

Debora

Реших да пробвам.Потьрсих tarot cards.Излязоха ми под разбиране доста теми.Избрах love tarot саrds.Появи се една госпожица с името Summer .Трябваше да си изберем един от четирите варианта.За мен тълкуването ,което последва бе доста близо до моята представа и разбиране за ситуацията за която питах.Нямам обяснение ,но поне това което чух беше удовлетворяващо и близко до моите разбирания.

Activis

Абе не полудяваш, а си го втълпяваш постоянно това. И тези мисли те объркват много. Намери си занимание, което ще те избави от тези мисли, които те преследват от доста време.
В ютуб има една рускиня тя доста добре говори за подредбите. Дори и за всяка зодия примерно за месеца. Но на тези клипчета се говори общо.

MyHigherSelf

@Enona нищо ти няма.Интуицията ти е започнала да работи малко по-силно,ама не ме слушаш като ти говоря. :D