Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Ще се съберем ли отново

Започната от foreignangel, Март 31, 2019, 10:46:29 AM

« назад - напред »

Activis

Не прави тази грешка да тръгваш с накой, за да забравиш предишния. Първо пусни старото и тогава ще се случат нещата. До тогава ще бъде трудно, защото няма да допуснеш никой.

foreignangel


foreignangel

@Activis a виждаш ли го все пак да предприеме някакви действия да оправи нещата? Ще продължи ли да се вижда с другата ако не се съберем?

Activis

В по- горния пост казах. Пак ще стане същото нещо. Но все пак ти взимаш решенията за себе си.

foreignangel

Какво имаш предвид под същото нещо? Пак ще спи с нея?

Activis

Че ще я търси. А ти незнам, защо искаш да си с такъв човек.

foreignangel

Нищо не съм простила, изчаквам неговите действия. Сигурно ще се окажеш прав, искам да видя на практика. Благодаря ти много за отговорите.

foreignangel

Здравейте пак!
След проведени доста разговори с моето момче много неща се изясниха. Чувства между нас ме липсват и това е повече от ясно, но имаме и много различия, които за съжаление пречат. Знам мнението ви по предния въпрос, но се колебая какво да предприема. Ако все пак си дадем шанс ще изгладим ли различията помежду си, за да се спрат тези чести караници? Ще намерим ли баланса и хармонията и да изживеем любовта си?

foreignangel

Дори снощи отново имахме караница. И двамата сме избухливи и много крайни. Уж дребни на пръв поглед поводи, а водят до тежки думи, необмислени постъпки и раздели. Наистина не искам да се отказвам от него и се надявам и той да не го направи. Моля ви, кажете ше спре ли това?

Nom

@foreignangel много трудно ще спре, то е агресивен дори. 
Трябва да постигнете компромис по между си, да направите нещо което той иска, а иначе не бихте могли. Това ми прилича наревност като че ли, опитайте се да излагидет разичията по между Ви, това ще помогне.
Не отговарям на лични съобщения!

foreignangel

@Nom, да, така е. Избухлив е и агресивен на моменти. И ревността стои в основата, както си написала. Има я и при двама ни. Заради необмислени постъпки от миналото сега и деамата загубихме доверие. Точно там е проблема, явно не знаем как да изгладим различията си. Може би някакъв съвет в тази насока?  Снощната ни караница също дойде от рееност, този път от моя страна. По този въпрос какво мислиш? Ще му мине ли? Страхувам се пак да не се стигне до крайности.
Благодаря!

Nom

Виж ще му мине, но и двамата си поставете за цел да не бъркате миналото със сегашното и да не си спомните миналото, опитайте се да не мислите за това. Той Ви обича, усещам го, готов е за вас. Искада е с Вас, но характерът на двамата пречи. Опитайте се да не се карате да не избухвате, не показвате яда си нито ревност, трябва да вървите напред. Не мисля че случките от миналото ще помогнат.
Не отговарям на лични съобщения!

foreignangel

Да, така е. Аз не се съмнявам в чувствата му. Разбира се, с толкова чести караници обичта, колкото и да е силна накрая си отива. Дано не стигнем до там. Дано си права и ми се обади скоро и вече не е сърдит.
Благодаря ти за отговорите!

foreignangel

@Nom Днес ше се видим, да очаквам ли положително развитие?
Благодаря!

Nom

Радвам се че ще се видите, надявам се и аз, моето виждане е за положителен развой. ;
Спрете да се карате, започнете на чисто, и си поставете като цел това да не се карате, а да се оичате, само това, обич и любов.
Не отговарям на лични съобщения!