Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Сънувах лисица и моя приятелка

Започната от митева9, Март 19, 2019, 06:18:49 PM

« назад - напред »

митева9

Здравейте! Току що бях задремала и ми се присъни следния сън: намирам се в някаква сграда май беше училището ми,но не съм много убедена. Излизам от там и срещам една позната. Приближавам се до нея и си гледам телефона. И тя в този момент ми звъни. А аз се правя преди това,че не я познавам и че не съм я забелязала. Затворих и телефона и се обърнаха към нея и я прегърнах силно. А тя пък ме завъртя в кръг. След това слязохме по стълбите и си говорим. Тя ми споделя,че има нещо скрито в кутия и иска да ми го покаже. Аз се съгласявам. Отиваме в една стая а аз стоя до вратата. И там има някаква жена в стаята.  Искам да кажа,че това се случва всичко в училището. И отваря капака на кутията и от там ми показва умряла лисица-главата и. Не мога да го Опиша. Не представляваше глава а някаква част от лисицата с главата и. Но тя беше обработена,оправена. По изкуствен начин.И имаше издължена муцуна и черни очи. А аз като я видях побягвам нагоре по стълбите. Отивам при някаква жена и  се оплаквам. Но тя идва в този момент и аз се уплашвам,че ако подам оплакване срещу нея след това може да ми направи някаква злина. И до там стига и съня. Без заключение. Приятелката ми беше с тъмна кожа и черна коса. Много грозна беше. С нея не се виждаме вече,защото тя отдавна напусна училището. Просто ми се присъни в съня. Надявам се,че някой ще погледне съня ми и че ще ми отговори.

Nom

Ще имаш помощник за да осъществиш намеренията си, това което плануваш, за това ще ти помогне друг човек най вероятно жена. Предстоят ти радостни моменти, успехи в любовта, ще си щастлива, някакъв твой дълго чакан проблем ще намери своето разрешение с твоя и чужда помощ. Предстои ти любовна изненада, съня не е страшен, но трябва да се пазиш, не се доверявай на лукави и рекалено мили хора.
Не отговарям на лични съобщения!